Şimdi Ara

TÜM PUAN TÜRLERİNE TERCİH TAHMİNİ YAPILIR(TUTTURABİLDİM Mİ MERAK ETTİM) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
5
Favori
18.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okansss

quote:

Orijinalden alıntı: eturkok5

http://forum.donanimhaber.com/m_64360267/tm.htm arkadaşlar bi bakabilrmisiniz (MF4) ?

istanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği iö gelecek gibi

teşekkürler kardeş 2. gelemez mi peki sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbt

TM1: 36 BİN

TM2: 31 BİN

TM3: 26 BİN

1- Selcuk hukuk 15 bin tm2

2-Selcuk hukuk 2.öğretm 20 bin tm2

3- odtü siyaset bilimi kamu yönetmi 14 bin tm2

4- ankara siyaset bilimi kamu yönetimi 15 bin tm2

5- hacettepe siyaset kamu yönetimi ing 23 bin tm2

6- hacettepe ing iktisat 23 bin tm1

7- hacettepe ing işletme 31 bin tm1

8-ankara maliye 28 bin tm1

9- hacettepe maliye 46 bin 500 tm1

10- gazi kamu yönetimi 46 bin tm2

11- hacettepe iktisat 45 bin tm1

Hangisi gelir ve düşünceleriniz?

hacettepe maliye geleceğine inanıyorum.
  • Boğaziçi Tarih 2011de 1440la kapatmış. Bu yıl 1645le girme ihtimalim nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krslnn

sıralamam 12700. gazi diş 12600 erciyes 13700 hangisi gelir

hocam diş çok tercih ediliyor artık yani tıptan sonra en popüler meslek haline gelmeye başladı son yıllarda bir de gaziyse o okulun adı çok daha fazla tercih edilir ve işin ilginci sıralamalar çok yakın ama ben erciyes şansınızı %70 görürken gaziyi %30 görüyorum.
  • peki çok teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Fidanboy

Merhaba

ygs2:96k
    mf3:10
    9k

Açıkta kalır mıyım ?

Yazdıgım son 3 üniversite hakkında bilgim yok, bilgilendirebilirmisiniz?

TÜM PUAN TÜRLERİNE TERCİH TAHMİNİ YAPILIR(TUTTURABİLDİM Mİ MERAK ETTİM)

akdeniz üniversitesi hemşirelik gelecek gibi duruyor sürpriz olmazsa.Açıkta kalma şansınızı zayıf görüyorum.Celal bayar üniversitesi dağın başında bir üniversitesi sosyal yaşam yok denecek kadar az son yıllarda eğitim olarak şaha kalkamasa da kıpırdanmalar başladı az da olsa toparladı.Dumlupınar üniversitesi kütahya da mühendislik eğitimi genel itibariyle kötü ama siz hemşirelik yazmışsınız sağlık alanında iyi oldugunu duymustum sehir olarak gene vasat bir yer kütahya.Burdur hakkında ben de pek kayda değer bir şey bilmiyorum ne söylesem yalan olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacklife94

Boğaziçi Tarih 2011de 1440la kapatmış. Bu yıl 1645le girme ihtimalim nedir?

Sıralama tahmininde karşılaşmıştık galiba seninle nickin yabancı gelmedi neyse boğaziçi tarih formasyonun kalkması,sınav zorluğu,kontenjan bunlar olumlu ama boğaziçinin çokça tercih edilmesi de olumsuz bir durum ama ben gireceğini umuyorum en sonlardan.
  • quote:

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_64360267/tm.htm arkadaşlar bi bakabilrmisiniz (MF4) ?

istanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği iö gelecek gibi

teşekkürler kardeş 2. gelemez mi peki sence ?

yeni açılan yerler hakkında pek bir bilgim yok ne söylesem yalan olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blacklife94

Boğaziçi Tarih 2011de 1440la kapatmış. Bu yıl 1645le girme ihtimalim nedir?

Sıralama tahmininde karşılaşmıştık galiba seninle nickin yabancı gelmedi neyse boğaziçi tarih formasyonun kalkması,sınav zorluğu,kontenjan bunlar olumlu ama boğaziçinin çokça tercih edilmesi de olumsuz bir durum ama ben gireceğini umuyorum en sonlardan.

Tesekkurler.evet karsılastk.sıralaman 1600-1700 arası olur demiştin,tam isabet.:)

• evet arkadaşlar hepinize yanıt vermiş oldum böylece ben çıkıyorum artık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canbt

TM1: 36 BİN

TM2: 31 BİN

TM3: 26 BİN

1- Selcuk hukuk 15 bin tm2

2-Selcuk hukuk 2.öğretm 20 bin tm2

3- odtü siyaset bilimi kamu yönetmi 14 bin tm2

4- ankara siyaset bilimi kamu yönetimi 15 bin tm2

5- hacettepe siyaset kamu yönetimi ing 23 bin tm2

6- hacettepe ing iktisat 23 bin tm1

7- hacettepe ing işletme 31 bin tm1

8-ankara maliye 28 bin tm1

9- hacettepe maliye 46 bin 500 tm1

10- gazi kamu yönetimi 46 bin tm2

11- hacettepe iktisat 45 bin tm1

Hangisi gelir ve düşünceleriniz?

hacettepe maliye geleceğine inanıyorum.

peki tutmama ihtimali var mı sence maliyenin? sıralamalar yükselcek falan diyolarya. kesin gelir dimi

• Mf2 sıralamam 26900 Mf4 sıralamam 25041
    1-itü ingilizce kimya mühendisliği-19000
    2-boğaziçi kimya bölümü-24600
    3-bilkent kimya bölümü-55300
    bunların icinde istediğim yer boğaziçi kimya bölümü fakat arada 2300 kisi fark var ayni zamanda bu sene pedogojik formasyonlarında kaldırıldığı göz onunde bulundurulursa sizce tutma şansı var midir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga

İ. D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) /Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi/Mimarlık (%50 Burslu)

İ. D. BİLKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) /Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi/Mimarlık

TED ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi/Mimarlık (İngilizce) (Tam Burslu)

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Mimarlık ve Tasarım Fakültesi/Mimarlık (Tam Burslu)

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Mimarlık ve Tasarım Fakültesi/Mimarlık (%75 Burslu)

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Mühendislik Fakültesi/İnşaat Mühendisliği (İngilizce) (Tam Burslu)

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Mimarlık ve Tasarım Fakültesi/Mimarlık (%50 Burslu)

TED ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi/Mimarlık (İngilizce) (%50 Burslu)

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Mühendislik Fakültesi/İnşaat Mühendisliği (İngilizce) (%75 Burslu)

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Mühendislik-Mimarlık Fakültesi/İnşaat Mühendisliği (%50 Burslu)

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Mühendislik Fakültesi/İnşaat Mühendisliği (İngilizce) (%50 Burslu)

ATILIM ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Mühendislik Fakültesi/İnşaat Mühendisliği (İngilizce) (%50 Burslu)

ATILIM ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi/Mimarlık (%25 Burslu)

Siralamam 75691

üniversitelerin sıralamalarını yazarsanız yardımcı olabilirim.

Hepsi yeni aciliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mśtfzfr

Sıralamam 9200

1. İst Hukuk 7k küsür
    2. İst Hukuk İÖ 11.500
    3. ODTU işletme 5k küsür
    4. ODTU iktisat 9500
    5. Marmara Hukuk 9k küsür galiba
    6. Marmara Hukuk İÖ 13.500
    7. Özyeğin Hukuk 9500
    8. İst Ticaret Hukuk hatırlamıyorum
    9. Dokuz Eylül Hukuk 11500
    10. İst Bilgi İşletme-Ekonomi hatırlamıyorum
    11. İst Bilgi İşletme 18k
    12. Marmara İşletme İng 21k
    13. Ankara Siyasal 15k

öncelikle özür diliyorum yazdıklarınızı gördüm o kadar çok mesaj olunca farkında olmadan atlamışım kusura bakmayın.Şimdi sıralamanıza en uygun yer bence ist.hukuk iö dür önünüzde sayısalların olması,kontenjan,sınav zorluğu olumlu yonde etkiler istanbul üniversitesi örgün 7420 ile almış önceki seneye baktım 9080 miş yani tercih edilen bir yer bir de 2011 daha zor bir sınavdı buna rağmen böyleyse 1.öğretim şansınızı zayıf görüyorum ama 2.öğretim %90 diyorum.

Estağfurullah hocam o kadar mesaj var görememen normal. Teşekkür ederim tahminin için inşallah dediğin gibi olur.

•  TÜM PUAN TÜRLERİNE TERCİH TAHMİNİ YAPILIR(TUTTURABİLDİM Mİ MERAK ETTİM)

mf 3 sıralama 8500 neresi olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugur876 -- 10 Ağustos 2012; 2:39:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Meryem_

Ts1 6999 Ts2 4710

1-İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ COĞRAFYA Ts1 8.770
    2-İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI Ts2 3.590
    3-MİMAR SİNAN TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI 7.550
    4-YILDIZ TEKNİK TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI 7.820
    5-İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI İ.Ö 9.690
    6-İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM Ts1 13.400
    7-İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM İ.Ö 24.100

hangisi gelir ?

1.tercihiniz gelecektir bence tak diye son zamanlarda bu bölümlerde düşüşler var ama istanbul üniversitesinde pek düşüş olacağını zannetmiyorum rahat yerleşeceğiniz kanaatindeyim.

teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: axi___

TM-1 97762
    TM-2 92392
    TM-3 89884

01. Tercih BARTIN ÜNİVeRSİTESİ/Eğitim Fakültesi/Sınıf Öğretmenliği

02. Tercih KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ/Eğitim Fakültesi/Sınıf Öğretmenliği

03. Tercih SİNOP ÜNİVERSİTESİ/Eğitim Fakültesi/Sınıf Öğretmenliği

04. Tercih GİRESUN ÜNİVERSİTESİ/Eğitim Fakültesi/Sınıf Öğretmenliği

05. Tercih RECEP TAYYİP ERDOĞAN (RİZE) ÜNİVERSİTESİ (RİZE)/Eğitim Fakültesi/Sınıf Öğretmenliği

06. Tercih ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ/Eğitim Fakültesi/Sınıf Öğretmenliği

07. Tercih KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ/Eğitim Fakültesi/Sınıf Öğretmenliği

08. Tercih ANKARA ÜNİVERSİTESİ/Sağlık Bilimleri Fakültesi/Sağlık Kurumları Yöneticiliği(64.300)

09. Tercih MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Sağlık Bilimleri Fakültesi/Sağlık Yönetimi(66.400)

10. Tercih SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ (ISPARTA)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Sağlık Yönetimi(88.100)

11. Tercih SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Sağlık Bilimleri Fakültesi/Sağlık Yönetimi(81.800)

12. Tercih KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ/Sağlık Bilimleri Fakültesi/Sağlık Yönetimi(92.900)

13. Tercih ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji(77.100)

14. Tercih ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ (SAMSUN)/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji(108.000)

15. Tercih MERSİN ÜNİVERSİTESİ/Fen-Edebiyat Fakültesi/Sosyoloji(99.700)

16. Tercih MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/İktisat Fakültesi/Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri(99.200)

17. Tercih ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri(147.000)

18. Tercih AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri

19. Tercih ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (AYDIN)/Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri

20. Tercih KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (TRABZON)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri

Ankara saglık 2011 kılavuzunda 46bin Marmara saglık 2011 kılavuzunda 50bin.. Bu yılın kılavuzunda ankara saglık64 bin.. marmara saglık66bin... Bunların ikisinden birinin olma ihtimali var mıdır ya da hangisi olabilir yorum lütfen.

hocam öncelikle çok karışık bir liste olmuş her meslek türü var maaşallah.Ama ben 12.tercihi sizin için uygun görüyorum sağlık yönetimi çok tercih edilmiyor üniversitenin adının da kırıkkale olması sizin için avantaj diyorum.

üniversitenin adının kırıkkale olması mı :S bu nasıl yorumdur anlam veremedim ben :S marmara ya da ankaranın olma ihtimali nedir sence ? zaten liste istek sırasına göre yapıldı..

• mf4 70k
    Sau insaat io 72k
    Ktu insaat io 78 k

Altlara başka şeyler de yazdım.90-100 klık.

• mf3 sıralamam 22800 sizce neresi gelir bana...

http://a1208.hizliresim.com/10/b/bqbfd.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: wardah

Ts2 den tercih yaptım sıralama 116 bin 98 binle kapatan tarih bölümü gelir mi?

cevap verebilirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.