ytü istatistik yazan yok hiç bence ben 52k dan girerim ne dersiniz |
Tüm mühendisliklerin yükselmesi matematiksel olarak mümkün mü? (2. sayfa)
-
-
Onları geçemezsiniz. Hindistan ve Çin 3 milyar insan ediyor. İkisinin de çok ağır sınav ve eğitim sistemleri var, büyük ihtimalle dünyanın en zorlu üniversite giriş sınavları yapılan 2 ülke bunlardır. Hindistan zaten yıllardır bir bilgisayar mühendisliği ekolu yapmış, internette bile ne aratsanız hintli içerik çıkacak. Adil şartlarda rekabete girilip hintli ve çinlilerin eğitim bazında geçilebileceğini pek sanmıyorum.
-
o kesin gibi.zaten hintliler default olarak mühendis doğuyorlar.google ceosu hintli.ele geçirmedikleri yer yok.Zaten hintli mühendisler yurtdışında değil de ülkseinde dursalar ülkeleri bu durumda olmazdı
-
sen kimse görmeden gir
inşallah gelir dostum
-
Aynen öyle, Hindistan beyin göçünün ne sonuç verdiği konusunda dünyadaki en güzel örnektir. Türkiye de bu yolda hızla gidiyor aman dikkat!
-
Gelmez yani
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok hocam onu şakasına demiştim gelebilir yani gelmez diye bir şey yok.Ytüdeki tüm bölümlerde kontenjan arttırımı gelme ihtimalini arttırır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tüm istatistik bölümleri ülkedeki 5 er kontejan arttırmış güvenim ona sadece
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu an Sayısalda herkes için işler karışık Birkaç sene önce sınava girip bu sıralamayı yapsanız ODTÜ istatistiğe girebilirdiniz.İşler çok dengesiz artık
Hocam mühendislikte 300 bin sınırı oldukça bu hızla devam eder.Zaten iyi üniversitelerdekiler yurtdışına gidiyor geriye nitelikli mühendis kalmıyor.
O 21k'ların tam sıralamasını biliyor musunuz hocam ? Benimki de 21.633 de.
21.222 21.238 21.400 21.436 21.588 21.633 21.922 bunları gördüm ama bazıları ilk sıraya makine yazmamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alico99 -- 11 Ağustos 2024; 9:36:48 >
Aga tabloya bak ya forumlardan bile bu kadar 21k.
İnşallah gireriz bu kadar ucu ucuna olacağı aklıma gelmemişti
-
ilk sonuçlar açıklanınca bende kesin girerim demiştim ama sonra kontenjan azalmaları işi zora soktu
-
Ne istiyordun başından beri makine mi ?
Ben havacılık uzaydan döndüm ytü de roket takımı vs olunca
-
açıkçası makineye ilgim büyüktü.ytü makinede inanılmaz sağlam.imkanları falan da çok geniş.geçen seneden mezuna kalmıştım 12. sınıf senemde de burayı istiyordum içimde ukte kalmıştı.umarım bu sene olur.
-
İnşallah olur yazdım ismini aklıma hazırlıkta tanışırız umarım
-
valla hocam yeter ki gelsin tanışırız inşaallah
HOCAAAAAAM
geldimi hocamm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X