KURULAR BAYATLAYACAK ÖZEL DEN ADRES YAZIN GÖNDEREYİM KARGOYLA
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
quote:
Orjinalden alıntı: greenhell
quote:
Orjinalden alıntı: zlyha
NE DEMEK ADRESİ VERİN PAZARTESİYE ELİNİZDE
burda vermesem adresi
özel mesajdan ver açık alanda açık adres verilmez
yukarı
quote:
Orjinalden alıntı: ozkank
Kardeşler ocağınıza düştüm, Ankara'dakilere acil yardım çağrısı gönderiyorum Şu anda izmit'teyim, üniversiteye yüksek lisansa başuvracağım ama son dakika aksiliği, LES sonuç belgem kayboldu, sabahtan beri sinir krizleri geçiriyorum, ÖSYM'yi aradım, siz ya da bir yakınınız gelirseniz 1 gün içinde yeni belge alabilirsiniz dediler, ama çalıştığım için Ankara'ya gitme imkanım yok. Ankara'da olup da ÖSYM'ye yakın olan arkadaşlar varsa, onlardan ricam bana yardımcı olabilirler mi? Belgeyi alıp bu akşam kargoya verebilen olursa ömür boyu duacısı olurum yol masrafını, kargo masrafını, hatta yemek masrafını falan düşünmeyin hepsi benden bana ozkank@gmail.com'dan maille yada msn'le ulaşabilirsiniz. bir ümit şansımı deniyorum, sonuç ne olursa olsun şimdiden herkese teşekkürler.
keşke ankarada olsaydım da yardım edebilseydim ankaradan biri çıkar yardım eder ama istersen sen yine de bir konu aç ve bu yola yardım iste belki buradan görülmeyebilir yardım isteğin
tamamdır hallettim
konyalı değilim ama konyayı severim güzel şehir ama lütfen amy lee ye laf atmıyalım
gonyalılar topicini hortlattım çünkü bende konyalıyım
nalçacıdan
slm arkadaslar ben de konyalıyım meram dan daha yeni gördüm valla bu topic i
Meşhur Havzan etliekmekçisinde 2 tane 1.5, iki de ayrana tam 10 YTL verdik. Ama artık eskisi gibi değil malzemeden çalmışlardı biraz, haberiniz olsun.
:)
Şimdi, sorun şu: Eskişehirlilerin konu başlığı neden konudışı bölümünde de Gonyalıların başlığı gereksiz mesajlar bölümünde onu anlamış değilim. Yoksa yönetim yamuk mu yapıyor Konyalılara. Bilelim ona göre davranalım biz de.
Yamuk yapanın kaşığı kırılsın derim bak.
Selamün aleyküm gardaşlarım...
Bozkır / DERE
merhaba gonyanın güzel insanları güzel hemşerilerim ben fatih ışıklardanım. bi ara hep beraber buluşup etli ekmek partisi yapalım olur mu?
quote:
Orjinalden alıntı: PanoramaBilal
Bozkır / DERE
Bozgırlı kardeşim benim
bu arada burda yani Bozkır da olanlardan haberin var mı læ
quote:
Orjinalden alıntı: lost
Meşhur Havzan etliekmekçisinde 2 tane 1.5, iki de ayrana tam 10 YTL verdik. Ama artık eskisi gibi değil malzemeden çalmışlardı biraz, haberiniz olsun.
:)
Şimdi, sorun şu: Eskişehirlilerin konu başlığı neden konudışı bölümünde de Gonyalıların başlığı gereksiz mesajlar bölümünde onu anlamış değilim. Yoksa yönetim yamuk mu yapıyor Konyalılara. Bilelim ona göre davranalım biz de.
Yamuk yapanın kaşığı kırılsın derim bak.
yamuk falan yok yav istersek konu dışına taşıtırız şu dakika ben buraya açtım sadece o kadar
quote:
Orjinalden alıntı: Snake Pliskin
Selamün aleyküm gardaşlarım...
aleyküm selaaam
quote:
Orjinalden alıntı: Bozkır
quote:
Bozkır / DERE
Bozgırlı kardeşim benim
Daha 2 gün önce geldim . yarın gitcem gene. sen hangi köyündensin?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Bozkır
quote:
Bozkır / DERE
Bozgırlı kardeşim benim
Daha 2 gün önce geldim . yarın gitcem gene. sen hangi köyündensin?
ben aslen Kayapınar köyündenim ama Bozgırda doğdum büyüdüm