Şimdi Ara

TÜM PUAN TÜRLERİNE TERCİH TAHMİNİ YAPILIR(TUTTURABİLDİM Mİ MERAK ETTİM) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
5
Favori
18.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Polipeptit

MF-1 sıralamam:80450

01. Tercih 110110076 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Fen-Edebiyat Fakültesi/İstatistik (97K)
    02. Tercih 107510029 MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Fen-Edebiyat Fakültesi/İstatistik (125K)

2 tercih yaptım

ytü istatistik gelecektir 125k yı yazmanız iyi olmus her ihtmale karsı en kotu orası gelir.Ama ytü %80 diyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceyline

1,cerrahpaşa tıp:2130
    2,ege tıp:3050
    sıralamam:2124

size yorum yapmak güç ama gene yardımcı olmaya çalışayım.Cerrahpaşa tıp çokça tercih edilen iyi okullardan biri.Tıp hedefleyen insanın rüyalarını süsleyen bir üniversite o yüzden talep cok olacaktır gecen sene ile bu sene cok farklı kontenjan,puan hesabındaki değişiklik vs.Sıralamasının en fazla 100 kişi değişeceğini tahmin ediyorum ancak iyi yönde mi kötü yönde o bilinmez.Ancak bana göre ege tıp gelecek.
  • birisi fizik müh yazmış.kafayı yemiş sanırım arkadaş.neyse hayırlısı olsun.ben de fizik mühendisliğini bıraktım bu arada.

tm-1 sıralamam 106.652 ilk tercihim marmara iktisat(iö) 110.000 gelir mi hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okd -- 14 Ağustos 2012; 0:47:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechanic45

sıralamam 94bin
    Pamukkale Makine 87bin ama 2010 78bin yani 9bin düşmüş girme ihtimalim nedir ?

sorunu cevaplamıştım.Şansını yarı yarıya görüyorum.Her ihtimale kendini hazırla ama içimde daha çok yerleşirsin gibi bir his var.Hakkında hayırlısı olur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERASER047

01. Tercih 205051054 PLATO MESLEk YÜKSEKOKULU (İSTANBUL)/Plato Meslek Yüksekokulu/Medya ve İletişim (Tam Burslu)
    02. Tercih 205050065 PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU (İSTANBUL)/Plato Meslek Yüksekokulu/Basım ve Yayın Teknolojileri (Tam Burslu)
    03. Tercih 205051063 PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU (İSTANBUL)/Plato Meslek Yüksekokulu/Medya ve İletişim (%50 Burslu)
    04. Tercih 205050092 PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU (İSTANBUL)/Plato Meslek Yüksekokulu/Basım ve Yayın Teknolojileri (%50 Burslu)
    05. Tercih 205050047 PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU (İSTANBUL)/Plato Meslek Yüksekokulu/Radyo ve Televizyon Programcılığı (Tam Burslu)

Okul puanı 67.5,Aobp'de 316...Basım Yayın'a sınavsız yerleşme hakkım var.
    Ygs yerleştirme puanıda 197...

Ne olur sizce?

hocam 2 yıllıklar hakkında bilgim yok denecek kadar az.Bence onu daha iyi anlayan birisine iyi edersin.Boşuna seni ümitlendirmek veya üzmek istemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: okansss

quote:

Orijinalden alıntı: gzmnrrgn

bahçeşehir ftr(burssuz)(yeni) kaç binle kapatır? düşüncesi olan var mı?

valla yeni yerlerden kaçıyorum hocam.Tahmin yapmak zordur.

acıbadem gibi hastanesi olan üniversiteler 47.000 ile kapatmış bide bahçeşehir yeni.hiç tahmin edemiyorum ama 49-50 bindeyim gelme ihtimali nedir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoksumsu

http://forum.donanimhaber.com/m_64125432/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64467077
    Neresi gelir?

3.tercihinizin kontenjanı 3 azalsa da vakıf olması avantajınıza o yüzden büyük ihtimalle 3.tercih gelir.
  • quote:

quote:

quote:

acıbadem gibi hastanesi olan üniversiteler 47.000 ile kapatmış bide bahçeşehir yeni.hiç tahmin edemiyorum ama 49-50 bindeyim gelme ihtimali nedir sizce?

ordan yola çıkarsak bahçeşehir de yabana atılmayacak kadar güzel prestijli bir üniversite.Ben 52-53 bin civarı kapatacağı kanaatindeyim.Ama tamamiyle tahmin çok farklı sonuçlar ortaya çıkabilir.Her şeye hazırlıklı olmalısın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ordan yola çıkarsak bahçeşehir de yabana atılmayacak kadar güzel prestijli bir üniversite.Ben 52-53 bin civarı kapatacağı kanaatindeyim.Ama tamamiyle tahmin çok farklı sonuçlar ortaya çıkabilir.Her şeye hazırlıklı olmalısın.

evet bahçeşehir iyi bir üniversite.o yüzden gelmeyeceğini düşünüyorum ben.
    bahçeşehirden sonra
    izmir ünv ftr 56.700
    haliç ünv. ftr 63.100
    mevlana ünv ftr 114.000 olarak sıraladım

• mf3 sıra 8424
    1-paü tıp 7890
    2-adü tıp 8200
    3-sdü tıp 8900
    4-akü tıp 9600
    5-hacettepe diş 10500
    6-ankara diş
    7-ege diş
    8-ytü elektronik habelşme müh.
    9-ytü pc müh.
    10- hacettpe pc müh.

hangisi gelir paü 534 düşmez mi geçen sene 830 düşmüşt ihtimal yok mudur :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paradoksumsu

http://forum.donanimhaber.com/m_64125432/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64467077
    Neresi gelir?

3.tercihinizin kontenjanı 3 azalsa da vakıf olması avantajınıza o yüzden büyük ihtimalle 3.tercih gelir.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Dreams

Tercih listem bu istek sırasına göre yaptım sıralamaya göre değil. Ölü tercih falan demeyin yani :)
    Sosyal Bilgiler Öğretmenliği gelir mi ? Tarih Öğretmenliğine kalır mıyım en kötü ihtimal Türk Dili ve Edebiyatına kalır mıyım ?
    Bu 3 soru yedi bitirdi beni...
    Burak Kılanç şahsiyetine göre hiçbiri gelmez gibi görünüyor off :(
    Şu mübarek günde lütfen biri cevap versin.
    Cevap almak için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
    İnsafınıza kalmış...

Ts1 29715
    Ts2 27749

http://www.ressim.net/i/6021730

bence o şahsiyete prim vermeyin.Çok pimpirikli bir adam.Her türlü senaryoyu kuruyor şöyleydi böyleydi falan puanlar yanlış hesaplandı pembe gözlük takmayın.Lan kontenjanların artması,yeni açılan bölümler felan hiç mi etkilemeyecek bunu hiç söylemiyor işi gücü milleti telaşa sürüklemek.Bazı öğrenci arkadaşların uykularını kaçırmaktır.Müneccim misin de böyle gelmez falan diyorsun hocam bence sana sinop üniversitesi sosyal bilgiler öğretmenliği gelecek benim tahminimi sorarsan ama tekrarlıyorum TAHMİNİME GÖRE.

• quote:

Orijinalden alıntı: canaragorn

MF3 sıralamam 552:
    1)Koç tıp tam burs
    2)Cerrahpaşa İng.
    3)Cerrahpaşa Tür.
    Tahminler lütfen.

Koç tıp tam burslu gelme şansı var ama ben daha çok cerrahpaşa ing.geleceği kanaatindeyim sonlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahm3tow

benim sıralamam 68.150 iken ege üniversitesi sanat tarihi 68.900..gelir mi sizce??????

Büyük ihtimal geleceğini düşünüyorum.Çok fazla ilgi gösterilmeyen bir bölüm 70 bine düşeceğini tahmin ediyorum.Hakkında hayırlısı olur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

İtü metalurji ve malzeme istiyorum.

Gecen seneye kadar duzenli olarak dusus Var 2010 da 28 k ya dusmus, gecen sene ise 27 k ya cikmis.

Ne kadar yukselsede tercih eden sayisida 1600 den 900 e dusmus.

İng 9, Turkcesi de 5 kisi artmis. Siram 30k

Sizce sansim ne kadar ?

Arada kalmis sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eksi-1

http://forum.donanimhaber.com/m_64010776/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64010776 yorumunuzu bekliyorum hocam

%95 yerleşirsin hocam içini ferah tut.
  • TS-1
    1133

Galatasaray Üniversitesi İletişim
    770

Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigstake

Dostum sıralamam 45079 . Ege Ua ilişkiler 40800 gelme ihtimali yüzde kaç? Ayrıca Ege Uluslararası İlişkiler (iö) 55000 Onun gelme ihtimali yüzde kaç. Teşekkürler şimdiden.

Hocam öncelikle öyle hemen kesin şu kadar yerleşirsin diyemem.Ama ege örgün sansınızı zayıf görüyorum %20 civarında 2.ögretim ise %80 gelir.
  • sıram 13k sence benimki nolur neresi gelir ?

TÜM PUAN TÜRLERİNE TERCİH TAHMİNİ YAPILIR(TUTTURABİLDİM Mİ MERAK ETTİM)
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

İtü metalurji ve malzeme istiyorum.

Gecen seneye kadar duzenli olarak dusus Var 2010 da 28 k ya dusmus, gecen sene ise 27 k ya cikmis.

Ne kadar yukselsede tercih eden sayisida 1600 den 900 e dusmus.

İng 9, Turkcesi de 5 kisi artmis. Siram 30k

Sizce sansim ne kadar ?

Metalurji ve malzeme beklenen çıkışı yakalayamadı.Bu yıl da fazla tercih edilmeyeceğini tahmin ediyorum.Kontenjanın arması avantajınıza ama bence 3 bin geriye gitmez gibi duruyor hocam.İnsallah yanılırım da girersin ama bence olmayacak gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.