Bildirim
Tüm gereksinimlerinizi karşılayan Sony Ultrabook(Advertorial)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Zaten reklam izlemek için linke tıklıyoruz bari video açılmadan önce vodafone reklamı araya girmese!!!
-
guzel ama bir asus degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadar uzun sürede bu kadar etkileyemeyici reklam zor olur. Arkadasın sesi de uyku getiriyo hiç dikkat çekmiyo sesi bi ürün sunarken daha vurgulu ve yüksek sesle konuşmak lazım.
-
arkadaşım tamam bizde asus u beğeniyoruz başarılı ama vaio bambaşka bişeydir kalite ve sağlamlıkta apple ile yarışır kullanan bilir ;)
-
İyi oluyor bu reklamlarin burda cikmasi hem kimse izlemek zorunda kalmiyor hem donanimhabere para geliyor. @4Crumby ninde soyledigi gibi arkasin sesi insanin uykusunu getiriyor bi kez izliyim dedim haksizlik etmiyim genc cocuk dedim yinede olmuyor
-
Diğer reklamlara lafım yok ama böyle videolu reklam iyi olmuş. İsteyen girip izliyor, ve daha fazla bilgi alıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony -- 31 Ekim 2012; 21:19:53 > -
Tüm gereksinimlerinizi karşılayan Sony Ultrabook(Advertorial) güzel üründe bir editör incelese daha iyi olmazmı araya reklam girmedi ama 3 dakikada reklam videosuda yayınlanmaz.tüm incelemeler böyle olsun.iphone5 te 57 diğer markalarda 15 ile 30 dakika arası o da bilinen şeyler zaten.ulrtabook için reklam video incelemesi 3 dakika.tamam fanatikleri geçtikte bazıları gerçekten doğru yazıyor.sanki taraflı gibisiniz.
-
sony den sorumlu reklam editörü :D bu arada "tarz sahibi bir hırsız" güzeldi :)
-
Başında Sony yazdıktan sonra gerisi önemsiz.
Kaç para aldınız merak ettim Allah için -
Bizim yerimize ... da yapıyor mu
Eğer cevap hayır ise tüm gereksinimlerimizi karşılamıyormuş..
quote:
Orijinalden alıntı: deepbluesee
Tüm gereksinimlerinizi karşılayan Sony Ultrabook(Advertorial) güzel üründe bir editör incelese daha iyi olmazmı araya reklam girmedi ama 3 dakikada reklam videosuda yayınlanmaz.tüm incelemeler böyle olsun.iphone5 te 57 diğer markalarda 15 ile 30 dakika arası o da bilinen şeyler zaten.ulrtabook için reklam video incelemesi 30 dakika.tamam fanatikleri geçtikte bazıları gerçekten doğru yazıyor.sanki taraflı gibisiniz.
-
Marka olarak güzelde, çok kalın bi asus zen serisine bak birde buna :/ ben incelik konusunda asus diyorum. -
Bize gerek kalmadı diyorsunuz.
-
Bu yeni arkadaşı tuttum.
Objektif değerlendirmeleri tüm diğer sözde inceleme (!) yapan editör arkadaşlara örnek olsun :)
Ha bu arada, kapalıyken usb şarj işi iyiymiş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: a.f.y.
Bu yeni arkadaşı tuttum.
Objektif değerlendirmeleri tüm diğer sözde inceleme (!) yapan editör arkadaşlara örnek olsun :)
Ha bu arada, kapalıyken usb şarj işi iyiymiş.
Bu üyelik bot diye biliyorum ben. Muhtemelen şirket bünyesinde çalışanlardan biri yazdı. Herkesin üyeliği olmayabilir. -
F/p'd Acer derim. İnceliği çok iyi, ve 1600 liraya bulunuyor Vatan'da
Hem de i5. Yanina bir de 29 liraya Win8 aldın mı tamamdır
Ne la bu o_O
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pi22
F/p'd Acer derim. İnceliği çok iyi, ve 1600 liraya bulunuyor Vatan'da
Hem de i5. Yanina bir de 29 liraya Win8 aldın mı tamamdır
örnek ultrabook paylaşırmısın, ben ultrabook almayı düşünüyorumda..
Benzer içerikler
- instagram giriş yap google
- whatsapp grubu nasıl kurulur
- instagram takip isteği attıklarım
- telegram gizli
- en iyi android emulator
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X