Şimdi Ara

TÜM MODELLERİN YAZILIM YÜKLEME,YAZILIM HATALARINI DÜZELTME ANA KONUSU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
4
Favori
143.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a benm w810i telefonum var gecen gün telefon kitlendi ve açılmıyodu sony ericsson un sitesinden gncel yazılım indirip kurdum simdi farukk un verdiği yazılımı yklemek istiyorum ama hata veriyor neden olablir yardım bekliyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeRYa

s.a benm w810i telefonum var gecen gün telefon kitlendi ve açılmıyodu sony ericsson un sitesinden gncel yazılım indirip kurdum simdi farukk un verdiği yazılımı yklemek istiyorum ama hata veriyor neden olablir yardım bekliyorum :)

w 810 cıd 50 yazılımını yüklemeni tavsiye ederim
  • w350i ile ilgili yazılım ve updateleride bekliyoruz hocam
  • MERHABA BENM KULLANMAKTA OLDUGUM K850İ TELEFONUMA FONT ATTIM ATTIM FAKAT ATIGIM FONT TÜRKÇE KAREKTERLERİ DESTEKLEMİYOR BAZI YAZILAR TELEFONDA ŞEKİLLİ CIKMAYA BAŞLADI BUNA İSTİNADEN BENDE ORJİNAL FONT ATTIM ODA DÜZELTMEDİ AKSİNE YAZILARI DAHADA BOZDU ŞİMDİ NASIL OLRJİNAL HALİNE GETİRE BİLİRİM 1 YARDIMCI OLSANIZ ARKADAŞLAR SORUN CİDDİ!!!!!
  • ben biraz acemiyimdde akustik atarım biraz bilgi verirmisiniz biraz baktım programlarla falan denedim ama yapamadım galiba
  • quote:

ben biraz acemiyimdde akustik atarım biraz bilgi verirmisiniz biraz baktım programlarla falan denedim ama yapamadım galiba

acoustik atımı detayları imzamda bulunan k 790 konusunda mevcut incelemeniziş tavsiye ederim

modelinize uygun acoustik imzamda yazılım depomda mevcut

krıtos

http://forum.donanimhaber.com/m_27514151/tm.htm bu konudan yardım alabilirsiniz başka bir font yükler iseniz eski haline gelecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

ben biraz acemiyimdde akustik atarım biraz bilgi verirmisiniz biraz baktım programlarla falan denedim ama yapamadım galiba

acoustik atımı detayları imzamda bulunan k 790 konusunda mevcut incelemeniziş tavsiye ederim

modelinize uygun acoustik imzamda yazılım depomda mevcut

krıtos

http://forum.donanimhaber.com/m_27514151/tm.htm bu konudan yardım alabilirsiniz başka bir font yükler iseniz eski haline gelecektir

farukkk
    teşekkürler

• tesekkürler farukk çok teşekkürler :)
  • faruk bey p1 telefonum sürekli resetleniyor ve hiç açılmıyor. bir telefoncu flash attı olmadı şimdi artık telefon flash da almıyor ne yapmalıım bilen varsa seviniim
  • Bu tüm telefonlara w890 dahil mi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: yabanci_ch

Bu tüm telefonlara w890 dahil mi??

w 890 olmaması lazım yazılımını bulabilirseniz ilk sayfada anlatım şeklinde yükleme yapabilirsiniz

itasdemir

se update servisinden güncelleme yapabilirsiniz burada anlatılanlar p1 e olmaz
  • Selamlar ben bir C720 aldim, telefon yarin elime gececek. Acaba simlock'i etkisiz hale getirmek icin sizin verdiginiz yollara basvurabilir miyim? Bu konularda pek bilgim yok, umarim cok alakasiz bir sey sormamisimdir

Tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

Selamlar ben bir C720 aldim, telefon yarin elime gececek. Acaba simlock'i etkisiz hale getirmek icin sizin verdiginiz yollara basvurabilir miyim? Bu konularda pek bilgim yok, umarim cok alakasiz bir sey sormamisimdir

Tesekkurler

Malesef buradaki konular c 702 ye olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

Selamlar ben bir C720 aldim, telefon yarin elime gececek. Acaba simlock'i etkisiz hale getirmek icin sizin verdiginiz yollara basvurabilir miyim? Bu konularda pek bilgim yok, umarim cok alakasiz bir sey sormamisimdir

Tesekkurler

Malesef buradaki konular c 702 ye olmaz.

Peki bana bu isi yapmam icin yardimci olacak bir kaynak verebilir misiniz? Yoksa telefoncuya mi goturmem gerekecek?
  • Telefonculara sorabilirsinız.
  • sony ericsson W810İ telefonuma dün sonyericsson un sitesinden güncelleme yaptım.ve yüklenen sürüm:R4EA031 olarak görünüyor. ancak burada W810İ için R4DB005 adlı bir sürümden bahsediliyor. hangisini kullanmalıyım yada fayda ve ilave özellikleri nedir yazarsanız sevinirim.
  • Farukk kaptan w890'i türkceye hangi programla cevirebilirim..?bu arada telefon A2
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemi AMDci

sony ericsson W810İ telefonuma dün sonyericsson un sitesinden güncelleme yaptım.ve yüklenen sürüm:R4EA031 olarak görünüyor. ancak burada W810İ için R4DB005 adlı bir sürümden bahsediliyor. hangisini kullanmalıyım yada fayda ve ilave özellikleri nedir yazarsanız sevinirim.

iki versiyonunda değişiklik yok şuanda yüklediğiniz güncel yazılımı dediğiniz yazılımıda yükleyebilirsiniz yazılım dosyaları imzamda yazılım depomda mevcut yükleme detayları ilk sayfada

yabanci_ch

a2 modellerin konusu buradahttp://forum.donanimhaber.com/m_27514151/tm.htm bu konudan yardım alabilirsiniz

ama a2 modellere yazılım yüklenemediği için şuan türkçeye çevrileceğini sanmıyorum.se update servisindende şansınızı deneyebilirsiniz

• eger turkce .lng dosyası varsa elinde onun adını telefondaki bulunan herhangi bir dil dosyasının adıyla degiştirip tekrar telefona atarak duzeltebilirsin sorunu... işlemi yaparken eski dil dosyasının da yedegini al; sorun olursa yerine koyarsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheckMa†e™ -- 19 Aralık 2008; 1:44:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tHe-pREDator

eger turkce .lng dosyası varsa elinde onun adını telefondaki bulunan herhangi bir dil dosyasının adıyla degiştirip tekrar telefona atarak duzeltebilirsin sorunu... işlemi yaparken eski dil dosyasının da yedegini al; sorun olursa yerine koyarsın :)

yok yemedi dostum..lakin assagidaki adreste a2 flasher programi var duyan deneyen varmi acaba?sanirim ancak o sekilde degistirebilirim telefonun dilini..

http://www.oprekhp.com/2008/09/sea2flasher-v105-released.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabanci_ch -- 20 Aralık 2008; 1:08:23 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.