Şimdi Ara

Tüm dosya resimlerinin utorrent olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bundan bi hafta kadar önce utorrentten bi oyun indirmiştim sonra ne yaptıysam bişiler oldu ve chromeden tut indirdiğim tüm dosyalara kadar hepsinin resimi utorrent oldu açınca onlardan birini utorrentin içinde açılıyor ve utorrentide silemiyorum ne internete girebiliyorum nede başka birşeye sorunun çözümü varsa söyleyebilirmisiniz teşekkür ederim şimdiden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Muhtemelen virüs tarzı birşey bulaşmıştır. Şimdi ayarlardan utorrent ile açmaması felan diyeceğim ama internerte vs. girememe nedeni felan belirtmişsin virüs diye şüpheleniyor insan. Bilgisayarı 1 hafta sistem geri yükleme ile geriye sarabilirsin
  • combofix programıyla taratmayı dene büyük ihtimal çözülücektir
  • Şempanzee kullanıcısına yanıt
    resimlere sag tik surekli ayni reim goruntuleyici uygulamayi sectin mi ayni utorrenti kur ve sonra iobit uninstall tool full ile kaldir parcalarinida sil ve pc yeniden baslat resimlere sag tik gerisi malum iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şempanzee kullanıcısına yanıt
    guvenli modda kaldir tarama icin iobit malware figter di sanirim tarama yap ve sil yardimci vir. ptigramidir

• Sağolun güvenli modda hallettm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şempanzee -- 22 Haziran 2016; 16:32:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.