|
Bildirim
Bu en iyisini yapmak için 10 sene bekledi olayları sıktı artık sene 2025 olacak 45w şarjın en iyisini yapmak için mi 10 sene bekledi. 45w şarj NASA teknolojisi mi? Adamlar billur geçiyor hala yok iyisi yok bilmem nesi. kendimde 14pm kullanıcısıyım. Apple'ın diğer markalardan farklı olarak yaptığı bir inovasyon söyleyin bana. şimdi Apple 2030'da fold katlanan telefon yapacak yok en iyisini bekledi diyecekler. ulan adam ekran üretemiyor ne alaka en iyisi. Huawei 12mm 3'e katlanan telefon yaptı Apple fanboylar rulomu yapıcaz diyor. Azıcık cebinizden çıkan paraya kıymet verin hem dünyanın en pahalısını alıyoruz hemde bu kadar fanboy olmayalım.
|
Bildiğin ip 16 nin 45 wat ını övüp xiaominin 100 wat ını gömüyon adamlar milleti keklemek için 100 yıl sonra 45 wat getirmiş halen övüyorsunuz
|
bir haftadır yok iphone 16 soyle iyi boyle guzel bildirimler ardı ardına. bir kere 60hz ekranli kazik fiyatli usb2 hizinda diye bildirim gelmedi artik kac para aldiysaniz. bildirimleri azaltin
|
45 watt desteğide yeni sarj aleti satmak için çıkarmıştır.
|
Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz sırf ısırılmış elmayı övmek için Xiaomi nin 100 wt ı yalanmışda bilmem ne tam sizsiniz 😁😁 not: ip 12 kullanıcısıyım 😁
|
45 W'ı da devrim diye anlatırlar ayfoncular :) Ne günlere kaldık ya 10 bin liralık telefonlarda yıllardır bulunan özellikler 100 bin liralık telefona daha yeni yeni geliyor
|
Ha bizim ampulcü tayfa ha ayfoncu tayfa. Hiç mi fark olmaz arkadaş
|
Olay batarya sıcaklığını kontrol altında tutmak. Yok Xiaomi'de 10 yıldır var diyenler var. O zamanlar telefon boşta 18-20w ile şarj olurken batarya 42 derecelerde dolaşıyordu.
İnovasyon yapmıyor denilen Apple son 5 yıldır yazılım tarafında Android'e fark attı. Son 3-4 Android sürümü sisteme hiçbir şey getirmedi. Bunları Android kullanan biri olarak söylüyorum. Apple daha iyi fakat yapılan işin %80ini %10-20si kadar para vererek yapabiliyorsam onu tercih ederim. Fold konusuna girmiyorum çünkü boş iş. Apple da üretim teknolojileri çağ atlamadigi sürece fold işine girmez zaten. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 12 Eylül 2024; 11:6:25 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmuro312 -- 12 Eylül 2024; 11:23:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|