Şimdi Ara

Tüm fenerli dostlarimdan özür dilerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geldiği günden beri cocu yu ve yönetimi savundum. Sabır sabır dedim ama hepinizden özür diliyorum. Bu adam aykuttan da beter çıktı. Adam sanki hayatında hiç teknik direktörluk yapmamış gibi sistem kurup oyuncu değişikligi yapıyor. Hepinizden özür diliyorum. Bu adamın ve kadrodaki çoğu ruhsuzun acilen gönderilmesi gerekiyor. Cocu da comolli de defolup gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok sabırsızsın, erken pes etmişsin. Daha lig yeni başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

Çok sabırsızsın, erken pes etmişsin. Daha lig yeni başladı.
    Kardeşim sabrederim. Nasıl sabrederim. Maçta geriye düşersin, oyuncu değiştirir. Sistem değiştirir. O zaman derim ki tamam adam bişeyler için çabalıyor. Ama şu maçta inan maç 6-7 ye giderdi. Fenerin yedekleri bile şu an çatır çatır 3-4 gol atıp yenmeli bu takımı. Hadi 1-0 yensin. Ama ortada futbol yok. Olmayan bir şeyin neyini sabredeyim. Adam tamamen bjk maçına odaklanarak çıkmış maça. Ona göre hazırlamış. İyi teknik direktör sistemini hemen kuramasa bile taraftara bişeyler vaad eder. Ben bu futbolda bana vaadedilen birşey göremedim. Genç oyunculara şans veriyor desek onu da yapmıyor. İnan mantığını cozemezsin şu adamın. Dakika 60 ve yıkık sisteminin oyuncu değişikliğini anca yapıyor. Adam oturmuş sakin sakin maç izliyor. Yabancı TD ler Türk ligine uyum sağlayamıyor. Tek yabancı TD bizde. Dahi dedikleri TD tırt çıktı. Bize en çok zarar veren şey sürekli TD değişimi ama bu hepsinden de beter çıktı. Gittikçe seviye daha da çok düşüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

Çok sabırsızsın, erken pes etmişsin. Daha lig yeni başladı.
    Geçen sene Tudor devam etseydi şampiyon olur muydunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.