Şimdi Ara

TÜM PUAN TÜRLERİNE TERCİH TAHMİNİ YAPILIR(TUTTURABİLDİM Mİ MERAK ETTİM) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
5
Favori
18.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okansss

quote:

Orijinalden alıntı: okd

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okd

birisi fizik müh yazmış.kafayı yemiş sanırım arkadaş.neyse hayırlısı olsun.ben de fizik mühendisliğini bıraktım bu arada.

tm-1 sıralamam 106.652 ilk tercihim marmara iktisat(iö) 110.000 gelir mi hocam ?

hocam şansınız var ama bence olmayacak gibi bu puanların değişik hesaplanması sizi vurur büyük ihtimalle geçen sene edebiyata,coğrafyaya girmeyen sayısalcı 50 k olabilirken bu yıl o mumkun değil o yuzden sıralamalarınız tm ağırlıklı bu dezavantajınıza kontenjan artısı avantajınıza ama ben çoğunlukla yerleşemeyeceğiniz kannatindeyim ama gelme şansı da var inşallah gelir.

öncelikle iyi temennileriniz için teşekkür ederim fakat anlayamadğım bir husus var ve yanlışım varsa düzeltin.geçen senelerde aralarda sayısalcılar olduğu için herkes sıralamasının önünde olan yerlere girebiliyorlardı sayısalalr terih yapmadığı için.diyelim ki bu sene arada hiç sayısalcı olmasın.yani o zaman tercih yaptığımızda önümüzde ki yerlere yerleşme şansımız kalmıyor çünkü herkes hemen hemen kendi sıralamsını tercih edecek.yani 1.olan adam tutupra 5. olanı alan yeri yazmayacak.ama 5.olan adam 3. yü alan yeri yazamayacak.bence bu sene önümüzde lan yerlere yerleşme şansımız az ama kendi sıralamamız ve gerisi için şansımız daha yüksek.ben uzman değilim sadece benim görüşüm bu belki yanlış düşünüyor olabilirim ama böyle düşünüyorum.teşekkürler yorum ve iyi dilekleriniz için.

hocam senin dediğin de olabilir ama bu tercih dönemi her türlü sürprize açık önceki senelerde yakın çevremde neler duydum en olmadık yerler gelebilir tamamiyle arz-talep cercevesi icinde o yuzden benim yorumuma bakıp moralimi bozma bu benim görüsümdür. Sonucta ben TAHMİN yapıyorum milleti yerlestirmiyorum.Hakkınızda hayırlısı olsun insallah.

elbette hakılısın.dediğin gibi arz-talep meselesiyle alakalı bir durum.neyse bakalım bekleyip göreceğiz neyin ne olacağını tekrardan teşekkür ederim iyi geceler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ERASER047

01. Tercih 205051054 PLATO MESLEk YÜKSEKOKULU (İSTANBUL)/Plato Meslek Yüksekokulu/Medya ve İletişim (Tam Burslu)
    02. Tercih 205050065 PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU (İSTANBUL)/Plato Meslek Yüksekokulu/Basım ve Yayın Teknolojileri (Tam Burslu)
    03. Tercih 205051063 PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU (İSTANBUL)/Plato Meslek Yüksekokulu/Medya ve İletişim (%50 Burslu)
    04. Tercih 205050092 PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU (İSTANBUL)/Plato Meslek Yüksekokulu/Basım ve Yayın Teknolojileri (%50 Burslu)
    05. Tercih 205050047 PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU (İSTANBUL)/Plato Meslek Yüksekokulu/Radyo ve Televizyon Programcılığı (Tam Burslu)

Okul puanı 67.5,Aobp'de 316...Basım Yayın'a sınavsız yerleşme hakkım var.
    Ygs yerleştirme puanıda 197...

Ne olur sizce?

hocam 2 yıllıklar hakkında bilgim yok denecek kadar az.Bence onu daha iyi anlayan birisine iyi edersin.Boşuna seni ümitlendirmek veya üzmek istemem.

Tamam teşekkürler hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: gcem

quote:

quote:

sıram 13k sence benimki nolur neresi gelir ?

TÜM PUAN TÜRLERİNE TERCİH TAHMİNİ YAPILIR(TUTTURABİLDİM Mİ MERAK ETTİM)

Konunun başını okumadınız galiba.Üniversitelerin sıralamalarını yazmamışsınız.

kusura kalma hocam yanlış fotoyu koymuşum farketmedim

Yok onemil degil hocam.Kocaeli veya konya muhtemel ama ben konyayı daha yakın görüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: owyeaman

1 muğla bilg.muh 53k
    2 paü bilg.muh 56k
    3 dumlupinar bilg.muh 72k
    kendi sıralamam 70k.3e yerleşirim sanırım?

büyük ihtimalle evet 3 gelecektir.
  • Orijinalden alıntı: okansss

Yok onemil degil hocam.Kocaeli veya konya muhtemel ama ben konyayı daha yakın görüyorum.

dişler o kadar yükselir mi ki yav

• quote:

Orijinalden alıntı: k.b.

sıram 36.451 i.ü ing iktisat 35.700 kesin olur mu ?

kesin dememekle beraber sansınızı %50 görüyorum her seye hazırlıklı olun bence.
  • Orijinalden alıntı: gcem

dişler o kadar yükselir mi ki yav

tıptan sonra en popüler meslek haline gelmeye başladı hocam.Kocaeli üniversitesi konyaya göre daha iyi bir üniversite olarak tanımlandığından ve istanbula yakınlığından dolayı çokça tercih edileceğini tahmin ettiğimden konyayı daha yakın gördüm.

• quote:

quote:

quote:

sen gel beni dinle kocaeli diş hayırlı olsun, benim de 12800 sıralamam var esogü ve akdeniz in ardından kocaeli yazdım, bakarsın bölümdaş oluruz :)

• evet bugünlük bu kadar çok yoruldum herkese iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy062

quote:

quote:

quote:

sen gel beni dinle kocaeli diş hayırlı olsun, benim de 12800 sıralamam var esogü ve akdeniz in ardından kocaeli yazdım, bakarsın bölümdaş oluruz :)

ankara olma ihtimali hiç mi yok yav
    bence bölümdaş oluruz büyük ihtimal

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Dreams

Tercih listem bu istek sırasına göre yaptım sıralamaya göre değil. Ölü tercih falan demeyin yani :)
    Sosyal Bilgiler Öğretmenliği gelir mi ? Tarih Öğretmenliğine kalır mıyım en kötü ihtimal Türk Dili ve Edebiyatına kalır mıyım ?
    Bu 3 soru yedi bitirdi beni...
    Burak Kılanç şahsiyetine göre hiçbiri gelmez gibi görünüyor off :(
    Şu mübarek günde lütfen biri cevap versin.
    Cevap almak için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
    İnsafınıza kalmış...

Ts1 29715
    Ts2 27749

http://www.ressim.net/i/6021730

bence o şahsiyete prim vermeyin.Çok pimpirikli bir adam.Her türlü senaryoyu kuruyor şöyleydi böyleydi falan puanlar yanlış hesaplandı pembe gözlük takmayın.Lan kontenjanların artması,yeni açılan bölümler felan hiç mi etkilemeyecek bunu hiç söylemiyor işi gücü milleti telaşa sürüklemek.Bazı öğrenci arkadaşların uykularını kaçırmaktır.Müneccim misin de böyle gelmez falan diyorsun hocam bence sana sinop üniversitesi sosyal bilgiler öğretmenliği gelecek benim tahminimi sorarsan ama tekrarlıyorum TAHMİNİME GÖRE.

İnanın içimi rahatlattınız ama bir kere soktu ya o fikri o adam kuruntu yapıyor işte. Dersane hocalarım bile 3-4 kişi gelir inşAllah dedi ama bu adam ömrümden ömür aldı :(. Çok sağolun inşAllah dediğiniz gibi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği gelir teşekkür ederim cevabınız için.

• Bir de bana bak bakalım hangisi gelir?

Sıralama : 121

Tercihler :
    1- Boğaziçi Üniversitesi - PDR
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ceyline

1,cerrahpaşa tıp:2130
    2,ege tıp:3050
    sıralamam:2124

size yorum yapmak güç ama gene yardımcı olmaya çalışayım.Cerrahpaşa tıp çokça tercih edilen iyi okullardan biri.Tıp hedefleyen insanın rüyalarını süsleyen bir üniversite o yüzden talep cok olacaktır gecen sene ile bu sene cok farklı kontenjan,puan hesabındaki değişiklik vs.Sıralamasının en fazla 100 kişi değişeceğini tahmin ediyorum ancak iyi yönde mi kötü yönde o bilinmez.Ancak bana göre ege tıp gelecek.

hocam yapma bunu beher sene 20 kişi gerilediğii düşünürsek bu sene de gerilemez mi??ben çok alıştırmıştım ctf ye kendimi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bloodson

tm3 291k sıralamam
    ygs4 360 k sıralamam

tm 3 de istanbul arel psikloloji burssuz 358k

ygs 4 ydü 550 k burssuz ukü zihinsel sizce nu tercihler gelirmi teşekkür ederim

hocam hangisini öne yazdın ikisi de muhtemel gibi duruyor.

zihinsel engellileri başa yazdım
  • mf1 204k dayım . 219k la kapatmış bir matematik bölümüne yerleşme olasılıgım nedir ?

Nedenini belirterek acıklarsanız sevinirim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirjoe -- 14 Ağustos 2012; 5:06:43 >
  • sıralamam:19500
    mimar sinan mimarlık 16400
    fatih bilg müh. 17300
    ytü mimarlık 18500
    ytü bilgisayar müh 18700 nası olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zetusa -- 14 Ağustos 2012; 6:46:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sla_94

hangisi gelir ki? mf3 sıralamam 8074

çok büyük ihtimalle hacettepe diş hekimliği gelir.omü şansınızı zayıf görüyorum.

hmm :/ neyse olsun artık (:

• 139kdayım 123klık bölüm gelme olasılığı nedir düşüktür inşallah
  • Sıralama 50245
    İTÜ Meteoroloji Müh. 56100 gelir mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mojman

mf4=92.000
    mf3=80.562 celal bayer üni inşaat =88.000 iö
    pamukkale üni inşaat =86.600
    erciyes üni inşaat =79.900
    zirve fizyoterapi ve rehabilitasyon = - paralı tahminini bekliyom ?

celal bayar üniversitesi inşaat iö gelir büyük ihtimalle son zamanlarda celal bayar az az gelişmeye başlasa da bu önümüzdeki 5-10 sene sıralamaları aynı kalacaktır hatta gerileyecektir bence.

Bananda yardimci olurmusunuz lutfen benim siralamam 128 bin zirve hukuk yazdim 117 binle alms siralama 55 ten 96 ya yukselmis girme olaslgm nedr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.