Şimdi Ara

Tüm SD kart markalarının kıyaslanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canon ixus 40 marka fotoğraf makinama 1024 MB'lık SD kart almak istiyorum. Belki konu tekrarı olacak ama, önümde bir sürü marka var. Kalite ve performans açısından tecrübe ve tavsiyelerinizi merak ediyorum. İlginiz için şimdiden teşekkür ediyorum. Markaları aşağıya yazıyorum, selamlar.

1) Sandisk
    2) Diverse
    3) Extrememory
    4) Transcend
    5) Hama
    6) Lexar
    7) Panasonic
    8) Toshiba
    9) Agfa
    10) Fuji
    11) Fujitsu-siemens
    12) Hp
    13) Kingmax
    14) Traxdata
    15) Twinmos
    16) Viking
    17) Ultron

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziraatçı -- 3 Şubat 2005, 8:29:37 >

• Sevgili @ziraatçı,
    Seçim listendeki markalardan SanDisk, Toshiba ve Twinmos'u güvenle kullanabilirsin. Diğer markaları kullanmadığım için pek bir şey söyleyemeyeceğim.
  • sandisk en populerı ve pıyasada en cok kullanılan ama panasonıc de ıyı
  • Piyasada isim yapmış büyük RAM üreticilerinin ürettikleri hafıza ürünleride oldukça kaliteli oluyorlar. Zaten bu tip isim ve marka sahibi firmalar kesinlikle kalitesiz ürünler üretmekten kaçınırlar...

Sandisk bir çok büyük firmaya zaten hafıza kartları üretmekte. Diğer firmalar alıp kendi etiketlerini vurup satıyorlar...

Markasını bilmediğiniz yada ucuz çin malı ürünler oldukça hızlı bozulmakta ve çok fazla Pil tüketmekteler haberiniz olsun...
  • 1gb alıcaksan okuma yazma hızının yüksek olduğu modellere yönelmen gerek, twinmos ultra x, we sandisk ultra 2 ler iyi twinmos 107$+kdv ama sandisk i bilmiyorum , normal bi sd alırsan saniyede ortalam 1,5 mb yazar ve çok bekletir bu yazdığım modeller ortalam 4,8mb yazıyo, okumadada normal modeller 5 mb bunlar 6 mb civarında bi performans sunuyo
  • Arkadaşlar teşekkür ediyorum. Sevgili furkan 1983 bilhassa senin temas ettiğin husus çok önemli.
  • ben kingston sd 512 mb aldım o nasıldır markaya güvendim ama...
  • bende 256 mb kingston sd vardı sattım, çünkü 1,5 mb/sn yazma 5 mb/sn okuma hızı var ve kingston twinmos un ultra-x modeli gibi hatta ondan daha hızlı bi model çıkarttığı için elindeki stokları eritmek için fiyat indirimine gitti geçen sene bu zamanlar 256 mb kingston 110 milyonken şu an 512 mb lığı 70 milyon , linki burda var
    http://www.kingston.com/digitalmedia/sdelitepro.asp?tabs=ds
    bu arada yeni kingston sd ler oldukça iddaalı 8,2mb/sn okuma 7,7mb/sn yazma hızına sahip
  • Türkiye piyasasında ve doğubankta ağırlıklı olarak sandisk, lexar, kingston, twinmos gibi markalar var sanki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.