Şimdi Ara

^^Tüm GONYA'lılar Burada. Ya Sen?^^ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.259
Cevap
5
Favori
105.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Arheneus

birçok yer gezdim ,böyle bir topic te görünce dayanamayıp bir yorum yapıcam.bu izlenimlerim çerçevesinde bende oluşan fikir;istisnalar vardır elbette ama genel olarak konya'nın insanı kadar garip bir insan görmedim!size sadece Mevlana'nın şu sözünü hatırlatıyorum:ya göründüğün gibi ol,ya da olduğun gibi görün!bence konya'lı olmanın övünülecek en ufak bir yeri bile yok!

ne garipliğini gördün lae artis
  • quote:

birçok yer gezdim ,böyle bir topic te görünce dayanamayıp bir yorum yapıcam.bu izlenimlerim çerçevesinde bende oluşan fikir;istisnalar vardır elbette ama genel olarak konya'nın insanı kadar garip bir insan görmedim!size sadece Mevlana'nın şu sözünü hatırlatıyorum:ya göründüğün gibi ol,ya da olduğun gibi görün!bence konya'lı olmanın övünülecek en ufak bir yeri bile yok!

senin söylediğin bu paragrafa katılmakla beraber bütün konyalıları da bu söyleme katmak doğru değil. Çok temiz insanlarda tanıdım ama içinde kötüleride çıktı. Ben 7 senedir konyadayım çok insan tanıdım acayipleride yok değil
    Neden dersen eğer, konya halkı dışardan gelen insana soğuk bakarlar. Bu birazda İç anadolunun genel yapısıdır aslında. Mesela egeye gitsen çok sıcak karşılarlar seni yada bi marmara bölgesine gitsen çok sıcak karşılarlar ama iç anadolu böyle değil nedense. Artık suyundan mıdır yoksa toprağandınmıdır bilemem.

Ama yeni nesil genç nesil öyle değil. Hepsi canayakın insanlar sosyal insanlar. Ben arkadaşlarımla her türlü aktivite yapabiliyorum (her türlüden sakın +18 bişi anlamayın)

Ama dediğim gibi şu anki esnaf olsun veya yerleşik halk olsun gerçekten insana acayip davranmıyo değil. o kadr turist öğrenci alan bi şehir olmasına rağmen aç gözlü insanımız seni nasıl daha fazla yolabilirim diye üşünüyor. Bu tabi sadece Konya ya özgü bir olay değil her yerd var.

Ama görünüşü ile çok iyi müslüman gözüken sakallı abdestli namazlı insanların yamuk yaptığına şahit olunca gerçekten şaşırıyorsun. Nasıl olur diye. Adam konyada eli öpülesi adamdır ama antalyada karılarla fink atar çok çeşitleri var bunların bazen herbi herbi şşırıyodum ama artık şaşırmıyorum.

Ama konya şehir olarak gerçekten çok güzel çok modern bi şehirdir. Herkesin gelip örmesi gereken bir şehir

• B.S.S. zahmet edip açıklamaya çalışmışsın eyvallah.ama ben istisnalar olduğunu belirtmiştim
    görünümde dindar olupta yanındaki kızı yiyecekmiş gibi bakan adam çok orada. kaç kişiye tekme tokat dalıyodum.

'Ama konya şehir olarak gerçekten çok güzel çok modern bi şehirdir. Herkesin gelip örmesi gereken bir şehir ' bu sözüne katılıyorum ve bir ekleme yapıyorum sadece şehir modern, insanı değil kesinlikle!

neyse amacım tartışma çıkartmak değildi, sadece fikrimi söylemekti.bir gün herkes GONYA'LI olacak
  • Hemşerimlerim toplanmış yine Cümleten Selamun Aleyküm
  • quote:

B.S.S. zahmet edip açıklamaya çalışmışsın eyvallah.ama ben istisnalar olduğunu belirtmiştim
    görünümde dindar olupta yanındaki kızı yiyecekmiş gibi bakan adam çok orada. kaç kişiye tekme tokat dalıyodum.

'Ama konya şehir olarak gerçekten çok güzel çok modern bi şehirdir. Herkesin gelip örmesi gereken bir şehir ' bu sözüne katılıyorum ve bir ekleme yapıyorum sadece şehir modern, insanı değil kesinlikle!

neyse amacım tartışma çıkartmak değildi, sadece fikrimi söylemekti.bir gün herkes GONYA'LI olacak

insanı da modernleşiyor yani modernleşmeden kasıt biraz daha bazı şeylere dikkat etmeye başlıyolar.

Fazla önyargılı olmak doğru değil ilk zamanlar bende öle düşünüyodum ama yavaş yavaş insanların değiştiğini anlıyorsun. O tiplerde piyasadan siliniyor. Çünkü insanlar kimin ne mal olduğunu öğreniyor

• İstisnalar kaideyi hiç bir zaman bozmaz
    istanbul ya da farklı her hangi bir şehirde üç beş çapulcu görünce
    bu şehrin alayı çapulcu
    diyemeyiz

gonyalıyım
    gurur duyuyorum
  • konyalılar ayaklandı kaçın lahnnn
  • ya arkadaşlar kaç aydır bu siteye bakıyorum ama bu topiği daha yeni gördüm ve konyalı olarak bende bişeyler yazayım dedim
    başta ben konya doğma büyümeliyim ama ne yazıkki 4 yıl önce konyadan taşındık başta kütahyanın simav ilçesine gittik walla insan memleketinden ayrılınca değerini daha ii anlıyor inanırmısınız kafayı yicektim çünk simav 4 tarafı dağlarla çevrili küçük bi yerdi tabi konya gibi bi yerden oraya taşınmak doğal olarak koydu bana ve konyada düzlüğe alışmışız ordaki dağlar üstüme üstüme geliyo gibiydi şansımız yaver gitti ve 1.5 yıl sonra çoruma taşındık şimdi çorumda oturuyoruz her yaz giderim konyaya.ailem karamanlı olduğu için akrabalarımızın hepsi orda ve yazın genelde karamandayım.
    ____PHI karaman hakkında tek bi caddesi var die yazmışsın sen gel bide çorumu gör karamana canım feda dersin ama zamanla herşeye alışıyo insan şimdi konya burnumda tütsede yazı beklemek zorundayım 15 yıl konyada kalıpta ayrılmak inan çok koyuyo umarım kimse bu duyguyu yaşamaz biraz uzun yazdım ama kusra bakmayın okuyan okusun bu topiği açtığın için phı çok tşk...

• quote:

Orjinalden alıntı: akrep_kralice

ya arkadaşlar kaç aydır bu siteye bakıyorum ama bu topiği daha yeni gördüm ve konyalı olarak bende bişeyler yazayım dedim
    başta ben konya doğma büyümeliyim ama ne yazıkki 4 yıl önce konyadan taşındık başta kütahyanın simav ilçesine gittik walla insan memleketinden ayrılınca değerini daha ii anlıyor inanırmısınız kafayı yicektim çünk simav 4 tarafı dağlarla çevrili küçük bi yerdi tabi konya gibi bi yerden oraya taşınmak doğal olarak koydu bana ve konyada düzlüğe alışmışız ordaki dağlar üstüme üstüme geliyo gibiydi şansımız yaver gitti ve 1.5 yıl sonra çoruma taşındık şimdi çorumda oturuyoruz her yaz giderim konyaya.ailem karamanlı olduğu için akrabalarımızın hepsi orda ve yazın genelde karamandayım.
    ____PHI karaman hakkında tek bi caddesi var die yazmışsın sen gel bide çorumu gör karamana canım feda dersin ama zamanla herşeye alışıyo insan şimdi konya burnumda tütsede yazı beklemek zorundayım 15 yıl konyada kalıpta ayrılmak inan çok koyuyo umarım kimse bu duyguyu yaşamaz biraz uzun yazdım ama kusra bakmayın okuyan okusun bu topiği açtığın için phı çok tşk...

memnun oldum bir konyalı ile daha tanışmaktan

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

İstisnalar kaideyi hiç bir zaman bozmaz
    istanbul ya da farklı her hangi bir şehirde üç beş çapulcu görünce
    bu şehrin alayı çapulcu
    diyemeyiz

gonyalıyım
    gurur duyuyorum

+42

gonyalıyım
    memnunum
  • yaa PHI hani gonyalılar buluşacaktık
    ne oldu yan yattı çamura battı hesabına geldi yaaa
    niyetiniz varsa bi organize edelim şu işi olmazmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mturk

yaa PHI hani gonyalılar buluşacaktık

merak etme.2007 için güzel projelerim var
  • 2007 yılı çok geniş bi kavram yaaaahu
    yeni bi konu açsak ust konu falan yapsak bi numara çıkmazmı
    sonuçta buluşacak kadar konyalı var
  • quote:

2007 yılı çok geniş bi kavram yaaaahu
    yeni bi konu açsak ust konu falan yapsak bi numara çıkmazmı
    sonuçta buluşacak kadar konyalı var

sen merak etme.
    2007 dediysek 2007
    hem zaten ben bu aralar konyada olmuyorum

• arkadaşlar öle bir organizasyon olursa haberim olsun
    ne de olsa biz de konyalıyız
  • quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

quote:

senin söylediğin bu paragrafa katılmakla beraber bütün konyalıları da bu söyleme katmak doğru değil. Çok temiz insanlarda tanıdım ama içinde kötüleride çıktı. Ben 7 senedir konyadayım çok insan tanıdım acayipleride yok değil
    Neden dersen eğer, konya halkı dışardan gelen insana soğuk bakarlar. Bu birazda İç anadolunun genel yapısıdır aslında. Mesela egeye gitsen çok sıcak karşılarlar seni yada bi marmara bölgesine gitsen çok sıcak karşılarlar ama iç anadolu böyle değil nedense. Artık suyundan mıdır yoksa toprağandınmıdır bilemem.

Ama yeni nesil genç nesil öyle değil. Hepsi canayakın insanlar sosyal insanlar. Ben arkadaşlarımla her türlü aktivite yapabiliyorum (her türlüden sakın +18 bişi anlamayın)

Ama dediğim gibi şu anki esnaf olsun veya yerleşik halk olsun gerçekten insana acayip davranmıyo değil. o kadr turist öğrenci alan bi şehir olmasına rağmen aç gözlü insanımız seni nasıl daha fazla yolabilirim diye üşünüyor. Bu tabi sadece Konya ya özgü bir olay değil her yerd var.

Ama görünüşü ile çok iyi müslüman gözüken sakallı abdestli namazlı insanların yamuk yaptığına şahit olunca gerçekten şaşırıyorsun. Nasıl olur diye. Adam konyada eli öpülesi adamdır ama antalyada karılarla fink atar çok çeşitleri var bunların bazen herbi herbi şşırıyodum ama artık şaşırmıyorum.

Ama konya şehir olarak gerçekten çok güzel çok modern bi şehirdir. Herkesin gelip örmesi gereken bir şehir

acayipleri de yok değil derken beni kasteddi sanırım

gonyalı olmaktan gurur duyuyorum

PHI hacım yapalım bi buluşma artık

• quote:

quote:

Buluştuk diyelim napcaz????

• quote:

Orjinalden alıntı: K_2_K

quote:

quote:

iyi şeyler yapacağız

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: K_2_K

quote:

quote:

iyi şeyler yapacağız

buluşursak saray duvarının önünde buluşalım

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.