Şimdi Ara

Tüm filmlerini izlediğiniz oyuncular var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kemal Sunal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şener şen'i çok severim. her filmini izlerim. bana göre gelmiş geçmiş en iyi türk oyuncu kendisidir.
  • Scott adkins

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 bilim kurgu filmi hariç hepsini izledim Jason Statham filmlerinin.
  • Edward Norton'un bütün filmlerini izledim. filmde 5 dk. dan az göründüğü filmleri bile. sırada daniel day lewis ve robert de niro var. aslında robert de niro en sevdiğim oyuncudur yıllardır bütün filmlerini kronolojik olarak izlemeyi planlıyorum ama 100 e yakın filmi var bu da benim gözümü korkutuyor top 250 yi anca bitirdik zaten..
  • Oyuncular için pek izlemem ama yönetmen dersen işler değişir.Mesela İnarritu ve Amenabar'ın bütün filmlerini izlemişimdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jason statham ,Christian Bale,johnny depp,Robert Downey,leonardo dicaprio, Matt Damon,şener şen ve kemal sunal Tüm Filmlerini ve Adrien Brody, Tom Hanks Çoğu filmini izlemişimdir aklımda kalan bunlar birde C. Nolan'a ayrı sempatim var yönettiği tüm filmleri izlerim..
  • JİM CARREY
    ADAM SANDLER
    Üstteki 2 adam en sevdiğim aktörler komedi filmlerinin hepside müthiştir

NİCOLAS CAGE
    JASON STATHAM
    JET Lİ
    JACKİE CHAN
    SLVSTER STALLONE [böylemi yazılıyor bilmiyorum]
    bunlarında hepsini değilde baya filmlerini izledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mellon06 -- 2 Ağustos 2012; 0:29:45 >
  • Yapımcı Kerem Çatay'ın ve Oyuncular Sinem KOBAL ile Beren SAAT'in hiçbir filmini , dizisini kaçırmadım.
  • Nicholas Cage
    Anne Hathaway - Hepsi değildir belki ama çoğunu izledim sanırım.
  • Doğruyu söylemek gerekirse Robert De Niro'nun her filmini izledim.(Bulamadıklarım olabilir)Son yıllard yaptığı abuk-subuk filmleri bile.Hatta çoğu filmininde dvdsi ve blu-ray'i var.Çok sevdiğim bir aktördür.
  • scarlett johansson, gençliğinden günümüze kadar

ama genelde yönetmenler için izlerim. misal pedro almodovar. bir kaç istisna hariç tüm filmlerini izledim diyebilirim.
  • zac efron, gençlik filmlerinde 1 numaradır bide , sean faris 2 sinin üstüne tanımam
  • İzlememişim ancak Tom Hanks'in bütün filmlerini yakında izlemiş olucam birkaç tane kaldı onlarında imdb'de puanı düşük diye hep erteliyorum yanlış biliyorum ama bir an istek gelecek ve indiricem
  • Tom Hardy,Scott Adkins,Christian Bale,Liam Nellson
  • ceki çen
  • Brad Pitt ile Al Pacino abimizin tüm filmlerini izlemiş bulunmaktayim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.