Şimdi Ara

Tüm Forumda Kıl Olduğunuz Kişiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Küfür İçermede Kıl Olduğunuz Kişileri Yazın

• Herkes Birbirini çok seviyor heralde kimse birşey yazmamış.....
  • herkes bu topicte kawga çıkacağını biliyor da yazmıyor bence ee zeki insanlar da var dh'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Arthur -- 16 Nisan 2005, 11:12:36 >
  • Gördüğüm kadarıyla forumda üyelerin birbirlerine karşı saygıları, hoşgörüleri zaten pek iyi değilken sizin kalkıp polemik yaratacak bir konu açmanızın amacını anlayamadım doğrusu.

Burada insanların karşılıklı olarak birbirlerinin hatalarını, kusurlarını ortaya dökmeleri yerine hangi asgari müştereklerde buluşulabilineceğinin tartışılması daha güzel olmaz mıydı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert25

Gördüğüm kadarıyla forumda üyelerin birbirlerine karşı saygıları, hoşgörüleri zaten pek iyi değilken sizin kalkıp polemik yaratacak bir konu açmanızın amacını anlayamadım doğrusu.

Burada insanların karşılıklı olarak birbirlerinin hatalarını, kusurlarını ortaya dökmeleri yerine hangi asgari müştereklerde buluşulabilineceğinin tartışılması daha güzel olmaz mıydı?

+1...
  • bencede ya nedemek gıcık olduunuz kişiler bu ne kadar ezik bi topictir bunu amacı nedir silinmesi gerekir bence bu topici in zatne gergin olduumuzx şu gunlerde kalkıp böle bi topic açma cesaretinde bulana arkadaşımıda tebirk ediyorum helal valla ya nası içiniz el veriyo zevkmi alıyosunuz bu olaylardan
  • Beyler hepimiz biryere kadr yaşını başını almış adamlarız. bir sorun oldu mu gideriz o adamla hallederiz. Kıl oluyoru yün oluyorum falan ne demek ?
  • Böyle tartışma yaratacak topicler açmayın lütfen.Forumda hepimiz kardeşiz dostuz.Arada sürtüşmeler çıkabilir ama halledilir.Topic kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.