Şimdi Ara

TÜM KNİGHT OYNAYANLAR LÜTFEN BAKSIN! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yanlış yaptın kardeş bi civciv e verseydin onları gariban sevinseydi video yu indiriyorum abilerim banada öle yaptılar bi relog yapamadım die mouse kilitlendi ve relog y apamadım aralarından atılar bi kaç np kasacaklarmış bana bende onları bıraktım relog yapamadık die kardeşini satan ilerde kaç kere satar allah bilir
  • arkadaşım, bence bırakmakla ii yapmışın ama bırakma yolun yanlış bence
    mesela ben de bırakıyorum ama senin gibi yapmıcam carı satmaya çalışıyorum ben en azından harcadıım vaktin emeğin biraz olsun karşılığını almış olurum keşke sen de benim gibi yapmaya çalışsaydın ...
  • hmm şimdi video yu izledim o completeleri sana ben vermiştim ms +6 ya karşıllık
    yaw kardeşim niye yakıon completelerimiiiii........
    neyse canın saolsun ama harbi kararlı adammışın o shelleri yakmak yürek ister tebrik ederimmm
  • quote:

OnuR15
    hmm şimdi video yu izledim o completeleri sana ben vermiştim ms +6 ya karşıllık
    yaw kardeşim niye yakıon completelerimiiiii........
    neyse canın saolsun ama harbi kararlı adammışın o shelleri yakmak yürek ister tebrik ederimmm

ooo ılove senmisin
    walla kötü koydu ama bıraktık sonuçta.. iyide oldu yaw(tabi bi okadarda kötü)
    quote:

D@n93rMert
    Video güzel,karar yerinde.Cesaretlisin.İstikbalinde umut görüyorum genç dostum

saol ya herkesden böle tebrik msjları alıorum çok komik bişe bana göre tüm tanıdıklar brafo falan dio
    quote:

musdawdaf
    kardes bıtefıght en guzelı gel bu oyuna gozun gorsun bıseler

eft herkes bundan bahsedior ama ben gunz oynuom ara sıra
    quote:

JeRVaN
    ForeverPriest Özelden msn ni atarsan svnrm mrk etme charını istemicem tecrübelerinle ilgili sorularım olucak atarsan beni çok mutlu edersin ve videoda bir harika

peki konuşurus...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverPriest -- 12 Mayıs 2006; 22:33:26 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.