Şimdi Ara

Tüm Oyunlarda Hata Raporu Veriyor Yardım Lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pentiumIII 733mhz 384 ram geforce4 mx440 ekran kartı olan bilgisayarım var yüklediğim ve kaldırabildiği oyunlar çalışıyor fakat oyun içinde bi süre sonra windows a çıkıp .exe hata sı veriyor raporu gönder veya gönderme seçenekleri çıkıyor. bütün oyunlarda yapıyor bunu hiç zorlamıcak managerlik oyunlarındada grafikli oyunlardada yardımlarınızı bekliyorum çözümü ne olabilir.

• Virüs ya da spy taratması yaptın mı?
  • evet yapıldı hiç bir virüs yada spy bulmadı...
  • Bana öyle geliyor ki senin işletim sistemi hata vermeye başlamış.Bence işletim sistemini onarmayı bi denemelisin.
  • fkat yani birçok kere format attım attırdım farklı farklı yükledim hepsinde oluo işletim sistemlerinin.
  • peki oyun cdlerini değiştirmeyi hiç denedin mi?BElki zararlı bir yazılım vardır içlerinden birinde.
  • evet kesinlikle başka bilgde düzgün çalışıo cdler yani tüm oyunlarda oluo oyun olsun yeter :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş o zaman senin donanımsal bir sorunun var ve bu sorun yazılıma yansıyor.Bir çakışma olayı falan söz konusu olabilir.İlk aldığın zamanlarda da böyle hatalar veriyormuydu,yoksa sonradan mı yapmaya başladı veya sen sonradan bir parça falan ekledin mi bilgisayara?
  • ya ilk aldıım da yoktu sonra 98 den xp ye geçtim hatalar vermeye başladı sonra bende tekrar 98 e geçtim ama düzelmedi devam etti sonra düzelir diye ekran kartı ve ram aldım fakat devam ediyor işte
  • Kardeş senin harddiskten şüphelendim şimdi.Hiç bad sectör tarattın mı?Bozuk olan küme veya claster olabilir.
    Peki işletim sistemini kurarken hata falan aldın mı hiç?
  • işletim sistemi kurarken hata almadım fakt o dediin hardisk bad sector taratmadım nasıl yapılıo??
  • Bunu yapan programlar var.Programı bilgisayara kuruyorsun bir tane boot disk (disket) yapıyorsun.Sonra o disketle bilgisayarı başlatıyorsun ve taramaya geçiyor.Benim kullandığım HDD Regenetör diye bi programdı.google'ye yaz bulursun.
  • hardiskte sorun yok heralde başka bi nedeni olmalı ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.