Turkcell kullanıcısı fazla olduğu için, bide data git gide daha çok kullanılıyor ondan hız düşüyor,ama iş görüyor mu görür .çok hız sınırsız internet olmadıktan sonra çok biseye yaramaz bana göre. |
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1326. sayfa)
-
-
-
-
Biraz araştırdım yabancı sitelerde ,Nsa 4.5G üzerinde 5G hizmeti verme şekliymis anladığım kadarıyla. Ülkemizde bazı noktalarda 5Gyi denemek için Operatörlere 4.5G uzerinden izin verilmiş galiba ..
-
NSA yayını olarak geçiyor, kendisine kabaca 5G görünümlü 4G yayını denebilir, test için yapılıyor.
-
NetMonster'a göre telefon 4 LTE bir tane de 5G taşıyıcısı üstünden bağlı. 5G için var olan 4G frekansını kullandığından bant genişliği anca 4G hızı sunmaya yetiyor. Normal bir şey. DSS deniyor buna. 4G frekansı dinamik olarak 5G ile paylaşılıyor. NSA denen ise 5G'nin ana çekirdek tarafında 4G sisteminin çekirdeğini kullanması oluyor.
-
Kısacası Çakma 5g
-
-
selamlar arkadaşlar. İstanbul Kadıkoy de ikamet ediyorum. 1 hafta once turkcell den vodafone a gectim.
bundan 2 3 yıl once de vodafone a gecmıstım fakat ınternet hızındakı yavaslık yuzunden 10 gun zor dayanmıs sonrasında tekrar turkcell e donmustum. bu 1 haftalık surec ıcerısınde sankı internet hızları eskıye gore artırılmıs gıbı geldı. yoksa ben mı yanılıyorum.
-
Yanılmıyorsun vodafone hızları arttı -
5Mbps den 10 Mbps ye çıktı
-
-
-
Bu istastasyondan mu aldınız bu hızı?
-
Evet
-
-
Hocam dibine geldiğimde rsrp 60 65lerdeydi hattı android cihaza takıp netmonster üzerinden kontrol ettiğimde yaklaşık olarak burayı gösteriyordu.
-
Geçen sene ben de İzmir-Manisa’da kullanamadığım için cayma bedeli verip operatör değiştirmiştim. Bu sene deneyeyim diye tekrar geçtim, hala en yavaşı ancak rahatsız edici düzeyde değil, kullanımı pek etkilemiyor. Geçen sene video izletmiyordu donmaktan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 54SaKaRYa5454Hocam dibine geldiğimde rsrp 60 65lerdeydi hattı android cihaza takıp netmonster üzerinden kontrol ettiğimde yaklaşık olarak burayı gösteriyordu.
Çok yakınlarda baz istasyonu vardır, etrafa bakmak lazım. Ama o kule değildir hani. Sektör antenleri de çok özel çoklu bant bir anten değil, diğer linkleri de mobil operatörler kullanmıyor. Lisanslı radyolink hatları için radyolink antenleri kullanıyorlar, davul şeklinde olanlardan.
-
Hayır artmadı, artık Kadıköy eskisi kadar yoğun değil de o yüzden. Havalar düzelmeye başladıkça yoğunluk artınca hızlar tekrardan düşmeye başlayacaktır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X