neyse seneye ben organize edeyim de türkiyenin ünlü sanatçılarından getireyim
Selam Ben de Konyalıyım ama Ankara'dayım. Konyalı olmaktan büyük gurur duyuyorum. Hemşehrilerimin böyle bir şey yaptığını ilk defa gördüm ve çok memnun oldum
konyalu olman yeter
Gonya degiL Konya
quote:
Orjinalden alıntı: tubasarı
Selam Ben de Konyalıyım ama Ankara'dayım. Konyalı olmaktan büyük gurur duyuyorum. Hemşehrilerimin böyle bir şey yaptığını ilk defa gördüm ve çok memnun oldum
hoşgeldin yeni hemşerim konumuzda sürekli görmek isteriz sizleri
@ottoman gonya
gonyalıya g ile başlayan 3 hayvan ismi sormuşlar -gurt -guş -guzu demiş
quote:
Orjinalden alıntı: turgut_tus
gonyalıya g ile başlayan 3 hayvan ismi sormuşlar -gurt -guş -guzu demiş
din din din dimedim din diyorsun diyorsun diyorsun sonra da demedim diyorsun
aa kıskandım vallahi ne dir bu konya sevdası bizde angaralıyız nedir yani....
gonyalıyız mı derler bilmiyordum, angaralı ya alışkınım da değişik geldi gonya gonya gonya
quote:
Orjinalden alıntı: zlyha
gonyalıyız mı derler bilmiyordum, angaralı ya alışkınım da değişik geldi gonya gonya gonya
hoşgeldin zlyha angaralı da komşumuzdur ne de olsa gonyada kelime başında olan K'ler G diye okunur gonya gız guru gadın vs
yok canım angaralılar k leri g diye söyler
quote:
yok canım angaralılar k leri g diye söyler
gonyalılar da öyle
forum inceliyordum da malum daha yeniyiz en samimi sizin topic geldi g lerden herhalde bide fazla bayan yok burda
quote:
forum inceliyordum da malum daha yeniyiz en samimi sizin topic geldi g lerden herhalde bide fazla bayan yok burda
gonyalıyık samimiyik
forumda kız arkadaşlar var da pek görünmezler göründüklerinde de acayip görünürler forumun altını üstüne getirirler mesela mss,öcüüü,ninis,desertrose,hüzünçiçeği,destiny vs onlarla görüşebilirsin
PHI aga senin imzadaki her gonyada bi resim varmış daha yeni fark ettim