Şimdi Ara

TÜM MODELLERİN YAZILIM YÜKLEME,YAZILIM HATALARINI DÜZELTME ANA KONUSU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
444
Cevap
4
Favori
143.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yabanci_ch

quote:

Orjinalden alıntı: tHe-pREDator

eger turkce .lng dosyası varsa elinde onun adını telefondaki bulunan herhangi bir dil dosyasının adıyla degiştirip tekrar telefona atarak duzeltebilirsin sorunu... işlemi yaparken eski dil dosyasının da yedegini al; sorun olursa yerine koyarsın :)

yok yemedi dostum..lakin assagidaki adreste a2 flasher programi var duyan deneyen varmi acaba?sanirim ancak o sekilde degistirebilirim telefonun dilini..

http://www.oprekhp.com/2008/09/sea2flasher-v105-released.html

forumda a2 programı konusu mevcut bir üst mesajımda konu adresini eklemiştim

• arkadaşlar bu sony ericson w810i nin en iyi yazılımı hangisidir_???
    birde bu versiyonunu nasıl ögrenebiliriz?
    sadece ses tuşuna basttıgımda yapılandırma cldc-1.1 yazıyor
  • arkadaşlar benimki cid 49muş
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10_hagi

arkadaşlar benimki cid 49muş

w 810 tüm dosya ve bilgilerine bu konudan ulaşabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_28510352/tm.htm tıkla

yazılım bilgisi için :*sağ*solsol*sol*

tuşlarını yapın servis menüsü gelecek
    buradan telefonun yazılım bilgisine ulaşabilirsiniz
  • 50 yi yüklememi önerir misiniz yoksa böylece kalsın mı??

firemwire yükleyim mi aceba telefona??
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10_hagi

50 yi yüklememi önerir misiniz yoksa böylece kalsın mı??

firemwire yükleyim mi aceba telefona??

sakın 50 yi yüklemeyin eğer yüklerseniz http://forum.donanimhaber.com/m_28510352/tm.htm bu konudaki çoğu

patch gibi telefonda yapabileceğiniz değişiklikleri yapamazsınız cıd 50 olmasının hiçbir artısı yoktur
  • Emeğine sağlık belliki güzel bir paylaşım olmuş. Lakin ben hiç bi şey anlamadım. Bana çok karışık geldi. W610i ye sesle ilgili 1-2 iyileştirme yapmak istiyordum ama gözüm korktu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MÜŞAVİR

Emeğine sağlık belliki güzel bir paylaşım olmuş. Lakin ben hiç bi şey anlamadım. Bana çok karışık geldi. W610i ye sesle ilgili 1-2 iyileştirme yapmak istiyordum ama gözüm korktu.

acoustik atmak için http://forum.donanimhaber.com/m_28510352/tm.htm bu konuya bakabilirsiniz çok basit detayları bu konuda mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: MÜŞAVİR

Emeğine sağlık belliki güzel bir paylaşım olmuş. Lakin ben hiç bi şey anlamadım. Bana çok karışık geldi. W610i ye sesle ilgili 1-2 iyileştirme yapmak istiyordum ama gözüm korktu.

acoustik atmak için http://forum.donanimhaber.com/m_28510352/tm.htm bu konuya bakabilirsiniz çok basit detayları bu konuda mevcut

Teşekkürler o konuyuda inceledim. Ama anlaşılan ben KALIN kafalıyım. Vakit kaybetmeye gerek yok. En güzeli orjinali

• k750i R1BC002 cid49 RED için patch dosyalarını verebilir misiniz???
    özellikle kilit patchleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: halee

k750i R1BC002 cid49 RED için patch dosyalarını verebilir misiniz???

bu patchler malesef bende yok ama araştırmak gerekli
  • quote:

quote:

teli w800 ya da w810 a fln mı çevirmek gerekli ?
  • quote:

quote:

quote:

bu modele ben hiç bu işlemi yapmadım böyle bilgiyede rastlamadım
  • quote:

quote:

quote:

yanii ??? bir şey yapamayacak mıyım ?? ne zamandır yapmayı beklerken...
  • halee dediğim gibi bu model için ilk önce bu dosyaları bulman gerekli bulur iseniz

telefona atmada yaşadığınız sorunlarda yardımcı olabilirim ancak
  • quote:

halee dediğim gibi bu model için ilk önce bu dosyaları bulman gerekli bulur iseniz

telefona atmada yaşadığınız sorunlarda yardımcı olabilirim ancak

bakıcaz :S ancak bilgisayara virüs girdi galiba :S şu anda güvenli moddan giriyorum.pc yi normal olarak açtığımda tam olarak açılmasını tamamlıo sonra ekran çizgi çizgi oluo donuyo fare hareket etmio.yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.sabah ilk açtığımda yeni donanım bulundu bilinmeyen aygıt die bişi geldi.yerini fln bulamadı.iptal ettim.aygıt yöneticisinden depolama denetleyicileri sekmesinin altında bilinmeyen aygıt die vardı tam yüklenmediği için ünlem simgesi vardı kenarında.onu kaldırdım.hala devam edio.norton antivirüsü kurdum bişey bulamadı... :S ne olabilir sorun ??? ne yapmam lazım :SS burası yeri değil ama yazmışken sorayım dedim.teşekkürler...

tamam hallettim sistem geri yüklemeyle. 2 gün öncesine aldım.k750i usb flash driver arıodum vista 32 bit için.Gordon's Gate flash driver ı yüklemiştim ondan mı olmuştu böyle acaba :S şu anda bilgisayarımda flash driver yüklü değil yalnız ! patch fln atmak istesem ki istiorm,yapamıcam :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halee -- 28 Aralık 2008; 16:43:44 >

• merhabalar.
    dun aldıgım w810i nin kamerasında 1 tane olu pixel vardı ve 1 hafta bekleyerek telpaya gonderip yenisini alıcaktım fakat vazgectim.
    simdi eski w810i me yaptıgım gibi camdriver. ve flash tema yuklemek istiyorum.
    gerekli dosyaları indirdim fakat yukleme islemi w810i deki gibimi yoksa farklılıklar varmı?
    yardımcı olursanız sevinirim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zulkarnein

merhabalar.
    dun aldıgım w810i nin kamerasında 1 tane olu pixel vardı ve 1 hafta bekleyerek telpaya gonderip yenisini alıcaktım fakat vazgectim.
    simdi eski w810i me yaptıgım gibi camdriver. ve flash tema yuklemek istiyorum.
    gerekli dosyaları indirdim fakat yukleme islemi w810i deki gibimi yoksa farklılıklar varmı?
    yardımcı olursanız sevinirim.

yükleme işlemi detayları imzamda bulunan setol konusunda mevcuttur inceleyebilirsiniz
  • Farukkk hocam K550 telefonumu w610 yaptım. 1 aydır sorunsuz çalışıyordu ancak 2-3 gündür telefon kendini resetlemeye başladı. Tekrar k550 yapayım dedim ama verdiğiniz linkte dosyaları bulamadım. Malum latin alfabesi değil .bu reset konusuna bir çözümünüz varsa ve benimle paylaşırsanız sevinirim.yada k550 ye geri dönmek için Main ve costum dosyalarını isteyecektim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 46

Farukkk hocam K550 telefonumu w610 yaptım. 1 aydır sorunsuz çalışıyordu ancak 2-3 gündür telefon kendini resetlemeye başladı. Tekrar k550 yapayım dedim ama verdiğiniz linkte dosyaları bulamadım. Malum latin alfabesi değil .bu reset konusuna bir çözümünüz varsa ve benimle paylaşırsanız sevinirim.yada k550 ye geri dönmek için Main ve costum dosyalarını isteyecektim

imzamda yazılım depomda yazılım dosyaları mevcut
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.