la pazar günü 2.30 da maç var Konytasporun SakaryaSporla yapıyo ula ikisde memleketim şimdi hangisinin tarafına oturacaz...
quote:Orjinalden alıntı: B.S.S. la pazar günü 2.30 da maç var Konytasporun SakaryaSporla yapıyo ula ikisde memleketim şimdi hangisinin tarafına oturacaz... en iyisi maça gitmemek
quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: B.S.S. la pazar günü 2.30 da maç var Konytasporun SakaryaSporla yapıyo ula ikisde memleketim şimdi hangisinin tarafına oturacaz... en iyisi maça gitmemek yok yaw gidilir güsel maç olur ilk maç o heyecanı yaşamak lazım
bozkırda festival başladı ve şimdide bozkırımızın sanatcısı Sami ÇELİKin konseri var ora gidecemyarın etli pilav var herkess gelsinn
quote:Orjinalden alıntı: OverTech S.A sayn Gonyalılar sabaha kadar açık duran bildiğiniz cafe varmıdır ortakkhhhlar sabaha kadar açık duran yok ortaaaam turgut:iyi eğlenceler
Bende yarı gonyalı sayılırım. Orada okuyordum. Geçen haftada ordaydım. Günaysınır, Çumra, Beyşehir gittiğim ilçeleri. Merkezi benden sorun ayrıca
quote:Orjinalden alıntı: blue_wind Bende yarı gonyalı sayılırım. Orada okuyordum. Geçen haftada ordaydım. Günaysınır, Çumra, Beyşehir gittiğim ilçeleri. Merkezi benden sorun ayrıca selçuk üni sanırım bölüm nedir acaba?
konyalı vatandaşlar burda biraz reklam yapak. oke ? www.secilmis.net buyrun yaw...... KONYASPORUMUZADA SÜPER LİGDE BAŞARILAR...
quote:Orjinalden alıntı: K_2_K ama ben Konyalıyım olur mu teyzeoğlu olmaz gonyalıysan olur ama senin gonyalı olduğunu bildiğim için olur geç hadi sıraya üçerli sıra ol bozma sırayı