Ben de burdayım yüm Gonyalılar, ben Gonyalı değilim ama 6 senedir burda yaşıyorum, ben de Gonyalı oldum sayılır.
Bu arada baya Gonyalı warmış burda yaw, helal walla...
gez dunyayı gor KONYA yı
Bak şimdi canım etli ekmek çekti şöyle üstüne hafiften limon sıkacaksın azıcık da pul biber. Offff ne güzel olurdu şimdi.
quote:
Orjinalden alıntı: electronics
birşey dikkatimi çekti:
yu rak smile'ı örnek alarak oluşturulan() GONYA smile'ı; @PHI'nin imzasında hızlı hareket ederken, @MONOTONIC'in imzasında yavaş hareket ediyonası tespit ama
çünkü onlar farklı smileler
iyi tespitti terbinkler
bu arada havzanda 4 etliekmek yedik bu gün afiyet olsun bize
bide forumda birinin imzasında okuduydum
KOnyalıyız güzeliz, biz güzeli severiz, bize dokunan olursa acımadan ezeriz...
bu arada bende Bozkırlıyım
quote:
Orjinalden alıntı: turgut_tus
bu arada bende Bozkırlıyım
eskiden benim imzamda yazıyordu yeni imzamda da yazacak inşallah
Forumu Gonya lılar ve Gonya lı olmayanlar diye ayıramazsınız....
quote:
Orjinalden alıntı: turgut_tus
üüüü nüfusa kayıtlı olduğum yer...Pederin memleketi Ama ben Hadim'i tercih ediyorum
bizim yazlığa giderken konyadan geçeriz,kesin dururuz konyada Mevlana türbesine gideriz.gezeriz falan.Bi de her gittiğimizde,bi çorbacı var oraya gideriz.
meydan gibi biyerde 3 katlı otopark var hatta o meydanda onun oralarda.
sadece çorba satan biyer bi çok çeşit çorbası var böyle masaya hepsinden birer kase koyuyolar.
geçenlerde arkadaşlar böyle bi muhabbet ortamında konuşurken aklıma geldi ama çorbacının ismini çıkartamadım :S.kaşı beyaz diye geldi aklıma doğrumudur?
quote:
Orjinalden alıntı: anfiist
bizim yazlığa giderken konyadan geçeriz,kesin dururuz konyada Mevlana türbesine gideriz.gezeriz falan.Bi de her gittiğimizde,bi çorbacı var oraya gideriz.
sadece çorba satan biyer bi çok çeşit çorbası var böyle masaya hepsinden birer kase koyuyolar.
geçenlerde arkadaşlar böyle bi muhabbet ortamında konuşurken aklıma geldi ama çorbacının ismini çıkartamadım :S.kaşı beyaz diye geldi aklıma doğrumudur?
Doğrudur Kaşı beyaz Konya'nın en meşhur çorbacısıdır diyebilirim 24 saat açıktır sabah 6da namazdan sonra gitmesi güzel oluyor
laaa konya'nın güncel nüfusu kaç bilionuz mu
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
quote:
Doğrudur Kaşı beyaz Konya'nın en meşhur çorbacısıdır diyebilirim 24 saat açıktır sabah 6da namazdan sonra gitmesi güzel oluyor
doğru kalmış demekki aklımda ismi hayatımda ağzıma bamya sürmem.ama orda bi bamya çorbası yapıyolar kase kase içiyorum yav gittiğimde:)
quote:
quote:
quote:
doğru kalmış demekki aklımda ismi hayatımda ağzıma bamya sürmem.ama orda bi bamya çorbası yapıyolar kase kase içiyorum yav gittiğimde:)
hajı walla canım çekti şimdi gece gece yaa
bi bamya çorbası olsa şimdi
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
akşehirli sadece yakuza mı var
akşehirliyim ben de,ama şu an ankaradayım,bir hafta sonra akşehire dönecem sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
laaa konya'nın güncel nüfusu kaç bilionuz mu
Şehrin nüfusu 1825. Türkiye'nin 11. ve dünyanın 69. şehriydi. Sonra nüfus geriledi; 1875'te 50.000 oldu. 1927'de 47.000 olarak sayılan nüfus, 1960'ta 123.000, 1975'te 247.000, 1980'de ise 329.000'i buldu. 22 Ekim 2000 tarihinde yapılan genel nüfus sayımında Konya’nın nüfusu merkez 1.387.507 ilçe ve köyler 993.214 toplam nufus 2.380.721 olmuştur.
quote:
Orjinalden alıntı: MONOTONIC
ewet arkadaslar sız GONYA da nerde oturuyorsunuz ılk once ben baslayayım selcukluda oturuyorum otogarın hemen yanında ınsallaha yakın olanınız wardır
ewwet var bi tane otogardan bi durak sonra oturuyorum medaşın yantarafında
bu arada bi konya toplantısı yapalım derim
quote:
Orjinalden alıntı: mturk
quote:
ewet arkadaslar sız GONYA da nerde oturuyorsunuz ılk once ben baslayayım selcukluda oturuyorum otogarın hemen yanında ınsallaha yakın olanınız wardır
Konya Beşyol Asıl Dondurma civarı
önce tamamen toplanalım okullar açılmadan yapalım bi buluşma
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mturk
quote:
Konya Beşyol Asıl Dondurma civarı
önce tamamen toplanalım okullar açılmadan yapalım bi buluşma
ok biraz daha bekleyelim Gonyalı arkadaşları tamamen toplayalım sonra bi buluşma ayarlarısss