Şimdi Ara

TÜM MODELLERİN YAZILIM YÜKLEME,YAZILIM HATALARINI DÜZELTME ANA KONUSU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
4
Favori
143.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serden

Faruk Bey özellikle sizden yardım rica ediyorum.Benim k 750 telefonuma iki gün önce kapanan bir avea hattımı taktım,herşey ondan sonra oldu,birden telefon kapandı ve açıldı,dil anında ingilizceye döndü,menülere,ve hiçbir yere girilmiyor,telefon sadece dışarıdan gelen aramaları cevaplıyor,birde elle numaraları yazarsam arıyabiliyorum,menü düğmesine bastığımda ''configuration error.please contact your network operator or service centre.'' hatası veriyor,ne telefon rehberi nede mesajlar hiçbir şey gözükmüyor.
    Lütfen acil yardım,acaba ben bilgisayarda kendim bu durmu nasıl çözebilirim?

Ama lütfen acil..

saygılar...

imzamdaki yazılım depomdan k 750 yazılım dosyalarını indirip ilk sayfadaki anlatılanlar gibi setol ile yazılımı tekrar yükleyin konuyu okuyun anlayın öyle başlayın işlemlere

• T650 İçin yazılım yükleme şansımız varmı?
  • Merhaba ,
    SE K790i telefonum var. Telefonum şarjı öğlen vakti bitince akşam eve geldim. Şarja taktım ama , telefonun ekranı 2 saniye yanıyor , 2 saniye kapanıyor. Bu şekilde telefon kısır döngüye girdi. 1 ay önce yine aynı arıza olmuştu. Ekogorup'a garantiye göndermiştim. Onlarda Genpa'ya garantiye göndermiş. Servis raporunda tele yazılım yüklendiği , herhangi bir parçası değişmediği yazıyordu. Telefonum 1 ay sonra geldi. 1 hafta kullandım yine öğlen vakti şarjı bitti. Akşam şarja koyunca aynı hatayı yaptı. Moralim acayip bozuldu. Garantiye göndersem , şimdi araya bayramda girdi. Beni en az 1 ay bekletirler. Sorunu kendim çözebilirmiyim ? Bu sorunun köklü bir çözümü yok mu ?
  • 1. Sayfada nasıl yazılım yüklemen gerektiği ve gereken dosyalar var, şimdilik onunla geri eski haline dönderebilirsin telefonunu....

quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

Merhaba ,
    SE K790i telefonum var. Telefonum şarjı öğlen vakti bitince akşam eve geldim. Şarja taktım ama , telefonun ekranı 2 saniye yanıyor , 2 saniye kapanıyor. Bu şekilde telefon kısır döngüye girdi. 1 ay önce yine aynı arıza olmuştu. Ekogorup'a garantiye göndermiştim. Onlarda Genpa'ya garantiye göndermiş. Servis raporunda tele yazılım yüklendiği , herhangi bir parçası değişmediği yazıyordu. Telefonum 1 ay sonra geldi. 1 hafta kullandım yine öğlen vakti şarjı bitti. Akşam şarja koyunca aynı hatayı yaptı. Moralim acayip bozuldu. Garantiye göndersem , şimdi araya bayramda girdi. Beni en az 1 ay bekletirler. Sorunu kendim çözebilirmiyim ? Bu sorunun köklü bir çözümü yok mu ?

• İlk sayfadaki link'ten setol programını indirmek istedim. %99 'ta hata verip download'ı iptal etti. İlk sayfadaki setol programı 80mb. rapid'den aynı isimde 4 mb'lık bir versiyonunu buldum. Biri 80mb. diğeri 4mb. farkı nedir acaba ? 4 mb'lık işimi görür mü ?
  • İlk sayfadan gerekli olanları indirdim. Setool nasıl çalışıyor tam anlamadım.
    * C tuşuna basılı tutarak telefonu usb kabloya takıyorum. (Diğer ucu pc'ye takılı)
    * Daha sonra setool'dan "flash" tuşuna basıyorum.
    * Paramağıma C tuşuna 15 dakika boyunca basılı tuttum. Alttaki progress slider (ilerleme çubuğu) 5-6 tur attı. İşlem bir türlü bitmedi. Parmağım yorulunca , C tuşundan çekmek zorunda kaldım. Hiçbişey değişmedi. Telefonum halen açılmıyor. Biyerde yanlış yapıyorum ama nerde ?
    * Setool'un işlem yaptığını nasıl anlarım ? İlerleme çubuğu ilerliyorsa işlem yapıyor demekmidir ?
    Lütfen yardım edin. Bayramı telefonsuz geçirmek istemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

T650 İçin yazılım yükleme şansımız varmı?

evet var yazılım depoma yazılım için gereken dosyaları ekledim

crossfire

telefon kapalı şekilde c ye basarak bağlayacaksın pc yeni donanım bulundu ibaresi verecek siz usb driveri kurarak pcye teli tanıtacaksınız

daha sonra istediğiniz modelin yazılım dosyalarını ilk sayfada anlattığım gibi indirim atacaksınız bu kadar ilk sayfayı detaylı inceleyin
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Dediğin gibi yaptım. Usb sürücüsünü kurdum. Gerkli dosyaları add ile ekledim. Telefonu c tuşuna basarak usb kabloya taktım. Daha sonra c tuşundan parmağımı çektim. Setoll'dan flash tuşuna bastım. Alttaki ilerleme çubuğu 7-8 tur atıyor ama bana işlem yapmıyor gibi geliyor. Ortalama 10 dakika sonra bende sıkılıp stop tuşuna basıyorum. Nerde eksik yapıyorum. Flash işleminin başladığını , yapıldığını , devam ettiğini nasıl anlarım. Birde işlem bitene kadar parmağım c tuşuna basılı kalmayacak di mi ?
    Farukk , rica etsem bana msn'den yardım edermisin ?
    http://img399.imageshack.us/my.php?image=mesutk790flashte4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossfire -- 6 Aralık 2008; 11:23:28 >

• Crossfire siz usb driveri kuramamis ve teli pcye tanıtamamissiniz sorunuz bu size pm atıyorum.ayrıca c ye filas tuşuna bastıktan 10 saniye sonra elinizi çekebilirsiniz.işlem başlayınca tutmaniza gerek yok.
  • T650 Modeli yazılımı başarıyla yüklendi, teşekkürler farukkk
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • rica ederim noxco
  • 15 yıllık pc kullanıcısıyım. Şimdiye kadar pc ile ilgili her sorunumu kendim hallettim. Her türlü sürücüyü yükledim , kaldırdım. Defalarca digital receiver'lara yazılım , emu vs. attım. Bu işi bir türlü beceremiyorum. İlk sayfada verilen usb sürücü dosyasını çift tıklayarak pc'me kuruyorum. Windows , yeni donanım bulundu , başarıyla kurulduda dedi. Daha sonra setool'u açıp gerekli dosyaları ekleyip. Flash butonuna basıyorum. Aşağıda ilerleme çubuğu sürekli hep ileri doğru hareket ediyor. 10 dakka sonra sıkılıp stop tuşuna basıyorum. İşlemin devam ettiğini anlamanın bir yolu yok mu ? İlerleme çubuğu hiç bişey yapmayıp flash tuşuna bassamda yine devam ediyor. Ama , ekranda hep "Hold C and insert Usb cable" yazıyor. İşlemin başarıyla başladığını , devam ettiğini , bittiğini anlamanın bir yolu yok mu ?
  • İlk sayfadaki "Jd Far ile Cid53" yükleme konusunda 7 nolu maddenin resmi görünmüyor. Orda yer alan resim nedir ? Ayrıca o maddede anlatılan nedir ? Cid 53 yükelemek için , önce
    K790_R8BF003_MAIN_GENERIC_EV_RED53.rar
    dosyasını seçip yüklüyorum. "K790_R8BF003_FS_C_ASIA_RED53.rar" bu dosyayı bir yere yüklemem gerekiyor mu ? Ben yüklemiyorum.
  • Oh be , şükürler olsun sonunda başardım. 2 gündür kapanıp bir daha açılmayan K790i telefonumu sonunda açmayı başardım. Yardımları için 1 saate yakın bana msn'den destek veren sayın @farukkk üstadıma teşekkür ediyorum. Öncelikle ilk gün sorunumu halledememenin nedeni benim telefonun cid53 olması nedeni ile boşu boşuna setool ile vakit kaybetmemdenmiş. 2.gün JD far manager ile uğraştım. İlk sayfada ki işlemleri eksiksiz yaptığım halde telefon yine açılmıyordu. Sonra birşey dikkatimi çekti. İlk sayfada cid53 yükleme ile ilgili , 7 nolu resim görünmüyor. Bu nedenle sadece MAIN yukleme anlatılmış. 2 gündür uğraştığım için FS (sanırım file system demek) dosyasının bir yere yüklenmesi gerektiğini tahmin ettim. Eksik olan 7 nolu resim sanırım fs dosyasının nereye yükleneceğini gösteriyordu. Neyse main'i yükledikten sonra , hemen peşine FS 'yi de yükledim. Son olarakta custom dosyalarını yükledim. Telefonun bataryasını çıkarıp taktım. Ekranda "Sony Ericsson" simgesini görmenin beni bu kadar mutlu edeceğini tahmin etmezdim. Neyse SE resmini gördükten sonra ekranda "please wait" yazdı. İlerleme çubuğu çıktı. 1 dakka sonra bittiğinde telefonum açıldı. Ayarlarını yapıp tekrar kullanmaya başladım. Ayarlardan yazılım sürümüne baktığımda şu bilgi görünüyor :
    Geçerli yazılım sürümü: CXC1250477
    R8BF003
    080130
    Sony Ericsson
    Şimdi bu son sürümmüdür ? Yeni sürüm yüklemem gerekir mi ?

• quote:

Orjinalden alıntı: crossfire

Oh be , şükürler olsun sonunda başardım. 2 gündür kapanıp bir daha açılmayan K790i telefonumu sonunda açmayı başardım. Yardımları için 1 saate yakın bana msn'den destek veren sayın @farukkk üstadıma teşekkür ediyorum. Öncelikle ilk gün sorunumu halledememenin nedeni benim telefonun cid53 olması nedeni ile boşu boşuna setool ile vakit kaybetmemdenmiş. 2.gün JD far manager ile uğraştım. İlk sayfada ki işlemleri eksiksiz yaptığım halde telefon yine açılmıyordu. Sonra birşey dikkatimi çekti. İlk sayfada cid53 yükleme ile ilgili , 7 nolu resim görünmüyor. Bu nedenle sadece MAIN yukleme anlatılmış. 2 gündür uğraştığım için FS (sanırım file system demek) dosyasının bir yere yüklenmesi gerektiğini tahmin ettim. Eksik olan 7 nolu resim sanırım fs dosyasının nereye yükleneceğini gösteriyordu. Neyse main'i yükledikten sonra , hemen peşine FS 'yi de yükledim. Son olarakta custom dosyalarını yükledim. Telefonun bataryasını çıkarıp taktım. Ekranda "Sony Ericsson" simgesini görmenin beni bu kadar mutlu edeceğini tahmin etmezdim. Neyse SE resmini gördükten sonra ekranda "please wait" yazdı. İlerleme çubuğu çıktı. 1 dakka sonra bittiğinde telefonum açıldı. Ayarlarını yapıp tekrar kullanmaya başladım. Ayarlardan yazılım sürümüne baktığımda şu bilgi görünüyor :
    Geçerli yazılım sürümü: CXC1250477
    R8BF003
    080130
    Sony Ericsson
    Şimdi bu son sürümmüdür ? Yeni sürüm yüklemem gerekir mi ?

yapabildiğine sevindim evet bu sürüm son versiyondur

• selam arkadaşlar,

elimdeki k850i telefonun özelliklerinde t920i yazıyor sanırım bunun yazılımı yüklü ve bu yüzden tel sık sık kitleniyor hafıza kartını tanımıyor ve 5mp kamerası 1mp kalitesinde bile değilben yazılımdan olduğunu dünüyorum ???k850i nin orjinal yazılımını nasıl yüklerim yada nerede yaptırabilirim ist. b.düzü taraflarında biryer varmı bildiğiniz????

not:SE sitesinden update service telefonun güncel yazılımı yok diyor ve se pc suitte telefonu görmüyor???

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim....

• quote:

Orjinalden alıntı: schützstaffel

selam arkadaşlar,

elimdeki k850i telefonun özelliklerinde t920i yazıyor sanırım bunun yazılımı yüklü ve bu yüzden tel sık sık kitleniyor hafıza kartını tanımıyor ve 5mp kamerası 1mp kalitesinde bile değilben yazılımdan olduğunu dünüyorum ???k850i nin orjinal yazılımını nasıl yüklerim yada nerede yaptırabilirim ist. b.düzü taraflarında biryer varmı bildiğiniz????

not:SE sitesinden update service telefonun güncel yazılımı yok diyor ve se pc suitte telefonu görmüyor???

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim....

bu modelin yazılımını henüz bizler yükleyemiyoruz telefonculara götürerek yükletebilirsiniz istanbulda olmadığım için tam olarak yerini söyleyemiyorum
    ama çogu yerde yükleyeceklerdir

• Hocam k550i to w610 konusunda gösterdigin resimde telefon modeli k550 yazmiyor bizde k550 olacak degilmi bu?
  • Farukkk hocam müthissin telefon kendine geldi üstelik w600 oldu çok tesekkur ederim her sey icin
  • Son bir sorum daha olacak. Ben artik setolla telefonuma yeni programlar yüklerken telefon modelimi w610 olarakmi sececegim yoksa k550 olarak devammi?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.