ya vidioyu ilk aç dedim izledikten sonra kaydedicem ama kaydet link i çıkmıyo kaç dk bekliycem onu çıkartmak için biln varmı ark 30 dk dedi ama... YALAN olabilir
rapidshare den bir dosya indirdikten sonra 1 saat beklemen gerekir..
quote:
Orjinalden alıntı: ForeverPriest
saol bu vidyo için 10 saat te beklerim
quote:
Orjinalden alıntı: emre41
quote:
saol bu vidyo için 10 saat te beklerim
bu kadr beğenileceğini düşünmemiştim saol
o itemleri yakman ve lvl 52ye getirmen kötü olmus ama en azından bu oyundan kurtulmus oldun bu videoyu izleyince birden bırakasım geldi
quote:
öncelikle merhaba arkadaşlar.. çoğu arkadaşımız topic acıo nasıl bırakacağım die ben bırakmak istemediğim halde bıraktım we nasıl olduğunu videomda izlersiniz realden 4-5 senedir tanııdıım adamlar bi oyun için küfür etti ve ben dayanamayıp bırakmak zorunda kaldım.. bu oyunun kötü yönleri ne olursa olsun gerçek hayattaki binlerce karektersiz insanların yerine oyundan tanıştığım abilerim kardeşlerim bana ko yu bir oyun olarak görmekten daha ileri bir seviyeye geldi.. buyrun oyunu bırakış videom.. lvl 61den lvl 52 ye.... ko yu bıraktım ama forumu bırakmayacağım.. http://rapidshare.de/files/20129470/SaW_die..wmv.html **** olanyere rapid-share yazacaksınız - olmadan iyi seyirler..
ARKADAŞIM GERÇEKTEN SAMİMİ SÖYLÜYORUM ÜZÜLDÜM OYUNU BIRAKIŞINA DEYİL.. EMEKLERİNE GECELER GÜNDÜZLER ÇOK FEDAKARLIKLAR YAPARAK CHARLARIMIZI KASARIZ VE SON NOKTADA BUDUR..SENİNKİ NE BİR İLKDİR NEDE BİR SONDUR.!!! SENİN DURUMUNA HERKES DÜŞECEKDİR ..YANİ ENİNDE SONUNDA YA BIRAKICAZ YA BIRAKICAZ..!! bende bıraktım
quote:
Orjinalden alıntı: destructive
kötü olmuş bea
koptum ya
o itemleri yakacağına birine verseydin keşke sevinirdi garibannasıl kıydın bee
evet haklısın bende bıraktım ama arkadasları merak edıyorum ve onlarla sohbet ıcın gırıyorum oyuna yoksa baska bı sebebım yok
evet ızledım ama lvl duserken dayanamadım yarısında kapattım ınan senı gıbı yapanlar cok
Ya Bab ne yapmıssın ya yazık millet o kadar car kasmaya calısıyo sen lvl dusmeye Ama İyi bi yönu de war lvl 50 de bırak ezık savasına gır zevkıne..
harbi izlemek bile çok kötü koyuyo..
ordaki miragi ve lupus pnedantı niye atmadın
quote:
Orjinalden alıntı: emre41
ya vidioyu ilk aç dedim izledikten sonra kaydedicem ama kaydet link i çıkmıyo kaç dk bekliycem onu çıkartmak için biln varmı ark 30 dk dedi ama... YALAN olabilir
Tempte video adını arattır, o şekilde bulabilirsn belki.
Video muzigini soylersen sevinirim bu arada geçmiş olsun...
quote:
Bak arkadaşım.. burası bi paylaşım yeri dimi? ben acımı paylaşıorum..
abi burda koptum işte olayı hic bu yonuyle dusunmemiştim.
quote:
poison abi burda koptum işte olayı hic bu yonuyle dusunmemiştim.
koptn? anlamadım ama neyse..
quote:
_Dragon ordaki miragi ve lupus pnedantı niye atmadın
arkadaşımındı ölesine takmıstım loboyu.. ayrıca beğendiğiniz ve zaman ayırdığınız için çok çok teşekkürler
quote:
quote:
quote:
arkadaşımındı ölesine takmıstım loboyu.. ayrıca beğendiğiniz ve zaman ayırdığınız için çok çok teşekkürler
Bide benim soruma cvp versen... :) Muzigi soylersen sevinirim...
quote:
Orjinalden alıntı: UruKai
quote:
quote:
quote:
görmemişim pardon system of a down-lonely day
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: UruKai
quote:
quote:
quote: