uranüstede var arkadaşlar ama uranüsün fiyatı farklı uranıse 10 m 25 YTL 100 m 300 YTL geçici bir süreyle uranüste fiyatlar bu şekilde
10m 25 ise 100m 250 olmali
gold alacaksınız daha öncede dediği gibi buradan değil msnden yada tel numaram var oradan irtibata geçerseniz daha kolay yardımcı olabilirim
Hayırlı Satışlar ...
www.thepowerlevel.com ingilizce bilen biri burdan alır 100 M gold 25$ Ben aldım şahsen gayet güvenilir ... Ayrıca kendi kalkıp yabancı sitelerden alıyor %100 kar ile satıyor haksız kazanç elde ediyor... Bu Tür Sitelerden botturk falan filan bu tür siteler Hep yabancı sitelerden alıyorlar goldu... Çünkü Onların gold toplayacak kadar charları yok!
quote:
Orjinalden alıntı: LouisVuitton
www.thepowerlevel.com ingilizce bilen biri burdan alır 100 M gold 25$ Ben aldım şahsen gayet güvenilir ... Ayrıca kendi kalkıp yabancı sitelerden alıyor %100 kar ile satıyor haksız kazanç elde ediyor... Bu Tür Sitelerden botturk falan filan bu tür siteler Hep yabancı sitelerden alıyorlar goldu... Çünkü Onların gold toplayacak kadar charları yok!
arkadaşım çok biliyorsan sen yap bu işi konuyu iyice okusaydın anlardın nerden aldığımzı powerlevelde joymaxtan alıyor joymax kendisi satıyor goldu powerlevel ve bunun gibi yabancı sitelerin hepsi joymaxdan alıyorlar goldu bizim pahalı satmamızın sebebi haval ücreti veriyoruz senin gibi ben sadece bir servarda 100 m almıyorum sen paypaldan kredi kartıyla alıyorsun hadi al bakalım bir günde herserverda 500 m alabilecekmisin powerlevelden vereceklermi paypalla denemesi bedeva isteyen deneyebilir herserverda bir gün içinde bırakın 500 mi 100 er m vermezler yabancı siteler isterseniz deneyin
denedim veriyorlar en fazla 2. günü tam paran elinde oluyor bencede yüksek fiyatlara satıyorsunuz adamlar 40m gold'u 10 15 milyona veriyorlar siz 50 milyon / 40 YTL veriyorsunuz havale ücreti demişsin en fazla 10 YTL tutsun 1 havale ücreti 10 lira çık eder 50 milyon / 30 lira plevel tarzı siteler 50 m 15 lira e nerde kaldı haklı kazanç buyur sana %100 kar
quote:
Orjinalden alıntı: undergraund1905
quote:
arkadaşım çok biliyorsan sen yap bu işi konuyu iyice okusaydın anlardın nerden aldığımzı powerlevelde joymaxtan alıyor joymax kendisi satıyor goldu powerlevel ve bunun gibi yabancı sitelerin hepsi joymaxdan alıyorlar goldu bizim pahalı satmamızın sebebi haval ücreti veriyoruz senin gibi ben sadece bir servarda 100 m almıyorum sen paypaldan kredi kartıyla alıyorsun hadi al bakalım bir günde herserverda 500 m alabilecekmisin powerlevelden vereceklermi paypalla denemesi bedeva isteyen deneyebilir herserverda bir gün içinde bırakın 500 mi 100 er m vermezler yabancı siteler isterseniz deneyin
Bunlar üzerinden para kazancaksam hiç para kazanmayım daha iii Ben Bu siteden goldumu aldım hemende veriyorlar...Yüksek Miktarları taksit taksit veriyorlar stoklarında yoksada paranı geri yatırıyolar.. Dediğim gibi bu iş üzerinden para kazanmam.
quote:
Orjinalden alıntı: karanlikserseri
kardeşim uranuste 10 m 10 ytl ye satarmısın???
10 m 10 ytlsakızmı alıon
arkadaslar eskisehirde gold satın almak için bildiginiz bir yer var mı?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: undergraund1905
quote:
Bunlar üzerinden para kazancaksam hiç para kazanmayım daha iii Ben Bu siteden goldumu aldım hemende veriyorlar...Yüksek Miktarları taksit taksit veriyorlar stoklarında yoksada paranı geri yatırıyolar.. Dediğim gibi bu iş üzerinden para kazanmam.
arkadaşım almayacaksan tezgahı kapatma isteyen istediği yerden alabilir herkes özgür ben buraya fiyatlarımı yazdım hatta siteden 3 kişiyede satış yaptın zeusta 60m olimposta 100m oasiste 20 m satış aptım siteden arkadaşlar yazarlarsa görürsünüz
wardır bi yolu belki arkadaşda yabanjı sitelerden Alıp bizimkilEre satiordur..
evet siteden 4. kişiye yaptım satışı gold alan arkadaşlar yazın burayda güvenilirlğimizi arkadaşlar anlasın serverların yoğunluğna göre en fazla 30 dk içinde jangan atçının önünde teslimat
Arkadaslar Ben aldım Antalyada Oturuorum Cok Guvenılır Bi Yer Temiz Guvenli Silkde Satılıo Bence Antalya da Gold Silk alıcaklar Burayı Tercih Etmelidirler.. Onceden Ko Oynarken 200 gb almıstm Sro da 60 m aldm Silk aldm temiz yer yanee :)
quote:
Orjinalden alıntı: TheSchzophrenic
Arkadaslar Ben aldım Antalyada Oturuorum Cok Guvenılır Bi Yer Temiz Guvenli Silkde Satılıo Bence Antalya da Gold Silk alıcaklar Burayı Tercih Etmelidirler.. Onceden Ko Oynarken 200 gb almıstm Sro da 60 m aldm Silk aldm temiz yer yanee :)
bende 300m + gold aldım ve kafesinede her zmn giderim kesinlikle güvenirm AYrıca ALMAYACAK ARKADAŞLAR TEZGAIUHN ÖNÜNÜ KAPATMASIN ONCA KİŞİ GÜVENİLR DİYORSA VE ALAN ALIYORSA KALAN YORUMU YAPMAK SİZE DÜŞMEZ ( internette caps lock açık yazmanın bağırmak anlamına geldiğini biliyorm .)