Şimdi Ara

Tüm iPhone 16 modelleri 45W hızlı şarjı destekliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz sırf ısırılmış elmayı övmek için Xiaomi nin 100 wt ı yalanmışda bilmem ne tam sizsiniz 😁😁 not: ip 12 kullanıcısıyım 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Flag SHİP Killer kullanıcısına yanıt
    Knk boş yapma 90 waat ile 67 waat saçma şekilde aynı sürede doluyor çok konuşma yalan söyleyecek değilim hiç bir markayı sevmem mecburiyetten kullanirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ahmet1020 kullanıcısına yanıt
    Bildiğin ip 16 nin 45 wat ını övüp xiaominin 100 wat ını gömüyon adamlar milleti keklemek için 100 yıl sonra 45 wat getirmiş halen övüyorsunuz

Savunmuyorum apple falan Xiaomi verildiği değerleri vermiyor kafasına göre 1 modelde 90 waat şarj 36 dkda doluyor bir bakıyorsun başka model 45. Dkda guncellemelerle telefonun şarj hızını yavaşlatan bir marka

Modellerin farklı pil kapasiteleri ile alakalı olabilir mi

Hayır kanka 67 waat poco X4 pro ile poco f6 90 waat aynı sürede şarj oluyor illa kullanmana gerek yok senin şikay?t vara gir ordan bakabilirsin knk piller ayni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet1020 -- 12 Eylül 2024; 12:47:14 >
  • iskelet123 İ kullanıcısına yanıt
    Olay batarya sıcaklığını kontrol altında tutmak. Yok Xiaomi'de 10 yıldır var diyenler var. O zamanlar telefon boşta 18-20w ile şarj olurken batarya 42 derecelerde dolaşıyordu.
    İnovasyon yapmıyor denilen Apple son 5 yıldır yazılım tarafında Android'e fark attı. Son 3-4 Android sürümü sisteme hiçbir şey getirmedi. Bunları Android kullanan biri olarak söylüyorum. Apple daha iyi fakat yapılan işin %80ini %10-20si kadar para vererek yapabiliyorsam onu tercih ederim.
    Fold konusuna girmiyorum çünkü boş iş. Apple da üretim teknolojileri çağ atlamadigi sürece fold işine girmez zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakikidaredevil -- 12 Eylül 2024; 13:41:32 >
  • Waooov bu bir devrim olabilir mi?

Honor'dan selamlar.

Tüm iPhone 16 modelleri 45W hızlı şarjı destekliyor

• hakikidaredevil kullanıcısına yanıt
    Bu sözüm burada kalsın kaydedin, 5 sene sonra katlanmayan telefon kalmayacak bu olmak zorunda kimse takoz gibi telefon taşımak istemiyor bunun çözümü katlanan telefonlar.

Ben IOS kullanıyorum. 2 yıldır telefonuma yazılımsal bir yenilik gelmedi. kaldıki 3-4 yıldır Iphone'lara kamera dışında bir yenilik gelmedi. Iphone sıcaklık testlerini ve batarya şarj olurken yapılan sıcaklık teslerini incelemeni isterim, bahsettiğim marka xiomi değil, bak bakalım Oppo ve Huawei hızlı şarjda devrim yaratıyor, batarya verimliliği batarya sıcaklık kontrolü hangisinin apple'dan daha kötü. Iphone kötü değil yazılımı gayet stabil, marka değerini koruyor ama bu 45w şarjı savunmak için debelenmeyi ben anlamıyorum. paramın karşılığını verecek bizimle dalga geçmeyecek.

• 45 W'ı da devrim diye anlatırlar ayfoncular :) Ne günlere kaldık ya 10 bin liralık telefonlarda yıllardır bulunan özellikler 100 bin liralık telefona daha yeni yeni geliyor

45 dakikada benim xiaomi 2 defa dolar.

Arkadaş nasıl kafalar bu sizdeki bir anlasam

45w övüyorlar baya

45w samsung da var 2 tane bende. 2si de 1 saatte zor doluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ha bizim ampulcü tayfa ha ayfoncu tayfa. Hiç mi fark olmaz arkadaş

• Apple yapana kadar yapılmış sayılmaz dağılın ;)

• hakikidaredevil kullanıcısına yanıt
    Yazılım konusunda yeniliklerin çoğunu 15 serisine verdiler hocam. 14 pro ve önceki modeller üvey evlat muamelesi gördü bildiğiniz.

At yalanı seveyim inananı.... 35dk da zınk diye doluyor be 67W. Şarj kablosu BİM den ise tamam haklısın kanka:)

• termometre T kullanıcısına yanıt
    Benimki 1 saatte doluyor orjinal alet

• doruhüso D kullanıcısına yanıt
    Benim Xiaomi 67 waatta bir saate doluyor ne anladik kardeş önceden 45 dkda dolan telefon güncellemeyle yavaslatildi

• iskelet123 İ kullanıcısına yanıt
    2 seneye biter bu katlanan telefon olayı. Satışlar zaten çok düşük şimdilik haber değeri yüksek diye markalar yükleniyor bu katlanan telefon olayına.

Android tarafına uzak olduğun için gelen yenilikler sana yetmiyor olabilir onu anlarım. Kilit ekranı özelleştirme, widgetlar vs geldi mesela. Androidte hiç bi şey yok. Androidte widget vardı diyecek arkadaşlar fakat hepsi çirkinlik abidesiydi. Adamlar widget var deyip 10 sene dokunmadilar Apple yapınca widget olduğu akıllarına geldi de düzelttiler biraz.

Şu an kullandığım cihaz 33w şarj oluyor ve ısınma sıkıntısı yok. Dediğim olay 4-5 sene önce her denediğim hızlı şarj olan cihazda vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakikidaredevil -- 12 Eylül 2024; 21:11:35 >
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    Apple almamamın en büyük sebebi o zaten. Yenilikleri senin telefonun kullanabilecek olsa bile son çıkan modele verip seni yeni model almaya zorluyor. Android tarafında custom romlar sayesinde yeni sürümlerin tüm özelliklerini deneyebiliyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.