Şimdi Ara

Tüm Operatörler Kamu - Özel Sektör Tarifeleri Referans Bulma (ANA KONU 2025) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
228
Cevap
26
Favori
29.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vodafone koç ailem tarifesi için kod aramaktayım. Fahiş fiyat çekmeden yardımcı olabilecek varsa memnun olurum. Yardımlarınız için pm lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egm yeni tarifesinde ki birine nasıl referans oluyor. Ne uygulamada ne de sitesinde bilgi var. Bilgisi olan var mı?

• birikideneme B kullanıcısına yanıt

Egm tarifelerine Referans işini şu anda yapmıyor Telekom. Bayiler İl müdürlüklerine gönderiyor, il müdürlüğünde Müşteri temsilcisi ise bir aydır geçiş yapamadıklarını sistemden kaldırıldığını söylüyor.

• kendir_li K kullanıcısına yanıt

Sistemde var hocam açılmış anladığım kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birikideneme -- 3 Mayıs 2024; 17:35:51 >
  • Turkcell kamu tariflerine nasıl bakabilirim?

• kendir_li K kullanıcısına yanıt

Kesin bilgi mi? Nisan ayı içinde annemin hattına referans olduk Mayıs sonunda hanımın Temmuz sonunda da benim hatta referans olacağız. Sorunsuz referans işlemi gerçekleti. Tabi bunu EGM mensubu yapamadı onda hata verdi bölge müdürlüğünden hallettik. Hat sahibi mesajları attı referans otomatik olarak düştü

• birikideneme B kullanıcısına yanıt

Hocam bana Nigde il müdürlüğündeki Müşteri temsilcisi olmadığı yapılmadığı yönünde bilgi verdi. Bende kendisine başka illeri sordum hiçbir şekilde olmuyor dedi, 2 Mayıs Perşembe günü. 1 aydır olmuyor dedi ama konuda bir arkadaş Nisan ayında yaptıklarını yazdı. Anladığım kadarıyla bu iş yapılabiliyor ama işi ehline vermek deyimi devreye giriyor is bilmezlerin eline kaldık vesselam.

• Arkadaşlar merhaba, kamu tarifesine referans yapmak istiyorum kendi numaramı ama kamu tarifesindeki kişi onay verince, referans ettiğiniz numara mevcut tarifesinden kamu tarifesine geçiş yapamaz diyor sebebi nedir, ne yapmam lazım

• absfr A kullanıcısına yanıt

Şuan sen hangi tarifedesin,referans olacak abone hangi tarifede. Tam ismini yazın tarifelerin.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Referans olacak İçişleri prime 20 tarifesinde, referanslı olmaya çalışan özgür prime 40 GB tarifesinde.

• absfr A kullanıcısına yanıt

40 GB tarifeden 20 GB tarifeye geçireceğini sanmıyorum. Önce faturasıza geçin desem,o da riskli,ordan geçmek isteyince de hata verebilir. Referans sistemi sona erdi muhabbeti de var. İl yada İlçe Turk Telekom müdürlüklerinde çözüm sağlanıyor denmişti bir ara.

• Merhaba

Türk telekom prime basın tarifesi için referans olabilecek var mı ?

Türk telekom çalışan ailem tarifesi için referans olabilecek var mı ?

referans için bir miktar ödeme yapılır..

• _MİRZAL_ kullanıcısına yanıt

Prime Basın 40 GB tarifesi 200 tl miş...

Sanırım fiyat performans olarak en iyi tarife bu...

Bu tarife kullanan REFERANS OLABİLİYOR MU ACABA...

Bayağı konu pasif kalmış, bilgi de az...

Polisler referans olabiliyor, basın çalışanları bu tarifye referans olabiliyor mu acaba bilen var mı ?

Konuyu aktif edelim :)

Tüm Operatörler Kamu - Özel Sektör Tarifeleri Referans Bulma (ANA KONU 2025)

• referans vermek isteyen varsa ben de alabilirim.

• Vodafone pişmanlığı yaşıyorum referans vermek isteyen mesaj atabilir

• yeni eminiyet 10-20-30-40 gb icin zannedersem ekim ayında zam gelmisti..su an ki zamlı fiyatlari paylasabilirseniz sevinirim keza yeni emniyet referansim var ve haziran -temmuz gibi gecebilirim ve bana tt 'nin teklifi 15 gb icin 240 tl ..

Daha uygun gelirse simdiki 240 tl 'lik tekliften ; 10-20 gb icin mayis'daki sozlesme bitisimi beklicem ...Son 1 aydir 15 gb lik 240 tl 'lik tarifeyi resmen gozume soktu tt uygulamada ve onu da kaybedelirim keza cok saglam bir zam yapacaklar gibime geliyor

• Her şeyin en iyisini kendi bilen zat gene akıl almaya gelmiş Tüm Operatörler Kamu - Özel Sektör Tarifeleri Referans Bulma (ANA KONU 2025) Tüm Operatörler Kamu - Özel Sektör Tarifeleri Referans Bulma (ANA KONU 2025) 

• streamin S kullanıcısına yanıt

internet gb a göre sırasıyla 205, 228, 273 ve 303 tl. az önce görüştüm. 20 gb tarifesindeyim ve yeni 20 ye dahi geçiş izni vermiyo. 30 yada 40 a geçmeyi şart koşuyo

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.