sen onu bunu bırak da imzandaki gif bozuk olan gif.
düzgün olanı nereye kayboldu?
vardır bi yerlerde neyse ben yemeeee gidiyorum gelirim yarım saatten
yuu raağğğkkk Fatih sen ye gel ben de biraz ayaklayacam
geldim hadi kaybol
imzayı bu gonya ile dğeiştiriyorum
la koca gonyalılar nörürsün baaalım yaw PHI hadi pilav maceralarını yazalım buraaa
quote:
Orjinalden alıntı: B.S.S.
la koca gonyalılar nörürsün baaalım yaw PHI hadi pilav maceralarını yazalım buraaa
olm pilavdan başlarsam ben yirmi sayfa olur konu
bizim bi ekip var ismi grup pilavcılar her hafta muhakak bi pilav bulurlar kesinlikle ama bi masayı doldururz zaten biz bamya favorimizdir 3-4 tas bamya 10-13 arası pilav gelir hepsinden fazla fazla genelde torpilli olur gittiğimiz yerler
bi kaç resim çektim ama şu anda bilgisayarın hdd sinin hangi ucra köşesinde bakalım
yaw ben öçle gidemiyom eskiden iyi giderdim 2 sendir doru dürüst pilav yüzü göremiyos
bi keresinde abi gittik benim sakaryadan dayı oğluda geldi o bilmiyo tabi böle adetleri oda iri yarıdır maşaAllah
abi neyse oturduk yiyos bama 9. mu artık 10. tabak dı sanırım bitti garson dedi abi getiyimmi daha adamınm bir çıkt yok dedi kalsın abi masadan diğer eleman demez mi sen milletin niye yeme şiini bozuyon belki yiyecek millet nie karışıyon adamı zor sakinleştirdik dalacaktı vala adama
bizim dayı oğluda öle bakak kaldı garibim
quote:
yaw ben öçle gidemiyom eskiden iyi giderdim 2 sendir doru dürüst pilav yüzü göremiyos
bi keresinde abi gittik benim sakaryadan dayı oğluda geldi o bilmiyo tabi böle adetleri oda iri yarıdır maşaAllah
abi neyse oturduk yiyos bama 9. mu artık 10. tabak dı sanırım bitti garson dedi abi getiyimmi daha adamınm bir çıkt yok dedi kalsın abi masadan diğer eleman demez mi sen milletin niye yeme şiini bozuyon belki yiyecek millet nie karışıyon adamı zor sakinleştirdik dalacaktı vala adama
abi öyle durumlarda tabakta pilav kalıncaya kadar getir abi diyeceksin her an biri çıkabilir ve dediğin olay olabilir mesela biz bamya istedik mi 4. tası kesin biri çıkar yeter yenmez diye
ben de senin dayıoğlu gibi iri yarıyım biraz ekip de bi kişi daha var benim gibi direk adama bakarız göz teması sayesinde adam susar
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
quote:
abi öyle durumlarda tabakta pilav kalıncaya kadar getir abi diyeceksin her an biri çıkabilir ve dediğin olay olabilir mesela biz bamya istedik mi 4. tası kesin biri çıkar yeter yenmez diye
ben de senin dayıoğlu gibi iri yarıyım biraz ekip de bi kişi daha var benim gibi direk adama bakarız göz teması sayesinde adam susar
yaw adam usul erkan bilmiyo ama bağıran adam da iri yarı bişiydi öbürü sustu zati ama yeemdik bisde tama ya yeter dedik duayı yaptık kalktık
ha bu arada bizim ekibin sofra duacısı da benim sanırım beni de zaten sırf dua etsin diye götürüyorlar
quote:
ha bu arada bizim ekibin sofra duacısı da benim sanırım beni de zaten sırf dua etsin diye götürüyorlar
yaw bu sene bi pilava gidemedim yaw ne kadar kötü bi durum üstüne üstlük şirkette bir sürü kişi evlen,iyo biri pilav dökmüyo yaw. hatta biride pazar günü anlamadım gitti
quote:
quote:
yaw bu sene bi pilava gidemedim yaw ne kadar kötü bi durum üstüne üstlük şirkette bir sürü kişi evlen,iyo biri pilav dökmüyo yaw. hatta biride pazar günü anlamadım gitti
bi ara seni bizim ekiple tanıştırmak lazım
quote:
quote:
quote:
vala yap bi öle bi babalık varya çok mutlu edersin beni
bu arda imzandaki resimler çok güsel (şimdi diyecekler ne resmi orda resim yok dicekler)
ben sölemiyom kendiniz bulun resimleri
quote:
quote:
quote:
quote:
vala yap bi öle bi babalık varya çok mutlu edersin beni
bu arda imzandaki resimler çok güsel (şimdi diyecekler ne resmi orda resim yok dicekler)
ben sölemiyom kendiniz bulun resimleri
/>
nin altına yazdım tıklayabilirsiniz diye ama bi sen farkettin heralde
çaktırma bende kazara tıkladım
gonyaaaaaaaaaaaa
quote:
çaktırma bende kazara tıkladım
allah iyiliğini vermesin emi
din din din dimedim din
istanbul ağzına çevirirsek diyorsun diyorsun diyorsun demedim diyorsun
yaw sen konya dublajlarını izledinmi
şu yenisi çıktıydı ya nasip izledinmi süper yapmışlar yaw
quote:
yaw sen konya dublajlarını izledinmi
şu yenisi çıktıydı ya nasip izledinmi süper yapmışlar yaw
izlemedim yaw
hemen indiriyoruz
selamın aliyküm abi çarşıya mı atla ortaaam atıvıralım
bi ara bozgıra gelinde bide bozgırın pilavını yin. amma bu bildiiniz pilavlardan deil bulgur pilavı üzerine kavurma kaşıksız yufka ekmeklen 5 barmağıyın 4 ü yağ olmassa tat olmassınız, yanında ayran offf sonrada bi üzüm yidinmi varya annah 4-5-6 ağustosta bozkırda festival var kesin pilavda verilir gelirseniz bişiyler hallerderiz