|
Tüm ISS'lerin yurtdışı çıkış yeri İstanbul mu? (2. sayfa)
-
-
Çok teşekkürler. Ttnet feshi onaylarsa geçiş değil yeni başvuru yapmış olacağım, kurulum ücreti vs ödeyebilirim comnette bu yüzden, ama sıkıntı yaşamayacaksam sorun değil. Comnet diğerlerine göre biraz daha profesyonel duruyor. Ping olayına sevindim, ben de Ankara'dayım, vdsl kullandığım için ping biraz daha kötü olabilir benim ama sorun değil sonuçta ttnette de öyleydi.
Şu feshi bir tamamlasınlar hemen comnete geçeceğim internetsiz perişan olduk
-
-
Hocam müsait olduğunuzda Speedtestten Frankfurt Vodafone serverindan kaç ping aldığınıza bakabilir misiniz? Bir de Gıbırnet nasıldı memnun kalmadınız mi?
-
Benim de Ankara'dan 25mbs VDSL Telekomla aynı servera pingim o civardaydı , belki 3-5 ping fazladır.
-
Türknet için frankfurt vodafone - De pingini de ben eklemiş olayım...
Bu da comnet data center a pingim (ist de oturuyorum. 100mbps VDSL kullanıyorum.)
7 - 8 aydır sorun yaşamamış olsamda, herhangi bir sorunda büyük sıkıntı yaşayacağmı düşünüyorum. Turknet de sorun yaşarsam direk comnet i deneyeceğim. Şuanlık sorun yaşamadığım için kullanıp gidiyoruz...
-
Frankfurt pingin çok iyi hem de VDSL olarak. Anlaşılan Turknet sorun yaşanılana kadar gayet iyi değerler üretebiliyor.
-
Ayn ama sorun yaşarsan nanay oluyorsun :D o yüzden kimseye kefil olamıyorum. Ne olacağı belli olmuyor, ben sorun yasamazken o kişi yaşayabilir....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X