Şimdi Ara

TÜM PUAN TÜRLERİNE TERCİH TAHMİNİ YAPILIR(TUTTURABİLDİM Mİ MERAK ETTİM) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
5
Favori
18.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okansss

quote:

Orijinalden alıntı: sarman29

quote:

@sarman29 sakarya bilgisayar 2.öğretim gelir gibi duruyor bu sene hem sınav zorluğu,hem de kontenjan artışından dolayı.Puan sisteminde değişiklik de olsa sonlardan girersiniz bence.

Ktü şansı yok mu diyorsun.

Teşekkürler bu arada yorum için.

ktü biraz sıkıntılı gibi ama belli olmaz şansınız elbette var.

Ktü geldi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@sarman29 sakarya bilgisayar 2.öğretim gelir gibi duruyor bu sene hem sınav zorluğu,hem de kontenjan artışından dolayı.Puan sisteminde değişiklik de olsa sonlardan girersiniz bence.

Ktü şansı yok mu diyorsun.

Teşekkürler bu arada yorum için.

ktü biraz sıkıntılı gibi ama belli olmaz şansınız elbette var.

Ktü geldi.

yanılmısım evet insallah istedigin bolumdur hayırlı olsun.

• benim tuttu dostum gelmeyeceğinden çok korkuyordum. bana umut oldun Allah razı olsun:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonzales

benim tuttu dostum gelmeyeceğinden çok korkuyordum. bana umut oldun Allah razı olsun:)

ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana hayırlı olur ins senin icin

• ankara dis geldi :)
  • hacettepe kimya geldi :) Ege demiştin hacettepe geldi
  • ben istanbul coğrafya bekliyordum sen de istanbul dedin sonuç:ilk tercihim istanbul geldi :)
  • Tutturdun tm2 22946 idi ist sbf kamu tuttu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nazli35

TM1 - 99 015 K

TM2- 81 194 K

YGS6- 166 815 K

01. Tercih 103110672 DOKUZ EYLÜL ÜNİVeRSİTESİ (İZMİR)/Denizcilik Fakültesi/Denizcilik İşletmeleri Yönetimi (İngilizce) 42K
    02. Tercih 103130234 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/Denizcilik Fakültesi/Denizcilik İşletmeleri Yönetimi (İngilizce) (İÖ) 62K
    03. Tercih 106910567 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ/Barbaros Denizcilik YüksEkokulu/Denizcilik İşletmeleri Yönetimi YGS6 149K
    04. Tercih 110310171 BÜLENT ECEvİT (ZONGULDAK KARAELMAS) ÜNİVERSİTESİ (ZONGULDAK)/Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu/Denizcilik İşletmeleri Yönetimi YGS6 197K
    05. Tercih 103410263 EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İşletme 70 KÜSÜR K
    06. Tercih 103430082 EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İşletme (İÖ) 107K
    07. Tercih 103110345 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İşletme 107 K
    08. Tercih 103130094 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İşletme (İÖ) 140K
    09. Tercih 109910073 YALOVA ÜNİVERSİTESİ/Yalova İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Uluslararası İlişkiler (İngilizce) 80K FALAN
    10. Tercih 106910222 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Uluslararası İlişkiler
    11. Tercih 108810289 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Uluslararası İlişkiler
    12. Tercih 106910204 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İşletme 140 KÜSÜR K
    13. Tercih 103810144 ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İşletme
    14. Tercih 108910428 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İşletme
    15. Tercih 108810244 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/İşletme Fakültesi/İşletme
    16. Tercih 101510417 BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İşletme
    17. Tercih 108610219 PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ (DENİZLİ)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İşletme 191 K FALAN

12 ile 17 arası yazmadıklarım 140 190K arası

isteğe bağlı tercih yaptınız galiba 4.tercihiniz gelecektir denizcilik işletmeleri yönetimi şu sıralar daha yeni fazla tanınmıyor sıralamaların iyileşeceğine inanıyorum seneden seneye ama bence bir 5-10 yılı var rahat 4.tercih gelir diyorum.

Çok şükür, 3. geldi :))

• up
  • Orijinalden alıntı: gcem

Orijinalden alıntı: gcem

Orijinalden alıntı: gcem

sıram 13k sence benimki nolur neresi gelir ?

TÜM PUAN TÜRLERİNE TERCİH TAHMİNİ YAPILIR(TUTTURABİLDİM Mİ MERAK ETTİM)

Yok onemil degil hocam.Kocaeli veya konya muhtemel ama ben konyayı daha yakın görüyorum.

dişler o kadar yükselir mi ki yav

konya dedin marmara geldi hocam

• up evet simdiye kadar 4 tane tutturmusum 4 de tutturamısım

• Bundan sonraki süreçte arkadaşımıza özel ileti ile ulaşabilirsiniz.
    Malumunuz yerleştirmeler belli oldu, artık tahminlerle işimiz kalmadı.

Herkes için en iyisi olur umarım.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.