Şimdi Ara

TÜM MODELLERİN YAZILIM YÜKLEME,YAZILIM HATALARINI DÜZELTME ANA KONUSU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
4
Favori
143.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Phileo Sophia alıntı

Setoll Link indir

http://www.4shared.com/account/file/46276366/d19c2798/setol.html

R4DB005 sürümünü setool programıyla ortalama 400 saniyede yükleyebilisiniz.
    Linkteki rarlı klasörün içinde yazılım için gereken dosyalar vardır, bu dosyaları telefonu usb ye bağlamadan resimdeki şekilde seçiyoruz.
    1- Telefon modeli seçilir
    2- W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49 dosyası Add butonuyla seçilir.

http://www.4shared.com/account/file/50121329/59960fce/W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49.html

3- W810_R4DB005_FS_C_ASIA_RED49.fbn dosyası Add butonuyla seçilir.

http://www.4shared.com/account/file/50122717/80bf7638/W810_R4DB005_FS_C_ASIA_RED49.html

4- Zipli tpa dosyası MISC files kısmından seçilir.

http://www.4shared.com/account/file/50130751/9ad9f732/W810i_CDA102494_73_C_ASIA.html

5- FLASH butonuna tıklanır.

Faruk Bey bu işlemi yaptım ancak dili ingilizce oldu ne yapmak lazım şimdi??? yazılımı yüklemiş kontrol ettim **** tuşlayarak baktım... teşekkürler

• Saltunel

imzamda yazılım depomda bulunan w 810 i yazılımlarını yükle birde türkçe desteği mevcuttur
  • çok saol faruk..
    yaapcam ancak başka bir sorun daha çıktı...acustic yükledim herşey güzeldi..telefona güncellemelerle ilgili otomaik bir soru geldi ben de yes dedim yükledi sonra acustic sanki gitti herşey ilk baştaki gibi olmuş sesler ama yine yazılım aynı duruyordu..neyse bir daha yükleyeyim..tekrar çok saol her yere yetişip yardıme diyorsun çok teşekkür...
  • İyi günler arkadaşlar acoustic gibi telefon modifiyeleri yapılabildiğini yeni farkkettim burdaki yazıları okuyarak. Bana bu konuda faydaları ve zararları ne olur kısaca söyleyebilirmisiniz? Birde bizde s500i var bu telefona uygun hangi uygulamalar var fotograf çekme kalitesini yükselten sesini yükselten şeyler oldugunu duydum yanılmıyorsam bu telefona uygun programları bana linklerle verebilirseniz çok minnettar olurum. Saygılar...
  • W810i için mesaj kapasitesini nasıl artırabılırım bılgısı olan varmı ((herşeyi guzel ama mesajı saklayamıyor tlfn :( ........lütfen yardım ...)
  • Farukkk arkadaşım K510 um açılmıyor sony ericsson yazısı geliyor restart atıyor tel , daha sonra telefona seusdan atayım diyorum oda güncel yazılım diyor. CID49 Cihazımı Nasıl CID50 yapabilirim? yardımcı olursan sevinirim benim telefonun versiyonu CID49 R4EA031 elimde fs ve main dosyası mevcut netten indirdim ayrıca CID 50 R4EA031 Var bunu nasıl yükleyebilirim şimdiden teşekkürler

NOT: XS ile bunu yüklemeye çalışınca xs kapanıyor 2 ayrı versiyon xs denedim lütfen yardım et telefonsuz kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgajustin

Farukkk arkadaşım K510 um açılmıyor sony ericsson yazısı geliyor restart atıyor tel , daha sonra telefona seusdan atayım diyorum oda güncel yazılım diyor. CID49 Cihazımı Nasıl CID50 yapabilirim? yardımcı olursan sevinirim benim telefonun versiyonu CID49 R4EA031 elimde fs ve main dosyası mevcut netten indirdim ayrıca CID 50 R4EA031 Var bunu nasıl yükleyebilirim şimdiden teşekkürler

NOT: XS ile bunu yüklemeye çalışınca xs kapanıyor 2 ayrı versiyon xs denedim lütfen yardım et telefonsuz kaldım

setol ile yazılım yüklemeyi denedinmi xss ile cıd yükseltme mümkün ilk sayfada detayları mevcut xss yazılımını başka pc de dene ve pcde bulunan koruma virüs programlarını kapatarak denemeni tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 2 Kasım 2008; 19:16:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: tolgajustin

Farukkk arkadaşım K510 um açılmıyor sony ericsson yazısı geliyor restart atıyor tel , daha sonra telefona seusdan atayım diyorum oda güncel yazılım diyor. CID49 Cihazımı Nasıl CID50 yapabilirim? yardımcı olursan sevinirim benim telefonun versiyonu CID49 R4EA031 elimde fs ve main dosyası mevcut netten indirdim ayrıca CID 50 R4EA031 Var bunu nasıl yükleyebilirim şimdiden teşekkürler

setol ile yazılım yüklemeyi denedinmi xss ile cıd yükseltme mümkün ilk sayfada detayları mevcut xss yazılımını başka pc de dene ve pcde bulunan koruma virüs programlarını kapatarak denemeni tavsiye ederim

Setool ile çok denedim ve hala deniyorum fakat CAN'T READ Scrc UNIT hatası alıyorum idenfity vs yapınca yazılımıda sorunsuzca atıyorum en sonunda gene o yazıyı diyorCustom dosyasıyla ilgisi olabilirmi bende 2 dosya var yazılım için , fs main custom zip var sanırım birde o yok bende? şimdi xs ile daha detaylı deneyeceğim kaspersky ı kapattım olmadı just da flasher ile deniyeceğim ama kesinlikle yazılım sorunum var çünkü dosya transfer yapıyorum ediyorum telefonu sorunsuzca görüyor pc usb dosya aktarım modundayken ekrana "kabloyu çıkartmayınız falan " yazıları gene geliyor ancak ingilizce . Telefonu arkadaşımdan aldım artık nedendir bilinmez fakat ya güncellerken o elektrikmi kesildi ne olduysa artık bilmiyorum diyor

• Farukkk arkadaşım xs aynı şekilde kapanıyor ancak telefonun eromunda falan birşeyler var çünkü resimde gördüğün gibi n/a yazıyor yani eromda sorun var

TÜM MODELLERİN YAZILIM YÜKLEME,YAZILIM HATALARINI DÜZELTME ANA KONUSU

YUKARIDAKİ SORUN DEVAM EDİYOR FAKAT YAZILIMI R4CH003 YAPTIM ANCAK BU ŞEKİLDE OLDU ARTIK VE TELEFONU AÇIYORUM AMA SONY ERICSSON YAZISI VE LOGOSUNDAN SONRA PLEASE WAIT diyor YÜKLEME BARI DOLMUYOR ve bekliyor sanırım telefon simlock oldu ne yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgajustin -- 3 Kasım 2008; 1:39:23 >

• İlk defa görüyorum galiba dediğiniz gibi simlock
  • Arkadaşlar yardım edin lütfen şu cihaza çare bulacak profesyonel arkadaşlar nerdesiniz?

Cihaza neredeyse tüm k510 yazılımlarını denedim fakat hepsinde aynı sorunla karşılaşıyorum Lütfen yardımcı olun arkadaşlar telefonsuz kaldım simlock lazım sanırım Simlock patch programı ile vkp yaptım (simlock menüsünden 5 tane kilit barı varken 4 e düştü bunu yapınca) ama gene aynı nasıl açabilirim please wait de bekliyor cihaz birde en son yazılım dosyalarını buraya koyabilirseniz sevinirim erom vs nasıl düzeltebilirsek artık, K510 R4EC001 yazılımı yükleyince Inserd Correct sim card diyor gene sim kilit var yani ancak şuan K510 R4CH003 yazılımı yüklü

RESİMLERİNİ KOYUYORUM TELEFONUN

• Ya ben k770 ime yeniden yazılım atacaktım.

Senin dosya depondan gerekli 3 dosyayı da bulup indirdim. Doğru dosyalar olduğuna eminim.

Oflash a girip maine tıklayıp copy diyorum. ondan sonra gelen pencereden flash! diyorum aşağıdaki hatayı veriyor. Daha önce de yapmıştım ama bu hatayı ilk defa görüyorum.

Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
  • birde setol ile dene gördüğüm kadarı ile telefonun cıd 52 ise setol ile t 650 modelini seçerek yazılım yüklemeyi deneyebilirsin
  • Ben cid 53 dosyalarını indirmişim birde cid52 leri indirip deneyeyim buraya yazarım
  • Tamam hallettim. Cid52 dosyalarını attım çalıştı
  • w700i kamera driver'ını verebilir misin, ayrıca bu driver'ın nasıl yükleneceği hakkında bilgi verebilir misin bana arkadaşım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byspayn -- 17 Kasım 2008; 18:56:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: byspayn

w700i kamera driver'ını verebilir misin, ayrıca bu driver'ın nasıl yükleneceği hakkında bilgi verebilir misin bana arkadaşım?

imzamda setol kullanım konusunda cam driver yükleme detayları mevcut
  • @farukkk arkadasım iyi aksamlar bana bir yardımcı olabilirmisin? benim w550i ye pach atmaya calıstım ama olmadı tlfn acılmadı bende tekrar yazılım yukledim ama tlfn yine acılmıyor please wait te takılıp kalıyor ne yapabilirim? saygılar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: nazi81

@farukkk arkadasım iyi aksamlar bana bir yardımcı olabilirmisin? benim w550i ye pach atmaya calıstım ama olmadı tlfn acılmadı bende tekrar yazılım yukledim ama tlfn yine acılmıyor please wait te takılıp kalıyor ne yapabilirim? saygılar....

yeniden yazılım atmayı tekrar dene işlemi doğru yaptığına doğru main fs custom dosyaları attığına emin ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: byspayn

w700i kamera driver'ını verebilir misin, ayrıca bu driver'ın nasıl yükleneceği hakkında bilgi verebilir misin bana arkadaşım?

imzamda setol kullanım konusunda cam driver yükleme detayları mevcut

kardeş çok sağol da cam driver'ı nerden bulabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.