O bantlar istasyonda tamamen mi kapalı, yoksa istasyonda olsa da telefon mu bağlanmıyor? Çok fazla seçenek akla geliyor ama tam ne olduğunu oradaki görevliler bilir. Müşteri hizmetleri de bir şey söyleyemez pek, anca çok ilgili bir ekibe bağlamaları lazım ki öyle bir uygulama var mı bilmiyorum. Belki çok merkezi yer diye kapsama sağlayan frekansları kapatıp hız ve kapasite vermeye çalışıyorlar. Belki donanımı lazım eden başka bir yere götürdüler. Belki o frekanslar zaten etrafta başka istasyondan veriliyor diye sinyal kirliliği yapmak istemiyorlar vs. vs... |
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1330. sayfa)
-
-
Yeni kapandı 2-3 haftalık durum. Bu istasyon zaten sürekli çöküyordu. Bazen komple gittiğide oldu. Yazdan beri iş yerine bakan antende 9003g de İnternete girmiyordu yazdım sorun yok diye geri döndüler. Bende kullanmıyom diye üstelemedim.
4G Son zamanlarda iyi çalışıyordu. İş yeri için zamanında 2017 de sadece 900 3g ile kurulmuştu sonra 4g band3 ile hersene ek frekans eklendi.
O bantlar tamamen kapandı.Hastanenin içinde kapsama yok 900 iş görüyordu oradakilerde patlamıştır.
Yeri çok güzel mahallenin büyük bölümünü buradan besleniyordu.Ara sokaklarda illa sıkıntı oluyordur.
İlla birine denk gelir öğrenirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hastanenin kendisinde istasyon yok mu? Belki hastaneye kurunca çevreyi önemsememişlerdir. Ya da istasyonun kira süresi doluyordur, sökecekler diye ek bir şey yapmıyorlardır.
-
900 2G ve 3G aynı RRU üzerinden çalıştığı için kapatma gibi bir durum olmaz. eNodeB ID atarsanız özelden bakmaya çalışırım sahaya :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Benzer bir durum Ankara Armada AVM de mevcut türk telekomla. Önceden AVM içinde bile 120 mbit+ veren istasyonla şimdi full göstermesine rağmen internete girilmiyor ve çağrı bile yapılamıyor. Şikayet kaydı oluşturdum ama sonuç ayni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
900 2g çalışıyorken 3g neden çalışmazki?
Band 20 ile beraber gitmesi manidar olmuş.
2g için almadım ama lazım olursa öğlen alabilirim yeterli mi
Alttaki evde bakan taraf
Üsteki aynı istasyon diğer sektör
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ankara da istasyonlar eco modda çalışıyor tek banddan yayın geliyor. Kullanım olursa yoğunluk artınca diğer bandları açıyor ardından yine tek band a düşüyor .
bundan kaynaklı olabilir .
uygulamadan bakın anlarsınız .
-
Bina içi kapsama yok Çatıdan ve Haritada işaretlediğim yol boyunda ki istasyondan yayın geliyor .
900 3g ile başlayıp gelişti istasyon .Geçmiş senelerde gün içinde bi kapandı zaten ortalık pert arama bile yapılamıyordu .Sökeceklerini sanmıyorum . Tüm Operatörler Çatıda .
-
Yok hocam armada bölgesi zaten oldukça yoğun sabah akşam fark etmiyor. Normalde gayet iyiydi hız. Yenimahalle pamuklar tarafida aynı 60 mbit aldığım kardeşimin evinde 5 mbiti zor alıyorum. Enteresan gerçekten. Şikayet olusturdum her iki yer için de umarım düzelir. Bir de sormak istediğim bir soru var, benim keçiörende ki evim kotta kaldığı için hiçbir operatör doğru düzgün çekmiyor Turkcell Telekom farketmeksizin. Normalde bölgede eviniz kattaysa performans iyi. Şikayet kaydı olusturunca yatırım gerekiyor diye geri dönüş yaptılar ancak merak ettiğim şey kotta kalan bir yere sinyal iletimi ne kadar verimli ve mümkün olabilir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstasyonlarda bir şey deniyor Olabilirler Ekim de Gelmiştim Hız almak için istasyonu açmak gerekiyor .
İsterseler yaparlar kapsarlar sonuçta o bölge hep öyle .
kablosuz isternet varsa Wifi arama kullanın sorun yaşıyorsanız
-
-
-
Merhabalar 3 ay önce iş yerimin çatısına ön ve arka olmak üzere turkcell baz istasyonu kurdu aktif olduğunu nasıl anlayabilirim. İnternet çok kötü vodafone kullanan arkadaşlarımın hızları 150 üstü Hız alıyor ben wp üzerinden bir belge resim aldığımda 15 20 saniye indirmesini bekliyorum.
DEĞERLERİ BU ŞEKİLDE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAGRİ36 -- 14 Ocak 2025; 19:17:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
DSS yayini
4g çıkalı 20 yıl olmuş ihale yapılali neredeyse 10 yıl, şebeke hala birçok yerde sürünüyor.
Kendileri bilerek bozdularsa vardır bir bildikleri. :D
-
İş için sık sık geliyorum oraya da ondan sordum. :)
Siz Fethiye'de mi yaşıyorsunuz hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X