Şimdi Ara

Tüm nero sorunlarını okudum bir cevap bulamadım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sisteme kurduğum nero 8 ve nero 7 çoook yavaş...
    Neroyu açarken aygıt yöneticisinden bakıyorum CPU %50 de çalışıyor...
    Fare bile kesik kesik hareket ediyor...
    LG DVD sata kaldırdım yeniden kurdum olmuyor....

E8200 işlemci + 2048 (1033Mhz)Ram var
    bu konfigirasyonda olmamalı diil mi?

Fikir belirtenlere teşekkür ederim...

• Olmamalı tabıkı Ama Anlamadıgım romdan hıc suphelenmedınmı?
    Mesela Kac hızla yazıyor?
  • hocam yeni çıkan program doğaldır yeni nesil üretim yapılıyor onun için daha fazla işlmci kullanması dağaldır
  • quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

hocam yeni çıkan program doğaldır yeni nesil üretim yapılıyor onun için daha fazla işlmci kullanması dağaldır

Değildir değildir değildir

duykan
    arkadaş bir soru sormuş.dvd yazdırırken hızı maksimum ne seçebiliyorsun?en hızlı ne kadar sürede yazıyor bunlara cvp verirsen ona göre sana birkaç seçenek söyleyebiliriz.
  • nero 6.6.4.1 ile sorun yasamazsın
  • Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

hocam yeni çıkan program doğaldır yeni nesil üretim yapılıyor onun için daha fazla işlmci kullanması dağaldır

Değildir değildir değildir

hocam nasıl değil anlamadım

örnek vereyim autocad 2005 ve 2008 hangisi daha fazla işlmci kullanacak peki
    oyunlarda misal eski çıkan oyunlarmı yoksa yeni çıkan oyunlar daha fazla işlmci ve özellik istiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 10 Mayıs 2008; 1:05:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zelljug

nero 6.6.4.1 ile sorun yasamazsın

Aynen...Bende yeni sürümlerini kurmuyorum.Yeni demek en iyisi olacak demek değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nero-6.6.0.16 bu sürümü kullanıyom süper
  • Yaw hangi nero sürümü E8200 işlemciyi yüzde 50 kullanır?Sorun versiyonda falan değil.
    Elbette yeni sürüm program eskisine göre daha çok yoracaktır işlemciyi bunu bizde biliyoruz ama eskisi yüzde 5 kullanırken yenisi yüzde 50 kullanmayacak işlemciyi.Bunu anlatmak için değildir yazdım ben.
    Konuyu açan arkadaştan cvp bekliyoruz haLa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

Yaw hangi nero sürümü E8200 işlemciyi yüzde 50 kullanır?Sorun versiyonda falan değil.
    Elbette yeni sürüm program eskisine göre daha çok yoracaktır işlemciyi bunu bizde biliyoruz ama eskisi yüzde 5 kullanırken yenisi yüzde 50 kullanmayacak işlemciyi.Bunu anlatmak için değildir yazdım ben.
    Konuyu açan arkadaştan cvp bekliyoruz haLa.

aynen ben değildir derken kullanmaz anladım arkadaş unuttu gitti konuyu cvp falan vermiyor
  • walla ya biz aramızda tartısıoz sanqi
    ama hoajm ben yeni surum o kadar kasar diye demedim 6 surunu kulan diye
    şimdi arkadas ta 6. nesil kulanıyordu sonra 8 e gecti ve yarım saatte yazmaya basladı dvdleri cd leri ise cok ajaibdir tam 45 dakkada yazıyordu
    netten baya bi arastırdı sonra buldu bişeyler regeditten dosyalarında bi şeyler ekledi falan 4 dakkada dvd 3 dakkada cd yazıyor
    aa nasıl olduunu bulamadım ben cok aradım ama oolmuyor eski kullandığım surume gectim canawar
    işlemciin %50 kullanımıyla bi alakası yok o virus cs program onla bi alakası yok ama işelmciyi %50 kastıran sey değil bunu sebebi yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.