Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1327. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
az da olsa yatırım yapıyorlar yine allah’tan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gazi süleyman mı
Yok hayır. Ali Fuat, geçen yıl Gazi Süleyman'dı.
Gazi'de inanılmaz kötü kapsama. Ortalama 50 telefon hiç çekmiyor, onlarcası 2G, yüzlerce kişi max mobil veride 2-3 mbps görür. Bazı kısımlarda 20-30 mbps.
Ali Fuat iyi yine
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
ali fuat gsm olarak gerçekten çok iyi. geçen yıl herhangi tatil ya da vize öncesi sonrası olmayan bir kış zamanında akşam 18 gibi arkadaşımı önünde bir süre beklerken tt ile birkaç speedtest atmıştım 100 mbpsleri rahat görüyordu. yoğun bir bölge ve yanlış bilmiyorsam 2500 kişilik öğrenci yurdu önü olmasına rağmen
kendim de bir süre arızlıda kaldım arka bloklarda direkt şebeke yok ulaşılamıyor oluyordu her blokta 200 kişiden yaklaşık 1000 kişiyi ve arızlı köyünün yamaçta kalan kısmını etkileyen ve operatörlerin neden çözmediğini anlamadığım bir sorundu.
yasal bir sınıra mı takılıyorlardı baz koyacak yer mi bulamadılar ya da fiziki yapı itibariyle sinyal sağlamak mı olanaksız acaba? bilmemeleri imkansız çünkü
Kapının önünde veya yurdun benzin istasyonuna (benzinliğin çatısında Vdf ve TT var) bakan taraflarında iyi ancak arka odalarda oldukça kötüleşiyor. Hem RSRP düşüyor hem SNR. Misal benim odamda benzinliğin üstündeki istasyona bağlanmak yerine 1 km uzaktaki başka istasyona bağlanıyor telefon.
Ki aynı durum Turkcell için de geçerli. A blok tarafında farklı konumda Turkcell baz istasyonu. A blokta oldukça iyi, saatine göre 150-200 Mbps görünüyor rahat. En kötü 60-70. Ki benim telefonda 3CA ve 2x2 MIMO desteği var.
B blokta kötüleşiyor. Misal D bloktayım ben. Telefonum 150 metre uzaktaki Turkcell istasyonu yerine 1,5 km uzaktaki istasyona bağlanıyor. Çünkü 150 metredeki istasyonun sinyali aşırı düşmüş oluyor o kadar duvardan geçince, snr çık düşüyor.
Geçen yıl odam A bloktayken 150-200 mbps görüyordum. Bu sene zorunlu olarak D bloka geçirdiler ve odada 30 mbps rekorum. Çoğunlukla 5 mbps civarı.
Yurdun koridorları için kapsama haritasını her kat ve frekans için çıkarma planım var. Bir günde bitmez tabi, uygun vaktim olunca bir iki gün uğraşıp 7 katın tamamında her frekans için RSRP ve SNR haritası hazırlayacağım. Rapor haline getirip pdf paylaşırım burada da galiba :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
-
-
Mikrotik Wifi ürünleri bunlar
En üstteki 60ghz olarak 5ghz versiyonuda var
İnce uzun olanlar mantbox antenler
İphone kaç kullanıyorsunuz hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Se 2022 kullanıyorum
-
-
-
Hızın kralı imiş 🤣🤣
Böyle şeyler Turkcell de olur
Hız almak istiyorsan pazar günü Erken saatte
Heykel Avp Tiyatrosu önüne
Kükürtlü Cd Sanayi Ticaret odasının okulu var atmlerin yanında istasyon var
Cihazda güzelse 500 üzeri hız alırsın.
Öğlen 500 üzeri hız aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X