Şimdi Ara

Tüm gereksinimlerinizi karşılayan Sony Ultrabook(Advertorial)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar teknolojisinin son ulaştığı nokta olan Ultrabook'lar ile teknolojinin ve estetiğin doruk noktalarını keşfedin. Yeni Sony Vaio Ultrabook ile yaşam tarzınızı daha keyifli hale getirin.

• Zaten reklam izlemek için linke tıklıyoruz bari video açılmadan önce vodafone reklamı araya girmese!!!

• guzel ama bir asus degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar uzun sürede bu kadar etkileyemeyici reklam zor olur. Arkadasın sesi de uyku getiriyo hiç dikkat çekmiyo sesi bi ürün sunarken daha vurgulu ve yüksek sesle konuşmak lazım.

• arkadaşım tamam bizde asus u beğeniyoruz başarılı ama vaio bambaşka bişeydir kalite ve sağlamlıkta apple ile yarışır kullanan bilir ;)

• İyi oluyor bu reklamlarin burda cikmasi hem kimse izlemek zorunda kalmiyor hem donanimhabere para geliyor. @4Crumby ninde soyledigi gibi arkasin sesi insanin uykusunu getiriyor bi kez izliyim dedim haksizlik etmiyim genc cocuk dedim yinede olmuyor

• Diğer reklamlara lafım yok ama böyle videolu reklam iyi olmuş. İsteyen girip izliyor, ve daha fazla bilgi alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony -- 31 Ekim 2012; 21:19:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tüm gereksinimlerinizi karşılayan Sony Ultrabook(Advertorial) güzel üründe bir editör incelese daha iyi olmazmı araya reklam girmedi ama 3 dakikada reklam videosuda yayınlanmaz.tüm incelemeler böyle olsun.iphone5 te 57 diğer markalarda 15 ile 30 dakika arası o da bilinen şeyler zaten.ulrtabook için reklam video incelemesi 3 dakika.tamam fanatikleri geçtikte bazıları gerçekten doğru yazıyor.sanki taraflı gibisiniz.

• sony den sorumlu reklam editörü :D bu arada "tarz sahibi bir hırsız" güzeldi :)

• Başında Sony yazdıktan sonra gerisi önemsiz.

• Kaç para aldınız merak ettim Allah için
  • Bizim yerimize ... da yapıyor mu

Eğer cevap hayır ise tüm gereksinimlerimizi karşılamıyormuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: deepbluesee

Tüm gereksinimlerinizi karşılayan Sony Ultrabook(Advertorial) güzel üründe bir editör incelese daha iyi olmazmı araya reklam girmedi ama 3 dakikada reklam videosuda yayınlanmaz.tüm incelemeler böyle olsun.iphone5 te 57 diğer markalarda 15 ile 30 dakika arası o da bilinen şeyler zaten.ulrtabook için reklam video incelemesi 30 dakika.tamam fanatikleri geçtikte bazıları gerçekten doğru yazıyor.sanki taraflı gibisiniz.

• Marka olarak güzelde, çok kalın bi asus zen serisine bak birde buna :/ ben incelik konusunda asus diyorum.
  • Bize gerek kalmadı diyorsunuz.

• Bu yeni arkadaşı tuttum.

Objektif değerlendirmeleri tüm diğer sözde inceleme (!) yapan editör arkadaşlara örnek olsun :)

Ha bu arada, kapalıyken usb şarj işi iyiymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

Bu yeni arkadaşı tuttum.

Objektif değerlendirmeleri tüm diğer sözde inceleme (!) yapan editör arkadaşlara örnek olsun :)

Ha bu arada, kapalıyken usb şarj işi iyiymiş.

Bu üyelik bot diye biliyorum ben. Muhtemelen şirket bünyesinde çalışanlardan biri yazdı. Herkesin üyeliği olmayabilir.
  • F/p'd Acer derim. İnceliği çok iyi, ve 1600 liraya bulunuyor Vatan'da
    Hem de i5. Yanina bir de 29 liraya Win8 aldın mı tamamdır

• Ne la bu o_O

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi22

F/p'd Acer derim. İnceliği çok iyi, ve 1600 liraya bulunuyor Vatan'da
    Hem de i5. Yanina bir de 29 liraya Win8 aldın mı tamamdır

örnek ultrabook paylaşırmısın, ben ultrabook almayı düşünüyorumda..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.