Şimdi Ara

Tüm ISS'lerin yurtdışı çıkış yeri İstanbul mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'da oturuyorum , yurtdışı ping benim için önemli. Hangi ISS'ye geçersem geçeyim çıkışlar İstanbul'dan mı? Eğer öyleyse Comnete geçeyim diyorum en azından adamların data centerı orda, belki pingleri biraz daha düşük olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ISS'ler çıkış için kendilerine ait bant genişliği olan altyapıları var mı yoksa herkes Telekom altyapısını mı kullanıyor?

• amiga500_pro kullanıcısına yanıt

Kendi alt yapıları var. Oraya kadar kendi altyapılarına kadar türktelekomla taşınır sonra çıkışı kendileri devralır. Ben tüm sağlayıcıları kullandım en yüksek bant genişliği sunan Türk.net.

• Bilgi için teşekkürler, şu TTNet iptal etse de kurtulsam. Adamlar neti kesiyor bir saat içinde ama iptali bekletiyor. Aramıyorlar da.  

Türk.net e geçecekseniz ben yardım ederim araştırında.

• Adam 1 ay bedava kullanacak diye sallıyor da sallıyor neymiş en yüksek bant genişliği sunan Türk.net'miş :D
    İptal etmeseydin keşke direk tasisaydin hattını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir insan bir ay bedava internet kullanacak diye tüm gün tüm başlıkları takip edip 200 mesaj atıp uğraşmaz , başka bir durum var  

10 abone çekerse 10 ay ucretsiz oluyor
  • mcrew kullanıcısına yanıt

Hat taşıyınca telekomun beni ikna etmesine fırsat vermemiş oluyorum  

• Öyle birşey varsa çok karlı iş  

Telekom ikna etmezki. Kapatıyorum dedin mi direk kapatır
    Şimdi sıfırdan bağlantı yapınca bağlantı ücreti ödemek zorunda kalacaksın
    7/24 burada Turknet övüyor ya
  • mcrew kullanıcısına yanıt

İkna ediyor , beni aradılar , şimdi bir kez daha arayacaklarını umuyorum , ama aramazlarsa da sorun yok. Gibirnette o ücretler alınmıyor , birkaç ay orda takılırım. Ya da Superonline teklif için arayacakti ona geçerim belki.

• Turknet övmesini geçtim diğer bütün firmaları da kötülüyor. Comnet, netspeed, millenicon hepsini kullandım hepsi rezalet gibi şeyler yazıyor.

Profil gizli ama tüm mesajları turknet övgüsü ve diğer firmaları kötüleme üzerine ( ki hiç etik değil) , hala ben çalışanı değilim diyor sorduğumda. Keşke çalışanı olsan bu kadar emeğe maaş bağlarlar en azından  

Geçen konuma gelmiş turknet geçin, Türk Telekom'un 24 mbps'sine 90 TL vermeyin diyordu :D
  • Comnet ping olarak çok iyi. Kendi yurtdışı çıkışları varmış. Ben Ankara'da kullanıyorum Viyana 32- Frankfurt 48 ping. Ama dinamik ip vermiyorlar haberiniz olsun. Cgnat sizin için önemsizse geçebilirsiniz. 100 mbps Fiber 110 TL.

Ama Türk.net daha iyi bir alternatif bence yakınımda oturan bir arkadaşım Türknet kullanıyor ping olarak fark yok denecek kadar az (3-5 ms). Yurtdışı sunucularında hız değerleri gayet iyi. Ama çağrı merkezleri yok ve problem yaşarsanız üzülme ihtimaliniz yüksek. Ve tabiki Cgnat uygulaması Türknet'te de var. Tabi 25 TL daha uygun Comnet'ten.

Comnete geçeli yaklaşık 40 gün oldu gayet sorunsuz firma. İlk günler biraz sıkıntı çıktı ama sonrasında problem yaşamadım. Ancak ping benim için çok önemli olmadığı için 25 TL uygun olan Türk.net'e geçeceğim.

Tercih sizin.

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam, cgnat ping arttirmiyorsa önemsiz benim için. Turknetin pingi 3-5ms daha fazla anladığım kadarıyla. Bende fiber yok VDSL var. Turknet şikayetleri endişe verici. Comnete öncelik verebilirim. Geçiş hızı nasıl interneti kaç günde açtılar ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.