< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofisel -- 6 Eylül 2023; 21:40:56 > |
xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim
-
-
Bu ''geymır'' tag lı tüm ürünler nedense hep çöp ayarında gözümde.
Ama bundan ziyade ''gerçek'' kullanıcı yorumları lazım bize. Forumda almış kullanmış olan varsa yorumlarını bekliyoruz.
-
Selamlar;
Öncelikle degerli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.
xPrime yeni bir Oyuncu Markası olmadığı gibi online ortamda binlerce yorum bulabilirsin. Donanim haber içerisinde de aynı şekilde markamız ile alakalı bir cok yoruma ulaşabilirsiniz.
Ayrıca xPrime Oyuncu Koltukları olarak sadece Prime ve Premium Kalite Oyuncu Koltukları üretmekteyiz.
Detaylı bilgi almak isterseniz 0850 302 1083 whatsApp destek hattımızdan destek talebinde bulunabilirsiniz.
Teşekkür ederiz;
xPrime
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konu takip. Bir kaç kere rastladığım marka , ilkin xdrive cakması sanmıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değerli Donanım Haber Kullanıcılarına özel bilgilendirmedir;
Artan Maliyetler sebebi ile Tüm Pazaryerlerindeki Fiyatlar güncellenmiş olup ofisel.com ve xprime.com.tr Resmi Web sitelerimizde 10.09.2023 tarihine kadar eski fiyattan satışları devam edecektir.
Kaliteyi Uyguna Almak için Resmi Web Sitelerimizi ziyaret edebilirsiniz.
-
Nerde eski sıcak fırsatlar..
-
Bir koltuğa epey para ödediğimiz bir devir.
-
XPrime İle Kasım ayı fırsatları çok yakında başlıyor 🔥
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana 2 adet rahat okul ve oyun için koltuk lazım
Forumdaşlar f/p düzgün birşey ne tavsiye edersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortopedik rahat bir şeyse alınabilir.
-
bir tane uzman çalıştırmadan laboratuvar kurmadan ya da bi lab la anlaşmadan üretilen koltuk iyi olsa ne olmasa mobilyacı işte
-
-
Soft olanı aldım bugün, gelince inceleme yapacam, bence eksik konu garanti konusu çünkü ikea da oyuncu koltuğu bile olmayan markus seri bir koltukta 10 yıl garanti var, diğer markalarda da 4-5 yıl garanti veriyorlar bu konuda iyileştirme yapılması gerekli bence, umarım garantilik bir durum yaşamayız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoĞu_KaN -- 15 Ekim 2023; 1:12:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar Doğukan bey;
Öncelikle Satın Almış olduğunuz xPrime Soft Oyuncu Koltuğu için hayırlı olsun dileriz. Doğru bir seçim olan Business ve Üst Segment bir Modelimizi satın aldığınızı belirtmek isteriz.
Garanti Kapsamı ile alakalı şunu belirtmek isteriz ki Dünya'daki yasal garanti süresi 2 Yıldır. İkea'nın vermiş olduğu 10 Yıl garanti kapsamı ise sadece fabrikasyon hataları karşıladığı belirtmek isteriz. Üstelik ilgili garanti kapsamı detayını incelediğinizde ise bazı parçaların kullanım sürelerine göre de Garanti Kapsamında değişiklik olduğu belirtilmiştir. Örneğin amortisörünüz 6 Yıl sonra bozulduğunda Garanti için başvuru yaptığınızda ilgili parça ömrünün 4 Yıl olduğunu ve Yeni amortisör Satın almanız gerektiği raporunu sunabilmektedir.
Şu anda Türkiye'de Mobilya Kapsamında Tüm ürünlerdeki garanti kapsamı 2 Yıl olup Tamamen Fabrikasyon Hatalara Karşı Garanti kapsamı olduğunu belirtmek isteriz. Örnek vermek gerekirse mekanizmanın, amortisör parçalarının arızalaması garanti kapsamında iken İlgili parçaların kırılması garanti kapsamı dışındadır. Bu durum İKEA dahil tüm Markalar için eşit statü içindedir. Kullanıma bağlı oluşan tüm kırılmalar garanti kapsamı dışındadır. Bir Oyuncu koltuğunun Dikiş yerlerinden sökülmesi garanti kapsamına girerken bir koltuğun dikiş yeri dışından yırtılması, bakım talimatları dışında bakımının ve temzliğinin yapılmaması garanti kapsamı dışındadır. Deri Çatlaması mesela tamamen garanti kapsamı dışındadır çünkü bu durum tamamen kimyasal maddeler ile temizlik yapılması veya fazla ıslak bez ile silinip güneş alan alanda veya bir doğalgaz peteğinin karşısında olması sonucunda olmaktadır. Deri olan Modelleri sadece hafif nemli bir bez ile silinmesi gerekmekte olup hiçbir kimyasal madde kullanılmamalıdır.
xPrime olarak Müşteri Desteğimiz son derece hassas olduğumuz bir konu olup ulaşılabilirlik çok önemlidir. Mesai dahilinde 0850 302 10 83 Müşteri Hizmetlerimize ulaşabileceğiniz gibi bunun yanında 0850 302 10 83 nolu hattımız aynı zamanda bir whatsApp destek hattıdır ve Mesai dahilinde tarafınıza destek olunmaktadır.
Garanti Prosedürleri Tüm ürünlerimizde yasaların sağlamış olduğu ve Mobilya kategorisinde belirtilen yasal süreçler içinde olması yanı sıra Tüm diğer Oyuncu Koltuğu markaları 15 günlük Tam garanti kapsamı sunarken XPRİME OYUNCU KOLTUKLARINDA İLK 6 AY içinde yaşayacağınız Tüm sorunlar sizin kullanımına bağlı Kırılma dahi olsa Garanti kapsamında yer almaktadır. Bu Garanti Kapsamı sadece xprime.com.tr ve ofisel.com sitelerinden yapılan alışverişler için geçerlidir. Pazaryerlerinden yapılan alışverişlerin tümü Pazaryerlerinin kendi satış ve garanti prosedürlerine göre yapılmaktadır yani 15 günlük bir tam garanti süresidir. Bu sebepten dolayı Resmi Satış Sitesi olan xprime.com.tr ve ofisel.com sitelerinden alışveriş çok daha önem arz etmektedir.
Garantilik bir durum yaşamanız halinde xPrime sizin yanınızda efendim.
-
XPRİME OYUNCU KOLTUKLARINDA DAMPİNG FIRSAT İNDİRİMLERİ BAŞLADI
Değerli Donanım haber Kullanıcılarına özel xPrime Oyuncu Koltukları Tüm Damping indirimlere ek olarak DH-XPRİME indirim kodu ile 250 TL extra indirimli olarak satın alabilirsiniz. Tüm Kredi Kartlarına Peşin Fiyatına Taksit imkanı yer almakta olup 5.000 TL ve üzerine Tüm Kredi Kartlarına 6 Taksit Fırsatı yer almaktadır.
Tüm Türkiye'ye ÜCRETSİZ KARGO fırsatı ile Hemen Satın Alabilirsiniz. Damping Fısatlı Oyuncu Koltuğu Modellerinde Fiyat Garantisi yer almakta olupveResmi Satış Sitelerimizden Kampanyadan faydalanabilirsiniz.
OYUNCU KOLTUĞUNDA DAMPİNG FIRSATLI OYUNCU KOLTUKLARI İÇİN TIKLAYINIZ
-
@Ofisel ,
slm,
Sipariş numaram :X111509 Sipariş tarihim :9 ekim 2023
Koltuğumu hala yollamadınız.
internet sitelerinizde 24 saate kargoda diye reklam yapıyorsunuz ama hala gönderilmedi. koltuğumun acele gönderilmesini istiyorum
Ve ayrıca özelliklerde yazdığınız gibi Clşass4 amatüsörlü gönderilmesini istiyorum.
2 yıl önce aynı koltuğu bana class 3 ile göndermiştiniz.sizinle sorun yaşamıştık.epey sonra class 4 amatisörü bana göndermiştiniz ve burada ki tüm yazışmaları sildirmiştiniz.Bu kez lütfen böyle olmasın
Koltuğu ne zaman göndereceğinize ilişkin acele cevap bekliyorum
-
hocam selamlar daha önce aldığınız koltuktan memnun musunuz. piyasada uygun koltuk bulmak zor ben de uygun fiyatlı bir şey arıyorum. King modeli veya aynı fiyat bandındaki diğer modeller nasıldır kullanımınızın sonunda bu fiyata alınır bu diyor musunuz yoksa 1000 tl civarı daha koyup hawk fab lar alınabiliyor onu almak daha mı mantıklı olur?
-
İzmir Çiğli şubenizde de aynı fiyat geçerli mi? Gidip görerek deneyerek almak istiyorum. Cumartesi açık mıdır?
-
Kolay gelsin, bu 3799 tl fiyatına sattığınız modellerin iskeletleri ve ayakları aynı mı? Aynı değilse iskelet ve ayak yönünden en dayanıklı olan hangisidir?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu ''geymır'' tag lı tüm ürünler nedense hep çöp ayarında gözümde. Ama bundan ziyade ''gerçek'' kullanıcı yorumları lazım bize. Forumda almış kullanmış olan varsa yorumlarını bekliyoruz. |
Benzer içerikler
- amazon indirimleri
- vialand doğum günü formu doldur
- trendyol live nedir
- trendyol üye olmadan iade nasıl yapılır
- temu iade nasıl yapılır
- n11 çabuk
- kasım indirimleri ne zaman
- letgo güvenli ödeme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X