quote:Orjinalden alıntı: sLevin quote:Orjinalden alıntı: ecasa_69 Konya Ereğli Vay ortaam bizde ereğliliyiz gülbahcede halamlar oturur kıbrıs caddesınde ıstasyon caddesınde her yerde war bızım akraba yolda kac kere durdurdular sen sunun torunumusun felan ewet dedım o ben sunu suyusuyum nbr nasılsın felan bende ıyım dıom ama tanımıom
quote:Orjinalden alıntı: murat_asar bende Gonya lıyım naparsınız amcalar Ama amkara da oturuyoz bu arada hüyük lüyüm
quote:Orjinalden alıntı: Snake Pliskin PHI burda olcaktı, görürdünüz siz. Tek kaldım şimdi. Aldığım bir duyuma göre , PHI emeklilikten sonra Ankara'ya yerleşecekmiş. Uyuyun siz daha.
quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: Snake Pliskin PHI burda olcaktı, görürdünüz siz. Tek kaldım şimdi. Aldığım bir duyuma göre , PHI emeklilikten sonra Ankara'ya yerleşecekmiş. Uyuyun siz daha. Nereden aldın o duyumu? Nasıl yerleşir ya? Anlat bakayım. Az kaldı, 8.sayfaya geçecez.
quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: Snake Pliskin PHI burda olcaktı, görürdünüz siz. Tek kaldım şimdi. Aldığım bir duyuma göre , PHI emeklilikten sonra Ankara'ya yerleşecekmiş. Uyuyun siz daha. PHI
NakkaSss Ereğli'limisin... Ben de Ereğli'liyim... quote:Orjinalden alıntı: NakkaSss quote:Orjinalden alıntı: yakuza893 quote:Orjinalden alıntı: NakkaSss heralde gonyalıyız sapına kadar hemde Neresinden? Üni mi okuyorsun ereğli den kısmetse bu sene okucam
quote:Orjinalden alıntı: Snake Pliskin quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: Snake Pliskin PHI burda olcaktı, görürdünüz siz. Tek kaldım şimdi. Aldığım bir duyuma göre , PHI emeklilikten sonra Ankara'ya yerleşecekmiş. Uyuyun siz daha. Nereden aldın o duyumu? Nasıl yerleşir ya? Anlat bakayım. Az kaldı, 8.sayfaya geçecez. nerden cıktı ankara meselesi yaf???? ben adamın teyzeogluyum haberim yok
ooo gonya topigi açılmış haberimiz yok yav bende konyalıyım merama baglı köylerden HasanŞeyh belki bileniniz vardır
quote:Orjinalden alıntı: kasap1 ooo gonya topigi açılmış haberimiz yok yav bende konyalıyım merama baglı köylerden HasanŞeyh belki bileniniz vardır HOŞGELDİN HEMŞERİM O ZAMAN