Şimdi Ara

Tüm gereksinimlerinizi karşılayan Sony Ultrabook(Advertorial) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: denizsimsek

quote:

Orijinalden alıntı: Pi22

F/p'd Acer derim. İnceliği çok iyi, ve 1600 liraya bulunuyor Vatan'da
    Hem de i5. Yanina bir de 29 liraya Win8 aldın mı tamamdır

örnek ultrabook paylaşırmısın, ben ultrabook almayı düşünüyorumda..

Acer'ın galiba tek modeli var.
    Ama f/p'de çok iyi.
    Vatan Bilgisayar'da dediğim gibi 1500-1600 liraya bulursun.
    İnceliği gerçekten çok iyi.
    Bu fiyatlarda bir de Samsung var o da 1600-1800 arasi degisiyor.
    Ama ben yine de Acer derim. Tam ultrabook havasinda cok ince. Ben alacak olsam onu alirim.
    Asus filan da gayet iyi, ama onu almak icin 2800-3000 lirayi gozden cikarmak gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yav apple fanı apple'ı tutuyor demeyinde şimdi gidin bir avm'ye girin bir teknoloji marketine bütün markalar mutlaka macbook'lara benzetmeye çalışıyorlar aferin yine sony tuşlarını benzetmiş bazı markalar komple aynısını yapıyor

• reklammı incelememi bi karar ver sony

• macbook pro 13luk lere bi nebze olsun alternatif olmus. ama su hava kanallarini bi zahmet artik daha tasarimsal yapsinlar yahu cok cirkin duruyor o izgara seklinde. ayrica vga girisleri de artik cirkin gozukmeye basladi gozumde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 1 Kasım 2012; 1:19:11 >
  • advertorial ne ya reklam desenize

• Sonu niye yarıda kesilir gibi oluyor geçen videoda da böyleydi :D

• Sony Xperia 2011 telefonlara JellyBean vermedi ya değil notebook, kulaklık bile almam artık !!!!

• Sony reklam bölümünde bir sorun var. Ultrabook mu, adam mı tanıtıyorlar belli değil. Üründen çok yakın çekim adam gösteriyorlar. Gıcık oldum ultrabookdan da bir şey anlamadım.

• çok kalın

Bir asus zenbook değil
  • quote:Orijinalden alıntı: Admin
    Bilgisayar teknolojisinin son ulaştığı nokta olan Ultrabook'lar ile teknolojinin ve estetiğin doruk noktalarını keşfedin. Yeni Sony Vaio Ultrabook ile yaşam tarzınızı daha keyifli hale getirin.

Hocam fiyat durumu nedir? Kaçırtan cinsden mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theoki -- 1 Kasım 2012; 16:40:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony'nin ilk ultrabooku bu kadar neden geç çıkartıyor.Madem bu kadar geç çıkarttın, biraz yenilik kat.(Pil değişimi vs. tatmin edici yenilik değil bana göre) .Her firmanın 2-3 tane ultrabook modeli çeşiti dolaşıyor piyasa.Hani Sony olmasa bu yorumu yapmam bile.

• Ultrabook deyince aklıma ince bir laptop gelmişti
  • intel in ultrabook serisinin bir özelliğini sony ye özel olarak anlatmak anlamsız hatta biraz illegal olmuş.O hırsızlık koruması, adı ultrabook olan her cihazda mevcut.

• ADAM KOL OF DİTY GİBİ OYUNLAR DEDİ YA :DDDDDD

• ultra detalarda olmasa da call of duty ha.. Allah Seni Affetsin cihan

• su sekılde anlatsa daha ıyıy dı : bılgısayar ısde ınternet fılım oyun falan fılı var ısde ceyrandan guc alıyor ekranı var bu ekran onunde de tuslar var yazmak ıcın kullanabılırsınız . :*

• mesut reyizle bu adamı karşılaştırdığımızda dağlar kadar fark var işlemcisi ne ekran kartı ne ram kaç gb baştan sona söylediği tek şey 32 gb ssd ve 500 gb harddisk bu yani

• quote:

Orijinalden alıntı: doktormert

advertorial ne ya reklam desenize

İzleti içinde "trend" ve "laptop" gibi kelimeler geçince ister istemez öyle yazmışlar.

Reklam da çok dandik. Diğer dizüstülerde pil ve ram kapakları açılmıyormuş. Bilgisayar oğlanın önünde duruyor ama bilgisayarı açanın tırnakları ojeli? (1:47) Call of Duty'i bile ultra ayarda oynatmıyor yani? Ultrabook la bu, netbook değil.

• Arkadaşlar, uzak durun demekten başka birşey diyemiyorum...
    İki tane beni kendisinden nefret ettiren sorunu mevcut,
    Geçen hafta satın aldım, 5 yıllık packard bell'imden 2 kat fazla fan sesi çıkartmakta.
    Odam da film izlerken altta sürekli elektrik süpürgesi çalışırmış gibi bir ses mevcut, internette bakarsanız görürsünüz hepsinde varmış aynı sorun.
    Bir de diğer bütün firmaların ekranlarını gittim teknosa bimex electroworldde inceledim. ama sony diye buna bakma gereği bile duymadım.
    lanet gelsin keşke bakaymışım :(
    Ekran da pixelleri falan gözükmekte. Sony'e yakışmayan çok kötü bir ekranı bulunmakta.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.