Şimdi Ara

xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
4
Favori
6.397
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ailecek kesinlikle çok memnunuz .şu ana kadar konforundan hiç bir şey kaybetmedi , gacurtu , gıcırtı v.b hiç bir ses yok.amatisörü, yağ almama rağmen , bu güne kadar hiç yağlamadım.sadece oturup kalkmaktan , oturulan alanlarda biraz döşemede çatlaklar oluştu.oda normal.koltuğa taşıyabileceği ağırlığı hep verdik.

destek minderi sabit kalmıyor , hep aşağıya düşüyor.ona bir çözüm bulsalar çok iyi olurdu

çok memnun olduğumuz için ,üniversitede olan oğlum a aynısından sipariş verdik.

ne yazık ki hala gönderilmedi, hazırlanma aşamasında gözüküyor , sorgulamada, oysaki siparişiniz 24 saatte kargoda yazıyor sayfalarında

bakalım buraya yazdığım mesajlara ve attığım pm e firma yetkilisi @Ofisel ne zaman cevap verecek ve koltuğu gönderecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cce -- 20 Ekim 2023; 23:52:25 >
  • cce kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. King modeliydi değil mi sizin kullandığınız? Deri yazın terletir diye kumaş olanlardan almayı düşünüyorum da sizin tavsiyeleriniz görüşleriniz nedir, aynı fiyata satılan diğer modeller hakkında bir bilginiz var mı?

• deri olan, izmirin kavurucu yaz sıcağında sorun yaşamadık

@Ofisel hala koltuğun teslim tarihi hakkında bilgi vermiyor, ya foruma girmedi , ki zannetmiyorum , yada hala üretim yapılmadığı için cevap verme gereği duymuyor

Teşekkür ederimxPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim Sosyal medyaya bakan eleman hafatasonu çalışmıyor herhalde hocamxPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim Ben de dün bir soru sormuştum cevaba göre sipariş vereceğim ama ses seda yok.

• Ofisel kullanıcısına yanıt

Titan komple kumaş değil mi ?

Ayaklar plastik mi kasa ve minder kalitesi nasıldır bilenler yardımcı olabilir mi?

• @Ofisel

hala pm ve buraya yazdığım teslimat sorusuna cep vermedi, görmezden gelmeye devam ediyor.mükemmel müşteri hizmeti

• Titan ve Titan XL arasında taşıma kapasitesi olarak fark görünüyor? Bu fark tam olarak koltuğun hangi özelliğinden kaynaklanıyor. Tasarım dışında özellikler birebir aynı?

• dupondii kullanıcısına yanıt

Hocam buraya çok bakmıyorlar herhalde, +90 850 302 1083 bu numaraya whatsapptan yazarsanız cevaplıyorlar. Ben de salı günü king fabric siparişi verdim burdan cevap gelmeyince whatsapptan ulaştım.

• dupondii kullanıcısına yanıt

Daha kaliteli class4 amatisör kullanmışlardır, sünger kalınlığıda faklı olabilir.cevap beklemeyin.ofisel ya yıll6k izinde ,yada işten ayrıldı.watsap hattından sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

king koltuğum bugün sorunsuz teslim edildi.herkese bir kez daha öneriyorum

• Herkese Selamlar;

Öncelikle damping kampanyalar kapsamında yaşanılan yoğunluktan dolayı buradaki konuya çok fazla ilgilenemedik özür dileriz.

Bu konu kampanyalar ve ürün özellikleri ile alakalı bir konu olup Müsteri Hizmetleri veya siparisleriniz ile alakalı bilgi alacağınız alan değildir çünkü bu bilgilere bizler erişemiyoruz. Siparisleriniz ile alakalı bilgiler noktasında 0850 302 1083 WhatsApp destek hattımız sizlere mesai saatlerinde destek olabilmektedir.

xPrime Oyuncu Koltukları; Oyuncu Koltugu markaları arasında en prime kalite özelliklerine sahip olup hemde fiyat avantajı ile cebinize dost bir markadır. Moleküler smart sünger teknolojisi ortopedik kullanımda en etkili özellik olup xPrime Markasında tüm modellerde yer almaktadır.

XPrime Markasını diğer markalardan ayıran en büyük özelliği ulaşılabilir olmasıdır. 0850 302 1083 Müşteri Hizmetleri hattı ve WhatsApp destek hattı sizelere destek olmaktadır.

Kaliteli bir yaşam, Sağlıklı bir hayattan geçer, Bu sebepten dolayı xPrime Koltuklarını tercih etmenizi tavsiye ediyoruz.

👑

xPrime Türkiye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Değerli Donanım Haber Misafirleri;

Öncelikle Damping Kampanyalar Kampsamında yaşanan yoğunluktan dolayı geciken mesajımız için Özür dileriz.

Çok fazla Müşterilerimizden gelen XPrime Titan ve XPrime Titan XL Oyuncu Koltuğu Arasındaki farklar ile alakalı sorular alıyoruz. Onuda aşağıda yanıtlamak isteriz.

Xprime Titan Modelimiz 120 KG olup Xprime Titan XL Modeli 160 KG Taşıma Kapasitesine sahiptir. Adından anlaşılacağı üzere Xprime Titan XL Oyuncu Koltuğu Hem Sırt Yüksekliği hemde Oturma Alanı genişliği itibari ile daha fazla kilolu kullanıcıları desteklemekte olup Alt alanında kullanılan Mekanizması da xPrime Titan XL Modelinde Daha güçlü bir yapıdadır. Aynı Zamanda XPrime Titan Oyuncu Koltuğu ve Titan XL Oyuncu koltuğu bilindiği üzere Çelik Konsürüsyon yapıya sahip olup 65 DNS'lik Sünger Yoğunluğu Kullanılmıştır lakin XPrime Titan XL Oyuncu Koltuğu Modelinin istelerinde kullanılan Çelik Konsürüsyon Xprime Titan Oyuncu Koltuğundan %30 daha kalın bir yapıdadır.

Bunların Yanı sıra XPrime Oyuncu Koltuğu Modellerinin Tümünde Diğer Oyuncu Koltuklarından ayıran en büyük etken ise Moleküler Smart Sünger Teknolojisidir. Moleküler Smart Sünger Teknolojisi XPrime Markasının Almanya Münih Mağazası ile birlikte Almanya ve Tüm Dünya'ya açılırken Oyuncu Koltuğu Kategorisinde tamamen Türk Kimya Mühendisleri tarafından geliştirilmiş bir Moleküler Smart Sünger Teknolojisidir.

XPrime Oyuncu Koltuğu Modellerini Diğer standart Koltuk Modellerinden ayıran özellikleri ortopedik ve hareket kabiliyetlerinin fazla olmasıdır lakin Sünger Yapısında yer Alan Moleküler Smart Sünger Teknolojisi Sizlerin sağlığını en üst düzeye çıkaran ve koltuğun dış kozmetiğini bozmadan sizin vücudunuza göre şekil alan bir yapıya kavuşturan özel bir teknolojidir ve bu teknoloji Dünya'da sadece xPrime Markasında yer almaktadır.

Oyuncu Koltuğu Modellerimiz ile alakalı detaylı bilgi için
    xprime
    XPrime: Oyuncu Koltuğunda Türkiyenin En İyi Markası! - xprime
    https://xprime.com.tr
    Linkten Resmi Sitemizden ulaşabileceğiniz gibi 0850 302 10 83 WhatsApp Destek Hattımız ile iletişime geçebilirsiniz.

Damping Fırsatları ve Donanım Forum için verilen Özel Kodu Kullanmayı Unutmayınız!

xPrime Oyuncu Koltuğu Kampanyası ve Donanım Habere Özel İndirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofisel -- 31 Ekim 2023; 1:54:44 >

• Ofisel kullanıcısına yanıt

Ankara mağazanız ne zaman gitsem kapalı, çalışma saatleri nedir yoksa kapattınız mı dükkanı?

• Tamam yoğunsunuz anlayabiliyorum fakat çıkarmadığınız kargoyu, kargoya verildi olarak göstermeyin. Bende işin içindeyim kargoya kağıt okutturup ürünü çıkarmamak nedir işimizi gücümüzü ayarlıyoruz şu gün gelir diye yaptığınız yanlış...

• abicim siparişi tamamla kısmında neden adreste hata veriyor bu site?adresi ekliyorsun göremiyorsun hadi diyelim gördük peşinden fatura adresi istiyor.

• kullanan arkadaşlr hangi modeli önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daggee D kullanıcısına yanıt
    Ankara Magazamız 09:00 ile 18:00 arası açıktır. Cumartesi günleri ise 10:00 ile 18:00 arasında sürekli açıktır. İlgili mesai saatlerinde kapalı olması halinde lütfen 0850 302 1083 müşteri hizmetlerine bildirmenizi rica ederiz.

• Karagürz kullanıcısına yanıt
    Selamlar; çıkmayan kargo çıktı olarak gösterilmesi söz konusu degildir lakin kargo sirketleri de ciddi bir yogunluk icinde olduklarından bildirilen tarihte her zaman alımı veya aracı yetistiremiyor. Bu durumlarda elimizde olmayan aksamalar olabiliyor. Özür dileriz efendim.

• duyguluboy kullanıcısına yanıt
    Bizimle iletisime gecerseniz kontrol edebiliriz. Aktif olarak sitemizden siparisler yogun sekilde alınmakta olup bu şekilde bir hata bildirimi almadık.

Hata görüntülerini 0850 302 1083 whatsApp destek hattımızdan bildirmeniz halinde gerekli kontroller daha detaylı inceleyebiliriz.

Teşekkür ederiz.

• xprime üzerindeki siparişiniz tamamlandı. - Tutar : 3 549,90 TL - Referans : X112407

Merhabalar, bu koltuğu eğitim öğretim hayatına yeni yeni başlayan küçük kardeşim için gönderiyorum. Siparişte özen gösterirseniz ve hızlıca yollarsanız hem o hem de ben çok mutlu olacağız.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.