quote:Orjinalden alıntı: telefonumabak quote:Orjinalden alıntı: nolamaz hajı biz köyde yedik çeltik de adamlar züper yapıo bu arada çeltiği bilen var mı biz ona çellik derdik sen çok geç kaldın abi bu konu için nerdesin sen yav arada uğra gereksizlere filan
abi 2-3 dene gonyalı topici var. bende gonyalıyım. ermenkte dogdum, bozkırda okudum. konyada yaşıyorum. taşkentten hadimden 100 lerce gectim gezdim. beysehir seydişehir eregli adım adım gonyayı bilirim. bozgılrlıya bozgırlıyım derim, taşgentliye taşgentiliym derim. AMA ASLA KONYASPORLUYUM DEMEM. BEN CİMBOMLUYUM
quote:Orjinalden alıntı: telefonumabak abi 2-3 dene gonyalı topici var. bende gonyalıyım. ermenkte dogdum, bozkırda okudum. konyada yaşıyorum. taşkentten hadimden 100 lerce gectim gezdim. beysehir seydişehir eregli adım adım gonyayı bilirim. bozgılrlıya bozgırlıyım derim, taşgentliye taşgentiliym derim. AMA ASLA KONYASPORLUYUM DEMEM. BEN CİMBOMLUYUM
NE DEMEK ADRESİ VERİN PAZARTESİYE ELİNİZDE quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: greenhell quote:Orjinalden alıntı: zlyha quote:Orjinalden alıntı: greenhell quote:Orjinalden alıntı: zlyha BEN DİYORUM GONYALILAR HOŞGÖRÜLÜ İNSANLARDIR DİYE BANA GACIM DİYELİRSİN BANADA UZUN ZAMANDIR ÖYLE HİTAP EDEN YOK BOŞVERİN SİNCANDA ÇAY İÇMEYİ BEYPAZARINDA İÇERİZ İNÖZÜ VADİSİNDE canımı çektirdin yaw, şimdi beypazarında olmak vardı ya... ah ah... sabah gitcen, alcan çayını, yanına beypazar kurusu....oooohhhhh.... CUMA ANNEMLER GELİYOR, BEYPAZARI OLMASADA .... KURU GELECEK BANA İSTERSEN GÖNDEREYİM HAYIR DUANI ALIRIM..... walla o kadar dua ederimki bıkarsın artık zlyha çaren yok yollayacaksın
quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: metalnotdead İnşallah geleceğim yakın bir zamanda...Yarım saatim boştu bir gireyim nete dedim,iyi oldu...Yarın yolculuk var kardeşinize dua edin. Selametle. Antep'e yolculuk var sanırım yine. İyi yolculuklar kardeşim hemşom. Kendine iyi bakasın. Gonya'ya gelince de haberim olsun Antep'ten İzmir'e...
quote:Orjinalden alıntı: Snake Pliskin Zafer'de meydandaki saat ne güzel olmuş ama camı kirlenmiş tabii. tam demiştim yeni birini daha bulduk diye meğerse solidus muş güzel bişey yaptılar millet geçerken bakıyor anaaa saaaaaat diye
geçen gittiğimde fark etmedim ben o koca saati ya arkadaş söledi saolsun telefonumabak haı Bozgıra gel gezelim
quote:Orjinalden alıntı: Bozkır geçen gittiğimde fark etmedim ben o koca saati ya arkadaş söledi saolsun telefonumabak haı Bozgıra gel gezelim bozGır gonya
size bişey sorcam yuo rock smili ni yapmak nerden aklınıza geldi çünkü ben yapıp foruma koymuştum acaba benden mi esinlendiniz
quote:Orjinalden alıntı: can_cakal size bişey sorcam yuo rock smili ni yapmak nerden aklınıza geldi çünkü ben yapıp foruma koymuştum acaba benden mi esinlendiniz sen ne zaman yaptın lem kimseden görmedik yakuzacım yaptı saolsun senin fotoşop tecrüben var şöyle güzel şeyler yapsana gonya hakkında
pazartesi günü saat 20:30 da Bozgır Atatürk kapalı spor salonunda Lara konseri var bütün Gonyalılar davetlidir gelin misafirim olun
quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: can_cakal size bişey sorcam yuo rock smili ni yapmak nerden aklınıza geldi çünkü ben yapıp foruma koymuştum acaba benden mi esinlendiniz sen ne zaman yaptın lem kimseden görmedik yakuzacım yaptı saolsun senin fotoşop tecrüben var şöyle güzel şeyler yapsana gonya hakkında bi deneme yapayım belki güzel şeyler yapabilirim elimdeki malzemeye bağlı
quote:Orjinalden alıntı: metalnotdead İzmir'den başta tüm Dh alemi olmak üzere bütün Gonya'lılara selamlar Aleyküm selam hemşom
yaf ben gonyanın bilhassa bozgırın gözünü seveyim, alanyaya tatile geldim oturduum yetden terliyom ohh bozgırım ne güzeldi küfül küfül esiyodu. ulen denizmiş yemişim denizini yandıkta burda sırtım acıyo yaf konyaya deniz gelsede kurtulsak bu yolu çekmekten
quote:Orjinalden alıntı: turgut_tus yaf ben gonyanın bilhassa bozgırın gözünü seveyim, alanyaya tatile geldim oturduum yetden terliyom ohh bozgırım ne güzeldi küfül küfül esiyodu. ulen denizmiş yemişim denizini yandıkta burda sırtım acıyo yaf konyaya deniz gelsede kurtulsak bu yolu çekmekten az kaldı yakında