Şimdi Ara

Tüm general masada boş bardak topluyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
4.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kenan evrenin hikayesini dinlediğimden bu yana ne çay ne kahve içerim özet gececek olursak postası her kahvesini getirirken çay ocağından köpüğünü ağzına alır tam kapının önünde fincana tükürürmüş yine bir gün bunu yaparken kenan evren kapıyı açıp çıkıyormuş askerle göz göze gelmişler  

Bir olay daha anlatayım o zaman diyarbakır da görevliyim karargah gece şöförü nobette uyuyor tuğgenerallerden birisi etrafı geziyor bir bakıyor çocuk uyuyor üstündeki uniformayı çıkartıp cocugun üstünü örtüyor yanina da bir not uyanınca getirirsin diye çocuk uyanınca bir bakıyor ustünde paşanın giysisi tabi korkusundan aglıyor askerlik yandı diye sonra gitti özür diledi adamın dediği tek laf yavrum hasta olursunuz dikkat edin kendinize oldu. Askerler giysilerini rahat yıkasın diye benim peder cebinden parasını ödeyip çamaşır makinesi aldı mesela askerleri hep baba diyor bizim pedere bir tane kötü konuşanı gormedim biz de onun gibi olamaya calisiyoruz iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 11 Mart 2023; 15:13:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Komutanım ben öyle şefkatlilere hiç denk gelmedim

En son gelen elinde bastonla seni seçtim pikaçu deyip oda hapsine atıyordu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanEnginizm

Daha beter hadiseler yaşamıştık.

Şerefsiz Amerikalılar bu olayı yaptı ve biz millet olarak bunu asla unutmamamız gerekiyor şuanlık Amerika'ya artistik hareketler yapmak sadece bizi geriletir ilerde Şanghay bloğu güçlendiğinde Amerika'nın kıçına tekmeyi basar aynı olayı ülkemizde bulunan askeri üslerindeki köpeklerine yaparız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.