Türkiyenin en güzel şehri Konyanın en güzel ilçesi Bozkırdan bütün Konyalılara el sallıyorum bi etliekmek olsa da yesek şimdi açıktım ya
quote:Orjinalden alıntı: Bozkır Türkiyenin en güzel şehri Konyanın en güzel ilçesi Bozkırdan bütün Konyalılara el sallıyorum bi etliekmek olsa da yesek şimdi açıktım ya valla benim de kaç gündür canım çekiyor şöyle güzel bi yerde yaptırıp doya doya yemek lazım
quote:Orjinalden alıntı: nolamaz sabah emmi oğluylaa valla double etli yedik ama şişdim o şişmedi duble etli nasıl oluyor 2 etli üstüste mi yiyionuz ne yapıyonuz
quote:Orjinalden alıntı: yakuza893 quote:Orjinalden alıntı: nolamaz sabah emmi oğluylaa valla double etli yedik ama şişdim o şişmedi duble etli nasıl oluyor 2 etli üstüste mi yiyionuz ne yapıyonuz yok öle değil hani 1 - 1,5 usta getir dion yaa bizde double getir dedik ama ikimizin kine 11 ytl aldı pislik
quote:Orjinalden alıntı: yakuza893 quote:Orjinalden alıntı: nolamaz sabah emmi oğluylaa valla double etli yedik ama şişdim o şişmedi duble etli nasıl oluyor 2 etli üstüste mi yiyionuz ne yapıyonuz eti bol oluyo bole uff bea abi yine yaptınız yapacagınızı warya babaaaaaaa etlıekmek yaptırsana canım cektı
quote:Orjinalden alıntı: nolamaz quote:Orjinalden alıntı: yakuza893 quote:Orjinalden alıntı: nolamaz sabah emmi oğluylaa valla double etli yedik ama şişdim o şişmedi duble etli nasıl oluyor 2 etli üstüste mi yiyionuz ne yapıyonuz yok öle değil hani 1 - 1,5 usta getir dion yaa bizde double getir dedik ama ikimizin kine 11 ytl aldı pislik yani 2 etli = duble mi oluyor. Öyleyse 11 ytl normalmidir... Tanesi sanırım 2.5 milyon. 4x2.5 milyon = 10 milyon. 1 ytl fazla yani. Nerde yedin læ söyle de oraya gitmeyelim
2.5 ytl normal nolamaz 1 ytl de iki ayran içmiş olsanız tama işte ualn gece gece bi gidin hadi canımız çekiyor yarın mimayınkafla beraber etliekmek yemem lazım
quote:Orjinalden alıntı: PHI 2.5 ytl normal nolamaz 1 ytl de iki ayran içmiş olsanız tama işte ualn gece gece bi gidin hadi canımız çekiyor yarın mimayınkafla beraber etliekmek yemem lazım olm bende ıstıyom
quote:Orjinalden alıntı: NakkaSss quote:Orjinalden alıntı: PHI 2.5 ytl normal nolamaz 1 ytl de iki ayran içmiş olsanız tama işte ualn gece gece bi gidin hadi canımız çekiyor yarın mimayınkafla beraber etliekmek yemem lazım olm bende ıstıyom Sen niye önceden Konyalı olduğunu sölemedin Sen Konya'da mı yaşıyorsun
quote:Orjinalden alıntı: nolamaz hajı biz köyde yedik çeltik de adamlar züper yapıo bu arada çeltiği bilen var mı Duydum læ ama tren yolunun altında bir köyse uğramamışımdır kesin tren yolunun altına adımımı bile atmam zaten.
ewet arkadaslar sız GONYA da nerde oturuyorsunuz ılk once ben baslayayım selcukluda oturuyorum otogarın hemen yanında ınsallaha yakın olanınız wardır
quote:Orjinalden alıntı: NakkaSss quote:Orjinalden alıntı: PHI 2.5 ytl normal nolamaz 1 ytl de iki ayran içmiş olsanız tama işte ualn gece gece bi gidin hadi canımız çekiyor yarın mimayınkafla beraber etliekmek yemem lazım olm bende ıstıyom çeltiği biliyoruz tabi bu arada nolamaz
quote:Orjinalden alıntı: yakuza893 quote:Orjinalden alıntı: NakkaSss quote:Orjinalden alıntı: PHI 2.5 ytl normal nolamaz 1 ytl de iki ayran içmiş olsanız tama işte ualn gece gece bi gidin hadi canımız çekiyor yarın mimayınkafla beraber etliekmek yemem lazım olm bende ıstıyom Sen niye önceden Konyalı olduğunu sölemedin Sen Konya'da mı yaşıyorsun heralde gonyalıyız sapına kadar hemde
quote:Orjinalden alıntı: yakuza893 quote:Orjinalden alıntı: NakkaSss heralde gonyalıyız sapına kadar hemde Neresinden? Üni mi okuyorsun ereğli den kısmetse bu sene okucam