Bildirim
TÜM HEROOOCULAR ÖNEMLE BAKIN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
süper olur dragon 4 olsun ozaman -
evet dragon 4 e gelirim bundan sonra ozman iyi sanslar kolay gelsin -
öleyse 3 bıraktım 4 e geçiyorum -
ya ben hunterim ya ben nasıl yakalıcam pet onun skili var 1 tane onlamı ona basıyom bide onject filan vs. dio yardım edebilirmisiniz!? -
beler drogon 4 o zman türkler tarafından belirlenen bir yer oldu -
yakalamak için tame skillini kullanıyosun ki bu skill kitabını 5 te bırakma 9 yap ilerde kurttan ayıdan daha ii yaratık yakalamak için
Yakalamak için yaratığın gücünü olabildiğince en aza indirmen gerekiyor sora skill i kullanıcaksın eğer ölürse item olarak inventorynde ortaya çıkar bazen bi defada olmas gücünü indirdikten sonra skilli vurursun ama gücü fullanır o zaman bi daha yaparsın en sonunda yakalarsın bazense ölmezde gücü dolmazda o zaman onu yakalayamazsın öldürüp başka bi yaratıığa geçmen gerekir geyik vs. yakalamak içinse yüksek lwl olman gerekir çünkü gücü sürekli yenileniyor -
5tamam çok saghol yaptım valla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niang7 -- 3 Ocak 2007; 16:59:58 > -
yakalamaya çalıştığın mob tame edilemezmiş.. -
Her şeyi tameleyemezsin. Mesela Black Wolf, Grey Bear, Venom Swamp'taki binek havvanlarıni filan tameleyebilirsin. Gidip Scorpion filan tameleyemezsin yani.. -
d4 mudo serverıdır kırmızı yazılardan başka bişey görmezsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X