Şimdi Ara

Tüm DonanımHaber Forumu Üyelerine: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

herkes kurallara uymaya kendinden baslamali
  • iski bazı konularda haklısın yalnız dayanamadım burda devreye girecegim

sen kendin de kurallara uymuyorsun

kuralda 100*100 boyutunda resim yerleştiren kişiler ALTA VEYA ÜSTE YAZI KOYAMAZLAR DİYOR.

Eğer resim 100*100 boyutlarda ise yazılar sadece resmin yanına yazılabilecek üstüne veya altına yazılamıycak----> bunu iyi okumanı tavsiye ederim.
    sen thermalright yazısıyla bu kuralı ihlal etmişsin madem herkes uyacak sende kaldır istersen o yazıyı.
  • Banderas,

1280*1024 çözünürlükte LG F900P FLATRON model bir monitörüm var. şu an hiçbir satırım resmimin altına taşmıyor. hatta 1 satır daha yazma imkanım olduğu görünüyor benim monitörümde ...

tahmin ediyorum haksız eleştirinin haksızlığı bu teknik sorundan kaynaklanıyor...

ne diyorsunuz arkadaşlar ?
  • iski benim 14 inç monitörümde senin yazı 1 satır aşagıda ve herkes mönitörünü 1204*.. çözünürlükte kullanmıyor.800*600 da altta görünüyor amacım tartışmak degil sadece bunu belirtmek istedim
  • iski@ Thermalright SLK-700+Ys. Tech TMD Fan Pro +Arctic Silver 3

yazısı bi satır aşağıda görünüyor 800x600 da

XgandalfX@ icq: 169860 gsm: 0535 292 11 99 3d mark 2001 deneme

yazısı bi satır aşağıda görünüyor..
  • Sevgili Banderas,
    <font color='red'><font size='2'>" Eğer resim 100*100 boyutlarda ise yazılar sadece resmin yanına yazılabilecek üstüne veya altına yazılamıycak----> <font size='3'><b><u>bunu iyi okumanı tavsiye ederim</u></b>.</font id='size3'>sen thermalright yazısıyla bu kuralı ihlal etmişsin madem herkes uyacak sende kaldır istersen o yazıyı. "</font id='size2'></font id='red'>

diyorsan eğer ... altını da çizdiğim cümlede olduğu gibi ...

ardından "<font color='red'>amacım tartışmak degil sadece bunu belirtmek istedim</font id='red'>"

dersen...

kıvırmış oluyorsun ...

beni çevrendeki insanlarla karıştırma . bana karşı olan eleştirilerinde daha dikkatli sözcükler kullan ...

nitekim bahsettiğin haksız eleştirinin haksızlığı tarafımca somut bir şekilde ispatlanmış bulunmakta ! sen de bunu teyid etmiş bulunmaktasın !

bu sonuç itibariyle, haklısın deyip susman lazımdı ... ben gerçekten tartışmak taraftarı değilim ama bana karşı böyle saçma eleştiriler yapılacaksa bir kez daha düşünsün sen ve senin gibiler ...

• iski terbiyesizligin lüzumu yok o "kıvırma" lafını alır münasib bir tarafına sokarım senin. ( şimdi anladım sana karşı bu şekilde laf anlatmak gerekiyor)

800*600 çözünürlükte imzan kural dışı daha ne söyleniyorsun var mı ötesi.bir de kalkmışsın kabadayı gibi yazı yazıyorsun ukala.
    seni çevremdeki insanlarla karıştırmam merak etme çünkü o sıfata sahip birisi degilsin.
  • Banderas, özeline bişler yazıcam. ordan devam eder aramızdaki sorunu çözeriz tamam ? eğer çözülürse de burdan ilan ederiz barıştık diye. nitekim bu tarz tartışmalar bu şekilde olursa forumda daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • Banderas sinirlerine hakim olmak istersin sanırım [dont]
  • Sertleşmeyin kırılganlık endeksinize hakim olamazsınız sonra.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by powerstorm</i>
    <br />Banderas sinirlerine hakim olmak istersin sanırım [dont]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

[zzz]
  • ben zaten paşalardan biriydi hatırlayamadım şimdi ama imza için uyarı almıştım düzelttim hiç uyarı almadım bir daha ama bir satır altında diyorsan değiştiririz hemen ikaz için saol
    bu arada sağdaki resimle aynı hizada soldaki resim biraz daha küçük sağdaki resimde birazdan düzelecektir ama iftardan sonra
    kurt gibi acıktım şimdi top patlıcak[frndsp]
  • çift resim de yasak imzada. beni uyarmışlardı.
    çıkardım birini
  • imza düzeldi galiba [^]
    bana çift resim için bişi demediler kuraldada yazmıyo ama geç açılır diyen olursa onuda değiştiririz icabında ama zaten resim 20kb geçmesin demişler kuralda iki resim bende 14kb düşük özelliklerde sorun olmaz sanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.