Şimdi Ara

Tüm mühendisliklerin yükselmesi matematiksel olarak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerdeyse tüm mühendisliklere ilgi var.Belki bilgisayara eskisi kadar talep yok ama yinede var.Özellikle makine ve elektrik elektronik revaçta.Ama bunların tüm üniversitelerde sıralamaları yükselecekse birilerinin geri gitmesi lazım.Fakat geri giden bölüm de yok gibi.Tıp diş çok değişmez.Tüm mühendislikler ilk 20 bine mi girecek anlamadım.Eğer mühendislikler böyle olacaksa tıp 40k olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alico99 -- 6 Ağustos 2024; 14:25:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tüm müh. yükselmesi ancak tıpların gerilemesi ile mümkün ama 40a kadar da gerilemez tabi

• Slash702 S kullanıcısına yanıt
    hocam tıp 30-31k ya gerilese bile yine saçma geliyor hepsinin yükselmesi.Birileri geri gitmeli.Keşke hemen açıklasalar. Sınav sonucunu bekle , tercih sonucunu bekle hayatı zehir ediyor bu süreç.

• hocam en basitinden geçen sene mühler deli gibi yükseldi ona rağmen tıplar biraz yükseldi kont. düşmesinin de sebebi var bunda gerçi. ama insanları yerleştirmek kolay olsa gerek şu teknolojide beklemek cidden gerici. sizin sıralamanız kaç k nereyi bekliyorsunuz

sıralama 21k geçen sene 26.7k ile kapatan ytü makineyi istiyordum ama gelmeme ihtimali var maalesef.34k ile kapatan Ytü elektrik mühendisliği gelse de üzülmem.

• hocam gelir bence ama ytü . ama şöyle de bir durum var şu forumda bile o kadar çok ytü makine isteyen gördüm ki bir şey diyemiyorum

Ytüdeki tüm bölümler bu sene beşer kontenjan arttırdı.Azcık ona güveniyorum.Başka bir güvencem de yok.

• 10 kişiden 3 kişi tıp geri kalan müh. istiyor bu aralar çok popüler gerçekten

pandemi tıpa ilgiyi çok azalttı hala etkileri sürüyor.Mühendislikte pik noktaya yaklaştı.

• evet 1 2 sene içinde denge sağlanır muhtemelen

• Mühendislikler en az 2 yıl daha yükselir,yurtdışı faktörü çok etkiliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sacrifice003 S kullanıcısına yanıt
    mühendislik yazan her 10 kişiden 9'unun yurtdışı hedefi vardır.

Maalesef biz şu an dengesiz dönemdeyiz.

• Ama sadece 2'si 3'ü gider.

sırf yurt dışı diye sevmediğin bölüm yazmak mantıklı değil bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Orası kesin.Zaten yurtdışına çıksan bile hintli,çinli mühendis gerçeği var.Onları geçmek gerekiyor.

• Sadece tipa bağlamak doğru degil.Tipin yaninda eczacilik, diyetisyenlik,mimarlik,ogretmenlik vs gibi bolumlere hem ilgi azaldi hem de kontenjanlari azaldi.Bunlar belki çok üst siralari etkilemez ama 40k alti muhendisliklerin ivmesini hizlandirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem2000_4451 -- 6 Ağustos 2024; 21:24:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam forumlarda ytü makine isteyen 3-4 kişi gördüm hepsi 21k senin küsürat nedir acaba

• JustYere J kullanıcısına yanıt
    Valla benimki 21.222 Tüm forum olarak makineyi kaçırmayız umarım

• Tamam aga başka forumdan görmüştüm seni sıralama tanıdık gelince bu arada şu ana kadar bi 16k kararsız kalan var 3 tane 21k var birde 24k var makine isteyen şöyle 22k civarı kapatırsa çok iyi olur

• JustYere J kullanıcısına yanıt
    Valla 21k da çok yoğun tercih edildi umarım 22k dan kapatır dediğin gibi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.