< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tüm Operatörler Kamu - Özel Sektör Tarifeleri Referans Bulma (ANA KONU 2024) (5. sayfa)
-
-
Size referans olan kişi onay vermemiş demek ki o kişiyi arayın onay versin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karşı tarafa abone bulunduğu tarifeden kamu tarifesine geçemez diyor değil mi .
-
Arka arkaya veriyorum gene bu mesaj geliyor 10 günden beri son 2 gün kaldı diyor. Uygulama üzerinden bakıyorum kamu tarifesindeyim
-
Bende bu tarifeye geçecektim vazgeçtim geçiş sorunlu oluyormuş şikayervar sitesinde yüzlerce şikayet egm tarifesiyle alakalı
Emniyet 20 GB Tarifesi'ne referans olabilecek biri var mı? Turk telekoma yeni geçiş yaptım, 1 haftaya 30 günüm dolacak
Birde online işlemler den referans sistemi kısmından işlemleri gerçekleştiren oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_siverekli -- 18 Kasım 2023; 20:39:43 >
Refere edecek bir egm polisimiz yazarsa memnun olurum, aramızda hediyeleşmeler de olabilir efenm.
-
Yanlış yerde referans arıyorsun bulunduğun bölgede polis okulu varsa polis adayı öğrencileri izin günü çarşıda denk gelir elbet gel kardeşim size çay kahve yemek ısmarlayayım de sonra konuya gir egm hattı kullanan varsa aranızda referans kotanız varsa bu güzel kardeşinize referans oluverin bende indirimli fiyattan kullanayim de tabi yemeğin üzerine seni kırmazlar
Tabi bu işin şakası ama burdan kimse tanımadığı birine referans olmaz
Referans olayında, daha önce ki yıllarda ücret karşılığında referans olanlar vardı forumda. Yanlış hatırlamıyorsam, referans bedeli 2 yada 3 fatura bedeline denk geliyordu. Bu şekilde varsa, çok makbule geçer
online işlemler den referans sistemi kısmından işlemleri gerçekleştiren oldu mu?
Güncel
emniyet telekom tarifesine geçişimde bana referans olabilecek varsa sevinirim. şimdiden teşekkürler..
-
Buradan ekmek çıkmaz boşuna bekleme
Bilmediğim için soruyorum referans olunan kişinin de 3 referans hakkı var mı ?
3 Yakınına Kadar Tarifeden Yararlandırma Hakkı
yazıyor turk telekom sitesindeki tarife sayfasında devamında
Tarifedeki bir müşteri, tarifeden yararlandırmak için en fazla 3 kişiye referans olabilir ve kendi adına 7 hat alma hakkı vardır. yazılmış.
-
Referans olunan kişi başka bir kişiye referans olamıyor benim oğlana polis arkadaş referans oldu egm 20 kullanıyor keratalar geçen gün gitmişler tt bayine benim oğlan demiş bana polis amcam referans oldu bende kankama referans olacağım demiş bayi yok demiş referans olunan kişiler başkasına olamaz sadece kurum kimliğini ibraz eden egm personelleri referans olabiliyorlar 3 kişiye kadar demiş yani senin iş biraz yaş
Şu an 90 lira mi bu EGM tarifesi bilgisi olan var mı
-
Hocam Turkcell kontratım bitiyor uygulama üzerinden 10 GB 1000 dk 250 sms 120 TL teklif aldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En ucuzu 40 en pahalı 90 lira tt sitesine egm tarifesi diye arat ayrıntılar yazıyor
Kaçırma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X