Şimdi Ara

Tüm televizyonlara uygun fiyata Ambilight! Govee'nin yeni ürünleri!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Govee belli bir süredir Türkiye'de faaliyet gösteren markalardan bir tanesi. Özellikle uygun fiyata sundukları ürünleriyle çıtayı daha da yukarı taşıyorlar. Bu videomuzda da Govee markasının yeni ürünlerine IFA 2024 turumuzda yakından bakmış olduk. Sizler ürünleri nasıl buldunuz?

• Eskiden ucuzdu ama şuan buna para vereceğime Hue almak daha mantıklı.
  • Kamera ve hdmi box yerine Philips'in Samsung TV'lerde yaptığı gibi uygulama ile çalıştırsalar daha mantıklı.

• Demodaki ambilight pek başarılı değil gibi. Ekrandaki renkler ile yansıtılan renkler bambaşka. Bir de, kameraman arkadaş hiperaktif sanırım. Hiç durmadı, başımız döndü. Ürün çekerken detay da çekseydiniz keşke..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanErTr -- 4 Ekim 2024; 23:40:17 >
  • Açıkçacı tanıtımdaki govee nin ambilight olduğu söylenmese anlamazdım sanki arkasına dekor ışığı çekilmiş gibi. Ekranla geç senkron oluyor bile diyemiyorum resmen olmuyor. Ekran yeşilden maviye dönüyor sonra pembelere ama arka plan hep sarılı yeşilli. Tanıtan editör arkadaş avantaj, demiş de bildiğiniz dezavantaj. Şu tanıtımı izleyip de o sistemi beğenecek DH üyesi bulamazsınız, resmen çalışmıyor

2014'den beri Philips Ambilight TV kullanıyorum en son 2022 de yeni bir modeline geçtim. Ayrıca 2016 dan beri Hue kullanıyorum evde 50 adet huy ışığım var maalesef köprü sınırı 50 adet olduğundan dahasını ekleyemiyorum.

Ekran renklerini yakalamada kesinlikle çok başarısız, Ambilight tv'ye yetişmesini beklemiyorum tamam ama HUE sync box ve gradient strip ve play'lar mükemmele yakın senkron ve renk doğrulupu verirken govee bildiğin işlevsiz. Kesinlikle tavsiye etmiyorum daha önce de çok araştırdım.

Öte yandan led şeritlerinin çeşitleri, hue'ya göre led şeritlerin bölgesel renklendirilebilmesi, neon gibi şeritleriyle ledleri gizlemeden de güzel görüntü alınabilmesi açısından HUE ya ciddi bir alternatif ama orada da maalesef yazılım ve bağlantı açısından yine geride kalıyor. Çoğu ürünü zigbee bağlantıya sahip olmadığı gibi çok yeni seri olmayanlar matter destekli de değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.sahin -- 5 Ekim 2024; 10:57:56 >

• Ben philips hue sync box ve değişik hue ürünlerini kullanıyorum. Philips epey pahalı lakin 2014 yılında başlangıç hue ile yaptığım için yeni hue ürünlerini bugüne kadar ekleyerek bir hue eko sistemi oluşturdum.
  • Maalesef Goove ülkemizde hala fiyat/performans ürünü olmuyor. Yalnızca Philips’ten bir tık ucuz kalacak şekilde fiyat belirliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş için anlatımı için bişe diyemem ama govee hiç kullanmadan yada alıp yeterli düzeyde ayarlamaları yapamayıp ürün kötü çalışmıyor vs ye yorum yapan arkadaşlara şaşırıyorum buyrun bakın bakalım benim ilk govee çalışmam ilk i t1 di şimdi govee t2 kullanıyorum

Video t1 dir
    Maverickyoutube
    LG ultra HD televizyonumuza DIY ambilight özelliğini ekledik
    https://www.youtube.com/shorts/_RVAcUqkll4?si=aA6nqdCwCmtQD82w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdifix -- 5 Ekim 2024; 18:12:25 >

• Bu da t2 performansı

• Onların ürününden almıştım 20 metre ledler 2 ay sonra bozuldu hepsi farklı renk yanmaya başladı ve gereksiz pahalıydı. Zaten ambiligthlarda metrede 18 LED var onun yerine daha ucuza mtde 60 LED de alabilirsiniz
  • ferdifix kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de evde şu an T1 modelini kullanıyorum. Fuar alanındaki ürün etrafın çok aydınlık olmasından ve televizyonun yansıma yapıyor oluşundan tam istediğimiz görüntüyü vermemiş olabilir. Evimde kullandığım T1 modeli gerçektne fiyatına oranla beni çok çok memnun etti. Govee fiyat olarak bence çok mantıklı çözümler üretiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.