Şimdi Ara

TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (1371. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.406
Cevap
103
Favori
796.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13671368136913701371
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba işlemcilerin hangi bandları birleştirdiğini gösteren site vardı hatırlıyormusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Cacombos var, bir de şurası var. Başka birkaç yer daha vardı ama.

• Muglali4848 kullanıcısına yanıt

40 avroya 20 GB satmak varken niye Türkiye'de uğraşsınlar? O Telekom sayesinde Almanya mobil şebeke mühendisi zengini. İlgili her masada görüyoruz adamları. :D Ama son senelerde baya iyi olmuş gibi kapsamaları.

• Kulenin kontrol üniteleri muhtemelen orada, başka bir şeyler de olabilir içinde. Radyo TV vericileri vs.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

B38 bile birleştiriyordu Vodafone.

• msdos34 M kullanıcısına yanıt

Hızlıyız da kotalı kullandığımız için. Kotalar olmasın, 5 - 10 Mbps görürsen öp başına koy. Bizde mesela 5G bile yok ama Vodafone grubunun en fazla veri kullanan ülkelerinden biriyiz. Yani başka ülkelerde 5G altyapısı olduğu halde bizdeki 4G altyapısı kadar iş yapmıyor. Hani bir de sınırsız olsa grubun 1. olmayı geçtim geri kalanının toplamından fazla kullanırız. TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM 

Vodafone ihalede en dar 4G frekanslarını aldı. Hepsiyle sinyal verse bir istasyondan yine radyolink ile taşıyabiliyor. Hani fiber aman aman bir gelişme sağlamayacak her yerde, çünkü telefon ile baz istasyonu arasındaki radyo kanalında sıkıntı yaşıyor. Radyolink şebekesi ise gayet iyi bir şebeke aslında. Doğru planlandığında da gecikme için bir olumsuzluk yaratmıyor. Hatta kıvranan fiber rotaları yerine radyolink ağları döşüyordu borsa üçkağıtçıları.

• 
Sayfa: önceki 13671368136913701371
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.