TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1323. sayfa)
-
-
iPhone kaç?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Se2022
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam upload ne durumda acaba
Şu testleri görünce baya Türkcell’e geçmek için gaza geliyorum hızlar süper müthiş hız alacağım vs ama her geçişimde 10Mbps-30Mbps hız alıp pişman oluyorum. Çok spesifik yerlerde böyle sanırım Turkcell.
Bazen İstanbul harici bir sunucuya Ping atarken seni İstanbul’a bağlayıp oradan ping atacağın yere dönüyor hat, o da pingi çok uçuruyor.
Hocam turkcelle geçtiğimden beri merkezi yerlerdeyim ve aklıma geldikçe test yaparım.10 mbps gördüğüm yer olmadı şuana kadar.Minimum ortalama 100 diyebilirim.Tabi cihazında etkisi vardır x70 modem kullanıyor iphone 15 serisi.
-
-
-
Turkcell bariz hızlı Vodafone a göre evde 26 mbit Vodafone 53 mbit Turkcell.
5G gelmeden girebildiğimiz 3-4 site kalır zaten.
-
Geçen yıl video izlerken takıldığı, akıcı bir deneyim sağlamadığı için cayma bedelini ödeyerek Vodafone'dan kaçmıştım. Kampanyalarla Vodafone'u tekrar denemek istedim, geçen yıla göre gelişme var, en azından rahatsız edici yavaş hızlar yok. Ama hala açık bir şekilde Turkcell ve Türk Telekom'un gerisinde internet hızları açısıdan. Ama geçen sene kullanılmayacak düzeyde olan internet bu sene hız testi yapılmadığı sürece çok rahatsız etmiyor.
-
-
-
-
-
Vodafone de herkesin uyumasıda hızı pek etkilemiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X