Arkadaslar bazi oyuncu zor serveri sever bazi oyncuda kolay serveri sever benim burda anlatmak istedigim stadlari kalici shoplar guzel olunca herkes orda oynamak istiyor yani cogunluk buda bizim turk serverlerinde mevcut olmayinca herkes yabanci serverlere kaciyor...Eger aranizda server kuracak olursa bol player cekmek istiyorsaniz boyle bir server kurun...Full olcagina emin olabilirsiniz...Size söyle bir ornek vermek istiyorum smyrna mu ilk acildiginda stadlar kalici shoplar guzeldi serverda ortalama 35 online vardi.Sonradan stadlari silindi ve su anda en fazla ortalama 15 onlinesi var...Yaridan fazlasi serveri birakti...Su anda dedigim gibi bir server acilsa kalici olsa ilerde dawnmu gibi olur...Ortalama 600 online...Beni destekleyeceginize eminim arkadaslar gelin el ele werelim ve böyle bir Türk serverimiz olsun...Hersey icin tesekkurler...
Bak Daha Yazalı Yarım Saat Olmus Yol Yakınken Geri Dön Derim..Bir Cok Arkadasımız Denedı Ama Olmuyor..Genede Kendin Bilirsin Bi Tavisyedi..Ama Bana powerLogy'nin Acıcagı Yeni Server Boyle Olucakmıs Gibime Geliyor..
Arkadaslar Bu Tarz Konular Burada Onlarca Kez Acıldı Yuzlerce Cevap Yazıldı Ama Sonuc Sıfır.Sezgilerime Gore Bir Kaos Geliyor Gibi Bunun İçin Konu Kilitlenmiştir.