Şimdi Ara

TÜM MODELLERİN YAZILIM YÜKLEME,YAZILIM HATALARINI DÜZELTME ANA KONUSU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
444
Cevap
4
Favori
143.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim k550 ye dönüyorum. Umarım yararı olur
  • arkadaşlar P990 için yazılım yükleme anlatımını verebilirmisiniz ve kullanılan araçlar ve yazılımlar vs..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zahitfettahoglu

arkadaşlar P990 için yazılım yükleme anlatımını verebilirmisiniz ve kullanılan araçlar ve yazılımlar vs..

se update servisi ile güncelleme yapmanızı tavsiye ederim
  • W980i acustik atmak istiyorum ama bir türlü yapamadım daha doğrusu setol programının menüsünde w980i yok olan versiyonu varmı yada ahangi pro ile yaparım bilen arkadaşlarda yardım bekliyorum saygılar

cappy_55
  • quote:

Orjinalden alıntı: cappy_55

W980i acustik atmak istiyorum ama bir türlü yapamadım daha doğrusu setol programının menüsünde w980i yok olan versiyonu varmı yada ahangi pro ile yaparım bilen arkadaşlarda yardım bekliyorum saygılar

cappy_55

w 980 için bu konuya bakmanız gerekli burada bulunan programla atabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_27514151/tm.htm tıkla
  • arkadaslar k790 telefonum donmakta ve kapanmakta yazılım yukleyın dedıler , ve saolsunlar bu lınkı verdıler
    fakat setol u kuramıyorum pc e c/documant and settıngs....(belirtilen modül bulunamadı ) diyor bunun sebebi nedir nası yükleyebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolverine85

arkadaslar k790 telefonum donmakta ve kapanmakta yazılım yukleyın dedıler , ve saolsunlar bu lınkı verdıler
    fakat setol u kuramıyorum pc e c/documant and settıngs....(belirtilen modül bulunamadı ) diyor bunun sebebi nedir nası yükleyebilirim

pcdeki koruma virüs programlarını kapatıp öyle deneyin
  • baska bıryerden setoll programını buldum ve sorunsuzca çalılştı sonra dedıklerınızı yaptım fakat bu seferde yazılım tamamlanmıo anlamadım su yazılar yazıo beyaz alanda FLASH CID 53 COLOR RED
    cant build loaders chain ;(
    elapsed: 231 secs.
    bunlar yazıyor beklıyorum fakat dedıgınız gıbı ELAPSED SECOND yazmıyor bunun sebebini biliyormusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolverine85

baska bıryerden setoll programını buldum ve sorunsuzca çalılştı sonra dedıklerınızı yaptım fakat bu seferde yazılım tamamlanmıo anlamadım su yazılar yazıo beyaz alanda FLASH CID 53 COLOR RED
    cant build loaders chain ;(
    elapsed: 231 secs.
    bunlar yazıyor beklıyorum fakat dedıgınız gıbı ELAPSED SECOND yazmıyor bunun sebebini biliyormusunuz

telefonunuz cıd 53 olmuş setol ile işlem yapamasınız cıd 53 telefonlara ilk sayfadaki far cıd 53 programı ile yazılım atmanız gerekiyor.
  • hımm anlıyorum fakat o programı indirmek için link vermemissiniz galıba nasıl yapılacıgı yazıyor sadece yada ben goremedım
  • sızın dosyalarınızdan cid 53 program ve yazılımlarından XS ++.exe diye bir program ındırdım bunu nasıl kullanıcam acaba yada benım ıhtıyacım olan program bumu ?
  • imzamda yazılım depomda cıd 53 jd falşher far adında program mevcut bu programı kullanmanız gerekiyor.
  • jd manager far dosyası sanırım ? onuda yükledim fakat çalışmıyor ondada dosyalar anlamadım nese sanırım üstesinden gelemicez bu olayın artık parasını verip servisinde yaptırıcam mecbur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverine85 -- 1 Şubat 2009; 15:50:29 >
  • merhaba arkadaslar sizden ricam w760i icin yazilim yukleme degistirme akustik ayarlari flash tema,menu degisimi birde forumda rastladim k790 k810 lara felan olan sicaklik saat ve daha bircok kucuk pencereler olan ve telefondaki yazi stilini degistiren olay neyse bilmiyorum artik bunlari sayet yapabiliyorsak hangi programlari kullanmam ve nasil kullanmam gerektigini anlayabilmem icin beni yonlendirirseniz cok minnettar olurum tel yazilim surumum R3DA028 ve tel sesinden memnun degilim daha iyi bir akustik dosyasinada acilen ihtiyacim oldugun bass agirlikli soyleleyim ne tavsiye edersiniz ilginiz icin simdiden cok tesekkurler
    son olarak benim telefon ne oluyor cid 53 , a2 felan forumda gordum bunu nerden anliyorsunuz icerik surumu yazan yerde bende PA20 diyor omu oluyor C-asia felan yazan yerde?
  • 4 gun oldu arkadaslar merakla cevabinizi bekliyorum kimse bakmiyormu artik bu sayfaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuyamasan

4 gun oldu arkadaslar merakla cevabinizi bekliyorum kimse bakmiyormu artik bu sayfaya

w 760 için dediğiniz değişiklikleri yapacağınız dosyaları bulup imzamda bulunan k790 konusunda anlatılan gibi bu dosyaları atabilirsiniz setol kullanım konusu imzamdaki konuda mevcut biraz araştırıp okur iseniz gerekli tüm bilgilere imzamdan ulaşabilirsiniz size kalan uygun dosyaları bulmak.

setol w 760 ı göstermiyor ama başka modelleri denemek lazım bu değişiklikleri w 760 için yapmadığımı belirtmek isterim.ayrıca bu model için far cihazınıda kullanabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

4 gun oldu arkadaslar merakla cevabinizi bekliyorum kimse bakmiyormu artik bu sayfaya

w 760 için dediğiniz değişiklikleri yapacağınız dosyaları bulup imzamda bulunan k790 konusunda anlatılan gibi bu dosyaları atabilirsiniz setol kullanım konusu imzamdaki konuda mevcut biraz araştırıp okur iseniz gerekli tüm bilgilere imzamdan ulaşabilirsiniz size kalan uygun dosyaları bulmak.

setol w 760 ı göstermiyor ama başka modelleri denemek lazım bu değişiklikleri w 760 için yapmadığımı belirtmek isterim.ayrıca bu model için far cihazınıda kullanabilirsiniz.

cok resekkurler faruk kardes imzanizdaki konulara bakmistim fakat direk w760 ile ilgili bir sey gormedigim icin korktum:)) far ile bunlari yapabilirm degilmi far da telefonun cokme ihtimaline karsi yedek alabiliyormuyuz ? birde bu w760 A2 bir telefonmu yoksa cid 52 53 gibi bir telefon mu?
    ilginiz icin tekrar cok tesekkur ederim kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuyamasan -- 4 Şubat 2009; 16:37:31 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

cok resekkurler faruk kardes imzanizdaki konulara bakmistim fakat direk w760 ile ilgili bir sey gormedigim icin korktum:)) far ile bunlari yapabilirm degilmi far da telefonun cokme ihtimaline karsi yedek alabiliyormuyuz ? birde bu w760 A2 bir telefonmu yoksa cid 52 53 gibi bir telefon mu?
    ilginiz icin tekrar cok tesekkur ederim kolay gelsin

cıd 52 53 gibi modellerden db 2010 yada db 2020 modelleri arasında

• yardimlariniz icin cok tesekkurler
  • quote:

yardimlariniz icin cok tesekkurler

rica ederim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.